REA!

Blev lite chockad när jag var i stan och såg att det var rea överallt, hur fan har jag missat det?! Ja, glad blev jag iaf :) Men jag orkade inte gå runt så mycket så jag hittade bara lite småsaker









Sen var jag ju bara tvungen att köpa Alice in Wonderland på BluRay! Ganska dyrt dock, men såå värt det :)


Yesterday

Som sagt var jag på Grönan igår med A, det var jättemysigt :) Fick ju dessutom gratis inträde och 10 fria åk! Awesome. Inte nog med det så vann JAG en sån där stor choklad som man aldrig vinner men ser alla andra gå runt med. Adrian hävdar att bara för att han bjöd mig på min vinnande bricka tyckte han att det var VI som vann, men sorry Adrian så går det inte till ;)






Bil & Grönan

Snart ska jag ut och övningsköra med pappi i ett par timmar, kul när det är så bra väder...
Senare på eftermiddagen så drar jag till Gröna Lund med Adrian, ska bli skoj :) Har ni förresten hört att de ska bygga om Blå tåget? =O Så jag måste ju passa på att åka den!




Le weekend

Jag hade en väldigt trevlig midsommar kan jag säga! God mat, härliga människor, dans runt stången och lots of spriit. Igår gjorde jag i princip ingenting eftersom jag var grymt trött, inte bakis faktiskt. Idag har jag jobbat hela dagen där jag träffade på klassens fashionista Gustav som tydligen också jobbar på H&M, där ser man!



Det var bara jag och linda från tjejgänget som slogs ihop, de andra svek oss. Men vi hade jäävligt roligt utan dom, eller hur Linda?!

:)

Midsommar!

Midsommar och det är strålande väder, kan det bli bättre? Ska träffa massa goa kompisar ikväll och ha det underbart :) Hoppas ni får en skön dag, glad midsommar på er!



(Haha, lite random så plockade jag en snygg midsommarbild från Google och det visade sig att min käre bror Patrik hade tagit den förra midsommar! Där ser man. )


Prag

Köpte ju lite sprit och andra saker i prag, och ni vill ju så gärna veta vad det är så här kommer lite bilder..only for you!


Ready for midsommar!


Underbar väska jag prutade ner från 400 kr till 120 kr, haha skitkul att pruta!


Tre coola zippo-tändare, köpte dem också på marknaden så de blev också nerprutade!


New stuff

Efter att ha kört en liten krogrunda med Linda igår var man rätt så seg idag, men det stoppade inte mig från att åka in till stan och kolla i affärer! Ville egentligen hitta ett par partyskor, men inga passade..suck. Jag hittade dock två snygga klänningar och en t-shirt på Gina T. Lovely. Tittade på den rosa klänningen förut men var lite tveksam, nu när det var halva priset på den kunde jag inte låta bli att köpa den :)
Funderar på att ha den orangea på midsommar!





Me like! Nu fattas bara ett par skor till klänningarna...


Back from Prague!

Då var jag tillbaka i Svealandet igen, ganska skönt men jag hade gärna stannat ett par dagar till i Prag! Man hade inte riktigt tid eller ork för att gå ut på kvällarna, men vi hade roligt på hotellet och i baren istället :) Vi hade grymt kul faktiskt!
- Vi har gått vilse i prag
- Prutat på marknad
- Köpt billig sprit
- Varit på sexleksaksmuseum och tittat på porrfilm från 1925
- Druckit billig öl
- Vaknade en morgon utan trosor, dom låg bredvid mig (det är faktiskt inte som ni tror). Ganska creepy faktiskt.

Ja, det vart helt enkelt en grym resa med sköna människor!




Tjeckien!!!

I morgon kl 07.00 ska vi samlas för att packa bussen till Prag! Vi är borta tis-mån, och vi är ca 50 pers som åker och det ska bli skitkul :) Fast vädret kommer suga eftersom det ska regna för det mesta, oh well..det gör inget. Vi ska stanna vid ett koncentrationsläger i Tjeckien som heter Theresienstadt, ska bli jätteintressant faktiskt. Utöver det vet jag inte vad man kan göra i Prag riktigt, får utforska barerna och affärerna då vi är lediga från spelningarna^^
Hoppas ni trogna läsare inte kommer sakna mig för mycket under denna vecka, ni får helt enkelt överleva utan mina oerhört intressanta inlägg i en vecka.

Här får ni en förjäfla snygg bild på mig:

Sbohem! Som man säger i Tjeckien. Alltså Hej då.


H&M klänning

Här är mjukisklänningen jag köpte på H&M förra veckan! Jättemysig :)



199:-


Danne W

Haha Daniel Westling, vilket skämt.


H&M beställning

Var inne på H&M's hemsida..som vanligt..och hittade en skitsnygg tröja på rea för bara 39,50! Var bara tvungen att beställa den :)



Så värt 40 spänn!


Fullt upp

Oj nu hinner jag inte skriva mycket, ska åka till stan om 5min! Har jobbat, tränat, shoppat och övningskört idag...och nu ska jag in och träffa adrian och hans kompisar vid The Bridge. See ya!

Kläder á la H&M

Remember den svarta lång-klänningen jag beställde från HM.com? Well, jag hittade den i butiken när jag jobbade i måndags, woho! Den jag har beställt kommer jag få vecka 28(typ), och jag ville ju inte vänta så länge egentligen..men nu när jag har hittat den kommer jag bara skicka tillbaka den jag får vecka 28. Får dock betala 40 spänn i fraktavgift då, men..what the hell! Jag är ju faktiskt gjord av pengar nu när jag jobbar.
När jag jobbade idag hittade jag en jättesöt grå mjukis-klänning, hade dock inte kortet med mig så jag ska köpa den i morgon :) hoppas den passar bara!

Adrians student

Jag tog ju studenten i torsdags, men idag är det Adrians tur! Det är inte riktigt lika fint väder som vi hade ;) men det är sol och moln iaf. På utspringet tänkte jag prova ta lite snygga bilder med nya kameran, hoppas jag får Nån bra bild iaf :)




Josefinas @ Djurgården

Jag har ju inte sett mina tjejer sen studenten och saknaden börjar redan komma! Så vi ska ses idag och sätta oss på Josefinas på Djurgården och njuta. Sen ska jag dock jobba kl 15-19.30 på H&M vid Sergel, kom förbi ;)



Ser ju grymt härligt ut :)


Fy fan va vi e bra!

Fy fan va vi e bra!!!



Haha, underbart!


Nationaldagen

Jahapp då var det nationaldagen, woho...I guess. Jaja, jag kände inte för att sitta hemma i soffan hela dagen som jag gjorde igår..så jag åkte in till stan med mamma :) Jag hade några saker att fixa och så var det perfekt väder att gå i stan, underbart.


Ett nytt nagellack som jag trodde var väldigt ljus-rött men tydligen är det rosa-orange typ. Jaja.

En ny kalender som jag trodde startade förra veckan men startar tydligen om en vecka...det går bra för mig känner jag.

Köpte en rosa penna och ett fotoalbum som jag tänkte fylla med bilder från gymnasietiden :) roligt att ha.

Snygg tajt klänning från Vero Moda, lovely!

Bytte färg på klockan jag fick, kände att rosa var mera Jag :) gorgeous!


Nu ska jag äta jordgubbar och leka med min nya kamera!


Kavaj från H&M

Köpte en cool kavaj på H&M i veckan, kostade 249:- och så var det 10 % på allt just då :) great.


 
Me like :)


Studentpresenter

Nu har jag fotat alla presenter jag fick till studenten, är sjukt nöjd!


Systemkamera från Canon som jag önskade mig! Lovely :)

Söt rosa vas^^

Fyra coola champagneglas.

Rosévin och 500 tjeckiska pengar (Koruna), vi ska ju till Prag,Tjeckien om 1,5 vecka^^ perfekt!

Två presentkort till Fotografiska museet i Slussen, kul! :)

Skitsnygg klocka från Jetset jag fick av Adrian och hans familj, har kollat på en sån förut men har inte riktigt haft råd...så det var en grym present!

Som sagt, kunde inte blivit bättre :)


Studenten!

Oj oj, har varit så upptagen med studenten att jag inte hunnit skriva på bloggen. Kanske ni förstår^^ Men fan, igår tog jag STUDENTEN! Helt sjukt. Det var underbart, jag var så lycklig när vi hade sprungit ut att mina ben skakade. Men så sorgligt också, kommer ju inte träffa min underbara tjejer varje dag som jag har gjort i 3 år nu. Kommer ta tid att vänja sig vid allt.
Flaket igår var grymt kul! Förutom att Sissels mössa föll av och hon hoppade efter och missade hela skiten, poor thing. Vi badade i fontänen vid Sergels Torg, grymt kul och Svinkallt :P haha. Kom ca. 1,5 timme för sent till min mottagning hemma (hehe, oops) och där hade vi det jätte trevligt med mat och dricka, och presenter :D har inte hunnit ta kort på sakerna än så det kommer senare. Men superfina presenter var det, kunde inte blivit bättre :)
Sen var det ju slutskiva på Skyddsrummet och det var helt okej! Det kunde varit bättre, men what the hell, vi hade ju tagit studenten! Då kan man fan inte klaga :P

Nu ska jag fokusera på jobbet och körkortet! Here we go.

gimme sunshine

Så sjukt nice, det ska bli 25 grader och SOL på torsdag, alltså våran student! Förra veckan stod det att det skulle vara 15 grader och regn, hade inte varit lika nice :P It's gonna be awesome :)




RSS 2.0