Lite sexfakta i vardagen

Hittade detta på SOLO's hemsida :) ganska roligt och intressant!

1. Det finns män och kvinnor som kan få orgasm bara genom att spänna rump- och/eller bäckenmusklerna. Avundsjuka fick precis en ny innebörd.

2. En av fyra killar har försökt utöva oralsex på sig själv.

6. En erigerad penis genomsnittslängd är cirka 12,5 cm medan en slak penis är cirka 7,5 cm lång, detta att jämföra med New Yorkern Jonah Cardeli Falcon vars manlighet är hela 34 cm lång i erigerat tillstånd. Ouch!

10. Ogillar du att träna? Ha sex istället! Det är faktiskt en rätt bra aktivitet, även om man ser till kaloriförbränning – 30 minuter intensivt sex förbränner 200 kalorier.

13. Saker som plockats ur folks rumpor: En palsternacka, en pisang (med kondom), en salami, en stekspade i plast, ett skohorn, en flaska kroppsspray, ett kvastskaft, två äpplen.

15. En man som kysser sin fru varje morgon lever i genomsnitt fem år längre än män som inte gör det. Visa den här artikeln för din kille, pronto!

16. Den vänstra pungkulan hänger oftast lägre ner än den högra på högerhänta män. Samma sak gäller för vänsterhänta, men då med den högra kulan.

22. Tycker du att sex när du har mens är äckligt? Tänk om! På grund av det ökade blodflödet i kroppen får du orgasm mycket lättare.

23. Funderar du på att flytta utomlands? Österrikare har mest oralsex i hela världen.

24. Ett normalt samlag varierar väldigt mycket i längd. I en studie framgick det att från penetrationsögonblicket uppnås orgasm någonstans mellan 33 sekunder och 44 minuter. Ett genomsnittligt samlag är dock 15 minuter långt där 10-12 minuter består av förspel.

25. Omskurna män tar längre tid på sig att få orgasm än de icke-omskurna.

26. Hälften av alla män tror att hångel leder till sex jämfört med 33 procent av kvinnor.

27. I din hjärna har du neuroner som hjälper dig hitta din killes läppar i mörkret. Gulligt.

29. Vill du hålla dig rynkfri? Hångla! När du kysser använder du nämligen 29 olika ansiktsmuskler.

30. Hela 70 procent av kvinnorna skulle hellre äta choklad än ha sex.

31. På franska kallas orgasmen för la petit mort, den lilla döden.

32. En intensiv kyss producerar ett ämne som är 200 gånger starkare än morfin om man ser till de sövande effekterna. Det är också orsaken till att du känner dig euforisk av lite härligt pussande. 

33. Sverige har alltid varit liberalt när det handlar om sex. Visste du att försäljningen av seleksaker är förbjuden i delsataterna Alabama och Mississippi?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sådär ja, något som fångade ditt intresse?^^


Julkort

Jag var ju så rar och gjorde små julkort till tjejerna lagom till julafton, och försökte anpassa varje bild till respektive person...ganska svårt måste jag säga, förutom kortet till Linda^^


 

 

 

Andrea brukar ju alltid vara så sarkastisk och lite speciell sådär, plus att frisyren på bilden är ju inte helt olik hennes egen!

Hanna går ju på boxning så en bild på rocky passade ju helt utmärkt.

Karin skrattar ju alltid så jävla mycket :P Så när jag fick se bilden på Daniel R. började jag asgarva och tänkte på Karin.

Sara har väl ingen riktig relatering till Johan Palm men hon är ju lite pervers av sig, så varför skulle hon banga på honom liksom?

Sissel gillar ju Twilight, men jag har verkligen fått för mig att hon ogillar Robert P. så det fick bli en lite halvcreepy bild på honom :)

Och kära lilla Linda, hon HATAR ju Nicolas Cage så jag kunde ju inte låta bli att välja en bild på honom där han ligger halvnaken och visar sitt håriga Jag.


Skansens julmarknad

Btw så var ju jag, adrian och mina föräldrar på Skansens julmarknad för ett tag sen :) Det var sviinkallt kan jag säga er, men mysigt var det ändå^^ Stackars adrian höll på att frysa ihjäl men en kopp varm choklad, brända mandlar och våffla gjorde susen :)

 
 
  

Adrian försökte även att TA kaffe och glögg som han trodde var gratis, där fick jag stå och låtsas som ingenting medans han misslyckades genom att spilla kaffe på byxorna...


Nyårsnaglar

Sitter och funderar på hur jag ska göra naglarna till nyårsafton då jag hittade den här videon på YouTube där en tjej sitter och pratar om sina naglar...jag kanske ska köra på samma stil, eller vad säger ni? :P





Kanske var en bra ide, men snälla nån...


Trisslott

Eftersom det är jul tänkte jag att jag för en gång skull skulle ta å köpa en trisslott till mig själv! Jag har ju varit så snäll i år så lite tur kanske man skulle ha...och ja men visst, jag vann 50 kr :D woho. Frågan är om man ska ta pengarna eller köpa en till? :)




New Moon

Var på bio idag med Karin, Linda och Sofie och såg New Moon. Har velat sett den ganska länge, men kände att jag ville vänta lite tills alla skrikande och gråtande tjejer har lugnat ner sig och sett den 5 gåner på bio. Så nu kändes det som att stormen har lugnat sig, fast man kan ju inte få allt...det var ändå några som satt och fnissade när dom kysstes och så, please...
Jag tycker filmen var ganska som jag väntat mig, inte jättebra men inte jättedålig heller..det var lite av varje. Den hade sina bra stunder men också en del sega. Helt okej var den :)
Medans vi tittade på filmen tyckte jag att jag kände igen vissa ställen de var på, och eftersom de var någonstans i Italien under vissa scener så kollade jag upp på Imdb.se vilka olika inspelningsplatser de varit på. Det visade sig att de var i Siena i Italien där jag och mina föräldrar var i somras när vi bilade i Italien :) Det var under vissa scener så som bland de rödklädda människorna och vid klocktornet.




Där ser man :)


Brittany Murphy död

Läste precis på en annan blogg att Brittany Murphy är död, hon dog idag (söndag) i sitt hem p.g.a. hjärtstillestånd.
VA?! Jag blev så chockad när jag läste det, det är så konstigt när kända personer man tycker om dör.



R.I.P


Läs mer på http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6322529.ab


Digital bild - Alice in wonderland

Har haft några roliga uppgifter i Digital bild som för en gång skull är roligt att jobba med jämfört med typ naturkunskapen :P Älskar verkligen att fixa å så i photoshop, men jag är lååångt från bra..men jag lägger upp en av bilderna iaf :)



Uppgiften var att vi skulle göra en affisch. Jag valde då att göra en till filmen Alice i underlandet av Tim Burton som kommer ut nästa år :D can't wait!


Fredagskvällen

Igår drog då jag och Hanna ut eftersom alla andra var tråkiga och stannade hemma, men vet ni vad...vi hade as roligt ändå! Först drog vi till Treat vid rådmansgatan, så jävla billigt! Seriöst. En cider kostar 30 spänn, en öl plus en jägershot för 52 kr! Nice :) Jag tog en cider, tre öl och tre jägershots för 180 kr...now that's what I like.

Sen drog vi till Collage, vi var väl där runt 23.20 och det var rätt så mkt folk så vi trodde vi skulle vara tvungna att betala inträde..men icke :) När vi kom in träffade vi Greta och Lin, det verkar som dom är där lika ofta som vi. Vi hann dock inte vara där inne så länge innan Hanna började må illa...stackaren. Vi drog väl hem efter ungefär en timme, men det gjorde inget för jag hade haft as roligt :)

Btw, gud va härligt att gå till Collage igen, det var så lång tid sen jag var där! Man känner sig typ hemma när man kommer in :P Älskar det stället.





Mys-pys

Här är en av sakerna som jag önskar mig i julklapp! :D



 Visst ser det mysigt ut? :)


RSS 2.0