Visum

Så idag hade jag tid på Amerikanska Ambassaden och jag var skitnervös att jag skulle ha fel papper med mig eller att jag skulle svara fel på någon konstig fråga så jag inte skulle få godkänt! Men herregud vad jag oroade mig i onödan. Man kom dit, lämnade alla papper och sånt, satt ner och väntade i ett rum i en timme(!) med 30 andra människor med en tv som bara visade samma nyheter om och om igen på BBC channel eller nåt, sen fick man gå fram till en lucka och det enda hon frågade mig var om jag skulle åka med nån kompis...jag som trodde det skulle vara värsta intervjun (vilket man bokade tid för) med skitmånga jobbiga frågor, men det där var ju as skönt :)
Det var nog det sista att fixa innan vi åker! Så skönt :) Drar om en månad juuue.

A hell of a night

Igår blev det utgång med Jeanette, hennes pojkvän och hans polare! Och återigen blev det en aning för mycket för mig, damn. Jag visste att jag skulle upp och jobba idag men ändå drack jag typ allt som gick att dricka. Omg, jag håller på att bli en alkis=/ men det kommer nog bli en del vita veckor i USA eftersom jag inte ens får dricka där :P
I alla fall så var det en jäkligt lyckad kväll! Vi började på Sommar och drog vidare till After. Där jag lyckades börja bråka med en snubbe som bara var as jobbig, som visade sig vara kompis till Jeanette och dom. Jaja.
Jag och Nick!


Kennie jag och Nick på After!

Miss ya!

Nu har Karin "Kakan" Åkerrén varit i Autralien sedan i slutet av januari och jag saaaknar henne! Hon kommer hem efter att jag har hunnit flytta till USA vilket betyder att jag inte kommer att få se hennes snygga face förrän till jul =( om hon är hemma då förstås...det är typ ett år ifrån varandra. Det är fasen sjukt. Jag satt och lyssnade på låten "Dude, I totally miss you" av Tenacious D häromdagen och kom att tänkta på hur mycket jag saknar denna underbara och crazy bruden! Så Karin, den här låten är till dig:Karin, I totally miss you!


So tired

Jag är helt slut. Har jobbat fyra dagar i rad nu och vet inte vad som har hänt för jag är svintrött!  Jag tror det har att göra med att rean har börjat nu och dessutom har jag varit på barnavdelningen den här veckan vilket är så jävla påfrestande med alla äckliga barn som grinar och skriker hela fucking tiden! Seriöst. Ska bli skönt att vara ledig i alla fall två dagar nu :)
Blä

Jag ska fan sätta upp en sån här skylt vid ingången till butiken:

Älska skärgården

Vi har äntligen skaffat en ny motor till våran båt och det var nu flera år sedan jag åkte båt med familjen! Och eftersom det var så fint väder idag så tog föräldrarna och jag en snabb åktur här ute i skärgården :) Så härligt! På sommaren är jag glad över att bo här ute och inte i stan.

 

Ma och Pa!


Underbart

Wermdö Golfklubb!

Hemmagjord Bearnaisesås

Det finns väl ingen som inte gillar bearnaisesås? Nej, tänkte väl det. Vi skulle grilla med familjen idag så jag kände för att jag skulle prova på att göra en hemmagjord bearnaisesås från scratch! Förstod att det skulle vara lite jobb med det och det var det också :P träningsvärk i armen typ. Den blev faktiskt riktigt bra för att vara första gången...tills jag fick panik då allt annat med middagen var klart och jag ville att såsen skulle bli varmare. Fan då att man alltid vill att allt ska bli perfekt, bara för att jag höjde värmen på plattan så skar sig såsen =( och blev alldeles gryning. Men det gick att äta ändå och den smakade jäkligt gott faktiskt :) Here's the result!

Det här var då precis innan jag förstörde den! Lookin' pretty good huh?


Bryan Adams @ Gröna Lund

Igår var jag, Sissel och Simon på Gröna Lund och tittade på Bryan Adams! Det var sjukt mycket folk så man såg inte mycket direkt, men man fick någon glimt av honom någon gång. Vi satt ner och hade trevligt med en hel del öl (skitbra när man skulle upp och jobba idag) och det var riktigt mysigt :) Ett tips är att förkröka på Grönan innan man ska dra ut!
Ja lite kunde vi se i alla fall!


The Weekend

Damn nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här :P har haft fullt upp. Har hängt med sissel simon och oliver hela helgen och vi har haft riktigt roligt! Det blev utgång både fredag och lördag med allt från cider till tequila :P och självklart blev det McDonalds båda gångerna också, crap. Slänger upp några sköna bilder från denna härliga helg!


Två snygga tjejer


Lite förkrök på Djurgården


Jag och Oliver på Sogni


Two hot guys at After...


Cool brud med solglasögon inomhus eller vad? 


RSS 2.0