Italien

Nu när man äntligen har fått lön är det dags att spendera den. I Italien. I morgon tar jag och Patrik planet till Milano och sen tåget till Florens, där möter rara Sissel oss och går till vårat hotell som ligger i princip 1 minut från Sissel. Grymt! Vad ska ni göra i morrn? ;) Jobba kanske? Haha.
Vi kommer hem den 7/10. Så om jag inte hittar nån dator i Italien, bye bye for now! Ses om två veckor. Typ.
För att ni inte ska glömma mitt vackra utseende ger jag er en gorgeous bild på mig och mitt nyklippta hår:



Mitt hår är torrt som snus, frisören föreslog att jag skulle byta ut mitt balsam mot hårinpackning. Well, värt att prova.


I'm lovin it

Hittade ett par bra fynd på jobbet som jag inte kunde låta bli att köpa!


Transparent skjorta 99:- (har en likadan i svart)
Tjocka leggings 75:-


Militärgrön tröja 199:-, Logg
Kofta 199:-, Divided



Lång stickad tröja, 50:-


Dubbelt upp

Hittade dessa snyggingar på rean häromdagen, den var så pass billig och snygg att jag tog den i både brunt och svart :)


Ord. pris 299:-, reapris 75:-, personalpris 56:-


Roger Nordin

Igår när jag jobbade kom det fram en man som skulle betala i kassan, och jag kände igen honom så väl! Försökte komma på vart jag sett honom och tänkte att han kanske varit med på Idol eller nåt, men när han sa Hej och började pratade med sin kompis så kopplade jag. Det var ju Roger från Rix Morgon Zoo! Det var dock inte hans kompis han var med utan hans pojkvän, rätt ska va rätt.
Jag kan meddela att han använder Syoss Mega Strong Hold hårspray :) jag vet att ni så gärna ville veta det.

 +   = So true

Klänning

Den här klänningen från H&M är så grymt snygg, men den finns ju aldrig i min storlek!



299:-

Dock så är den mer brun IRL.


Smått och gott

Lite nya saker jag införskaffat:


Strumpbyxor, militärgrönt linne och trosor.


Skrubbrondeller, mer C-vitamin, hudkräm, dödskallering, hårinpackning från Björn Axén.


Snygg dödskallering från Lindex, 79:-


Nya kläder, of course

Jag behövde en ny höst/vinterjacka så till slut hittade jag en på TopShop. Sen hittade jag lite fina kläder på H&M också :)


TopShop, 1499:-


Kofta 249:-
Klänning 199:-


Tröja 249:-
Mjukisbyxor 149:- 75:-


Come on people!







Kom igen kära läsare, kommentera mera!









Tonight. Awesome.

Damn! Blue man group var så jävla bra. Hade ändå ganska höga förväntingar men det var så mycket bättre än vad jag trodde det skulle vara. Vi satt i mitten på andra raden och nu sitter jag här med banangegga i mitt nytvättade hår. Men det sägs ju att banan är bra för håret... :)
Seriöst, dom killarna vet hur man underhåller en publik! På hög nivå. Jag skulle fasen lätt kunna gå en gång till.
När showen var slut befann dom sig vid utgången så man fick ta lite foton och så. Jag ville så gärna ha en blå puss på kinden, så jag fick en riktigt stor en.


Regnponcho på - check!


One blue man and me.


Another blue man and me. Han som gav mig pussen!


Det kallar jag puss! Me like.


Awesome.


Blue Man Group

Ikväll ska jag och familjen gå och se Blue man group på Göta Lejon, ska bli skitkul! Dom hade show i Las Vegas när vi var där för två år sedan, men vi missade dem då. Och det enda jag sett är när dom var med i mellanakten i Melodifestivalen och lite småklipp på YouTube. Hoppas på underhållning på hög nivå! Man ska tydligen ha på sig oömma kläder och så ingår en regnponcho...låter spännande :P




H&M naglar

Det har inte riktigt varit någon idé att fixa naglarna på sistone eftersom dom bara förstörs på jobbet. Men jag kunde ju bara inte låta bli när jag kom på en rolig idé:



De uppskattades av de andra på jobbet^^


Jeanstävling

Ni kanske vet att H&M har haft en jeanskampanj i två veckor nu, och under den tiden har alla H&M-butiker i Sverige haft en tävling om vilken butik som kunde sälja flest jeans under dessa två veckor.
Kan ni gissa vilken butik det var som vann? Det var faktiskt butiken i Nacka Forum, woho! Man kan ju säga att jag valt rätt butik att jobba mest i eftersom alla som jobbar där fick välja vilka jeans de ville och få dem gratis :) I love my job. Jag faktiskt aldrig köpt jeans på H&M förut (förutom dom jag köpte för en vecka sen) och dom sitter faktiskt riktigt bra! Dom jag köpte förra veckan är helt underbara, har blivit mina nya favoritjeans. Det är modellen som heter Super Skin och har låg midja, sitter tajt men är stretchiga så man kan faktiskt röra sig normalt i dem :) Dom jag fick nu heter Slim, inte lika stretchiga men sitter grymt bra.


"Slim", 399:-



Nacka Forum

Visste du att Forum Nacka ska byta namn till Nacka Forum? Japp, så är det. Efter alla dessa år då folk alltid har sagt Nacka Forum, så...bättre sent än aldrig. Ja det är ju inte en så stor skillnad eftersom alla kommer fortsätta säga Nacka Forum som vanligt, man kanske ska börja säga Forum Nacka bara för att? Hehe.

"I folkmun har centrumet alltid hetat Nacka Forum och då vi lyssnar på våra kunder så känns det naturligt med ett namnbyte som är en del av en större varumärkesförändring där vi ska bli ännu bättre på att nå ut med vad som gör Nacka Forum unikt, säger Hanna Strand, centrumchef på Nacka Forum."





Marängtårta

Igår fyllde gamla pappsen 57 år! Gammal gubbe snart. Det är ganska svårt att komma på nån bra present att köpa, men eftersom han gillar sånt som handlar om 2:a världskriget köpte vi boxen med Band of Brothers till honom. Han blev riktigt glad :)
Sen gillar jag ju att baka sötsaker så jag bestämde mig för att prova på Saras goda marängtårta som han verkligen gillade! Score. Tack Sara för receptet ;)


Innan ugnen


Efter ugnen


Resultat!



Couldn't get enough

Både jag och Sara hade riktigt trevligt med fotbollskillarna i fredags att vi faktiskt var sugna på att träffa dom igen. Och eftersom dom åkte hem tidigt i morse körde vi en liten spontangrej och träffade dom inne i stan sent igår kväll. Vi satte oss på en liten bar vid centralen som heter Laughing Duck, dom blev nämligen överlyckliga när de märkte att det visades amerikansk fotboll på TV där. Kanske inte så kul, men att få spelet förklarat av några som verkligen vet vad de snackar om var inte helt fel ;)
Även om kvällen/natten inte blev så lång var det lika trevligt den här gången!


Fredagens utgång

I fredags blev det utgång med Sara och vi började med middag och hemmagjorda mojitodrinkar hemma hos Sara, delicious! Sen var tanken att vi skulle börja med Soap Bar och sen Solidaritet, men eftersom vi blev nekade till Soap så kände vi för att prova Collage. Dom har ju bytt ägare eller vad det nu var, så det va kul att prova eftersom vi inte varit där på länge. Men det var riktigt bra faktiskt! Vi träffade tre killar som var från Chicago och Canada och spelade amerikansk fotboll i Tyskland för ett lag som heter Dresden Monarchs. Kul att snacka engelska för en kväll :)





50-öringens sista dagar

Som många kanske redan vet så ska ju 50-öringen sluta gälla från och med den 1 oktober. Så passa på att handla med den nu! Annars kommer man under en tid efter 1/9 att kunna lösa in dem på en bank, men om man väntar för länge så har den inget värde alls utan kommer ses som metallskrot. Ganska skönt faktiskt att den försvinner, den är bara jobbig att handla med och man använder den ju nästan aldrig heller.



Det här var dom jag lyckades hitta i mitt rum, 9kr. Det är ju nästan en cheeseburgare! Wow.


Slända

Brukar gå ut och fota lite smått då och då, så svårt att komma på roliga saker att fota bara. Men för nån vecka sen satt det en slända på balkongräcket och fick några ganska bra närbilder.



Den ser ganska äcklig ut på nära håll, den hade ju inga fina färger heller.


H&M - Mode och kvalitet till bästa pris

Nu har jag jobbat tre slitsamma dagar och självklart kom jag inte hem tomhänt!


Vanlig enkel svart kavaj, ord. pris 399:-, rea-pris 100:-, personalpris 75:-. Löjligt billigt.


Väldigt dålig bild. Gråa leggings, ord. pris 149:-, rea-pris 50:-, personalpris 37,5:- Me like :)


Eftersom vi har jeanskampanj nu (100 kr rabatt på alla jeans) så kände jag att jag behöver nog ett par jeans! 199:-, 99:-

Sådär ja! 211,50:- för allt detta, som H&M's koncept säger: "Mode och kvalitet till bästa pris". Jag håller med.



Äntligen Idol

Äntligen har mitt favoritprogram börjat igen! Idol. Det är ju så fruktansvärt bra. Kommer inte missa ett enda avsnitt, får se om jag går på någon inspelning även detta år. Le grande finale kanske? Tur att vi har två stycken TV-apparater hemma eftersom det så lägligt är fotboll samtidigt som Idol idag.



Bild från förra årets Idol när vi var på inspelning


Shoes á la H&M

Köpte ett par nya skor när jag jobbade i lördags :) Ett par mc-boots för 299:- love them.




Fail

Utgången igår blev ganska misslyckad. Av någon anledning så var det feta köer till många ställen som vi inte pallade stå i, eller så blev vi nekade för det var 20års gräns. Sämst. Så vi satte oss på ett hak och drack billigt vin medans vi lyssnade till låtarna som spelades, varav några av dem var "Fanta och Rosé" och "Boten Anna"...
Jag som var så sjukt taggad! Jaja, får göra ett nytt försök snart igen.



Jag ville ju ha nån bild till bloggen så söta Jeanette fick ställa upp


Lördag

Nu har jag jobbar arslet av mig i veckan, 37 timmar, så jag förtjänar en riktig utgång nu! Är så grymt taggad måste jag säga, så det ska va. Blir utgång med Jeanette som jag inte varit ute med någonsin! Ska bli riktigt kul :) Börjar väl redan dricka med ett par glas vin till maten, onykter here I come!

H&M-oholic

Mitt bankkonto mår inte bra just nu...


Likadan "skinnjacka" som den ljusa jag köpte för 149:-, jättemysig stickad väst för 199:-


Långklänning, 349:-


Klänning, 299:- Perfekt till nyår! (Min mobilkamera är inte den bästa så färgerna stämmer inte direkt.)

 
Den beiga trenchcoaten för 299:- från reklamen som är slut hela tiden överallt, dock är den för stor..så jag tror jag väljer den gröna istället, 399:- Eller pallar jag leta efter den beiga i strl 34?


Fruktansvärt snygga skor från Scorett! Blev kär när jag såg dem på Carolina Gynning i TV-reklamen :) 799:-


Grymt skön push-up bh, 199:-. Benvärmare, 69:- som man inte kan prova för om man öppnar förpackningen är det inte öppet köp...hur ska jag då fan veta om dom sitter bra?! Jävla Kappahl.


Kort kavaj som jag har likadan fast randig i svart/vit, 150:- Svart passar ju till allt, så jag var ju bara tvungen att ha den i svart också..right?


Till vänster, världens mysigaste och största halsduk! 129:-. Svart halsduk, 30:-

Självklart är ju allt förutom bh-n och benvärmarna från H&M! :)


RSS 2.0