Förnyelse

Som ni förhoppningsvis ser så har jag förnyat min blogg lite med ny bakgrund och ny header! Kändes som att det var ett tag sen jag gjorde det och det här får väl duga för ett tag, men vad tycks då? Sämre eller bättre? :P

Knaprat alvedon

Igår hade jag 39 graders feber, inte jättefarligt men det kändes i huvudet kan jag säga. Så gårdagen spenderades med alvedon, varma kläder + 3 filtar, glass, vatten, kiwi och en semla. Semlan gjorde min dag kan jag säga. Tråkigt att jag skulle va sjuk just denna helg när jag bokat in att göra så mycket roligt. I fredags skulle det blivit bowling med de flesta tjejerna från gymnasieklassen, så länge sen vi sågs alla samtidigt så jag såg verkligen fram emot det. Men förhoppningsvis kör vi nästa helg istället kanske :)
Dessutom skulle jag igår träffat de två sköna brudarna Jonna och Emelie och kollat på schlager, men jag fick stanna hemma för mitt huvud orkade inte och dessutom vill man ju inte smitta andra. Så vi kör kanske också förhoppningsvis på det nästa helg istället :) Om jag kan hålla mig frisk...

Baby trashes bar in Las Palmas

Haha, har ni sett denna video med ett barn som beter sig som en alkoholpåverkad vuxen i en bar? Så rolig! Ser ju precis ut som en jobbigt påvekad vuxen, speciellt när hon går från bordet och vinglar fram. Haha :P





Sjuk igen

Jag har blivit sjuk. Igen. Som vanligt, pallar inte...jag är ju alltid sjuk, seriöst. Jag måste ha nedsatt immunförsvar eller nåt. Jag har världens huvudvärk och ont i kroppen men jag har inte feber, jag som skulle jobbat hela dagen fick strunta i det. Toppen. Jag hoppas att det inte är nåt allvarligt och går över fort för jag orkar inte sitta still och inte göra nånting för att jag är sjuk.


Money...

Idag blir det jobb för hela slanten i Vällingby(!) tills halv nio ikväll, crap va trött jag kommer vara.
Men det betyder money money money...

Schlagerkvällen

Igårkväll drog jag till Jonna ute mitt i ingenstans(!) och hade en helklul kväll med schlager, gaygala och ett hysteriskt roligt sällskapsspel! Jonna, emelie och tove är tydligen riktiga schlager-nördar märkte jag då jonna hade förberett ett poäng-papper till alla så man kunde poängsätta alla bidrag, haha jag gillar det :)
Jag hade i all hast slängt ihop något som såg ut som mini-donuts men var jätte kompakta så det var inget bra recept direkt, men dom smakade dom donuts iaf så dom gick att äta iaf :)









Första gången jag provade göra donuts, nästa gång jag gör såna ska jag prova ett bättre recept :)


Santa Monica College Hösten 2011

Jag har nu ett tag pratat om att åka till USA och plugga men har inte riktigt hittat något jag verkligen vill. Jag har i princip alltid velat åka till Los Angeles men tvekat eftersom boende är så dyrt. Jag blev skitglad när jag fick reda på att min polare Jonna skulle åka till Santa Monica och plugga, ah! Det var ju ödet, så jag frågade om hon ville bo med mig om jag också åkte (vem skulle inte vilja bo med mig liksom?) och självklart ville hon det^^ Så nu har jag varit hos Kilroy och skickat in min ansökan till Santa Monica College till hösten! Så jävla taggad!! Nu ska jag bara spara pengar som ett as så man slipper leva som en snåljåp där borta.



Los Angeles, here we come.


Chokladpraliner

Jag är lite sent ute med det här men det är jag i princip med allt här på bloggen. Iaf. Eftersom det var Alla hjärtans dag i måndags gjorde provade jag att göra små chokladpraliner! Sjukt enkelt, seriöst. Jag använde mandelmassa som fyllning, formade det till små hjärtan, doppade dem i choklad och ringlade lite nougat över. Klart! Enkelt och gott :)








Yummie!


Daniel Lemma @ Fasching

Gårkvällen på Fasching var grym! Det var verkligen superbra :) Man får väl säga att det var tur i oturen att pappa blev sjuk, för om han inte hade blivit det skulle jag inte gått. Jag vet inte riktigt hur man ska beskriva musiken men väldigt svängigt och soulaktigt, jag gillare :)
Åh just ja! Mot slutet kom en tjej upp på scenen och pratade lite om hur hon älskade din pojkvän och sen tog hon fram en ask och gick ner på knä och friade! AH! Jag blev alldeles tårögd :P So sweet. 








Han är sjukt duktig och har verkligen en grym röst, kommer lyssna flitigt på honom på Spotify! 


Kärlekens dag <3

Det kan ju inte vara någon som undgått att det är alla hjärtans dag idag, dagen då man ska sprida kärlek runt omkring sig och bara älska allt och alla. Eller? Nja kanske inte, men vara lite extra kärleksfull mot sina nära och kära tycker jag låter som en bra idé :) Själv har jag ingen partner att dela dagen med, men jag gråter inte för det. Jag spenderar dagen med föräldrarna och så har jag ju åter igen min engelskakurs ikväll. Efter kursen ska jag gå och se Daniel Lemma med mamma på Fasching, vem är det kanske ni undrar precis som jag gjordre? Han är tydligen en svensk sångare och den enda låten jag kände igen var denna:...Nehe, nu hittar jag inte koden från YouTube-klippet, var ett tag sen jag la upp en video så jag verkar ha glömt var man hittar den. Iaf, låten heter "If I used to love you". Stackars pappa är sjuk och det var egentligen han som skulle gå med mamma, men han stannar hemma stället och kommer sitta här helt själv :( Jag får kanske baka nåt åt honom så blir han nog glad!



Alla mina vänner där ute, all min kärlek till er!





Hemmagjorda semlor

Jag gjorde semlor förra helgen, visst så är det ett tag kvar till den 8 mars då semeldagen är men det är ju så otroligt gott så jag kunde inte vänta! Jätteenkelt att göra, så när väl fettisdagen kommer ska jag nog göra dem igen :)





So delicious :)


Chokladmacarons

Jag gjorde chokladmacarons för ett tag sen men har inte orkat ladda upp bilderna, som vanligt :P Dom blev helt okej för att vara första gången jag gjorde macarons, det var även första gången jag åt macarons så jag vet faktiskt inte riktigt hur de ska smaka egentligen. Men så här blev resultatet iaf:





Ser väl ändå helt okej ut?


Advance your English

Jag är dunderförkyld just nu så jag orkar inte uppdatera så ofta. Men anyway. Jag var på min första engelskalektion i måndags på Folkuniversitetet! Haha vi var 4 pers och de andra 3 är kvinnor runt 40-års åldern
(hade dock väntat mig det) och läraren som är från Irland verkar jättebra. Så jag var nöjd :) Kursen heter Advance your English och jag har fått lite läxor (så länge sen man hade det!) och jag ser fram emot de resterande 9 lektionerna.


Jag var taggad innan lektionen!



Våran övningsbok


USA planer

Jag har pratat om att åka till USA i sommar och plugga i Washington DC, jag har kollat runt as mycket hit och dit på olika skolor och utbildningar. Men har nu kommit fram till att jag skulle ha så mycket dötid där eftersom man skulle bara gå i skolan nån dag i veckan osv. Så nu håller jag istället på att titta på några längre utbildningar till typ hösten. Men jag vet inte vilken stad jag vill plugga i eller riktigt vad jag vill plugga. Men jag vill allra helst vara i Californien och funderar på att plugga nåt inom marknadsföring, media eller turism. Så vi får se vad som händer :) Om nån har nåt tips om utlandsstudier så får ni gärna säga till!





American shorts!

Igår hittade jag ett par ursnygga shorts på BikBok med amerikanska flaggan på som jag blev förälskad i! Så heta enligt mig, men jag är ju som jag är också. De gick på 299:-, men så värt det :)



Love it. Vad tycks? :)


FINEST Awards

Igårkväll åkte jag in till stan och mötte upp Sara , vi började med en lätt middag och sen gick vi till Café Opera för att gå på Finest Awards. Det började kl 21.00 och vi stannade tills dom hade delat ut alla priserna så till kl.22.30 ungefär, men det var rätt så segt faktiskt. Det var kul att gå på nåt sånt för att se hur det var, och ja..det var helt okej. Josefin Crafoord var värdinna och jag tycker inte direkt att hon är så rolig, och där stod hon och försökte vara rolig och pratade i princip bara om sig själv. Men det var en kul grej i alla fall :)





Inte världens bästa bilder direkt men bättre än så blev det inte :)


Stand Up

Ikväll ska jag gå på stand up med Linday och några av hennes kompisar, ska bli jättekul! Har aldrig varit på stand up så det ska bli spännande :) Dessutom är det gratis, woho. Jag tjänar ju knappt några pengar för tillfället så det är perfekt att det inte kostar något. Förhoppningsvis joinar Sissel oss men hon skulle på träning, so we'll see.




Tror detta är vad vi ska gå på!


RSS 2.0