Middag och utgång

Igår träffade jag Hanna och Karin som jag inte sett på evigheter! Hanna hade jag inte sett sen studenten (3/6!!) och Karin vet jag inte när jag såg senast. Tråkigt att det blir så, måste ändra på det! Men det va skitkul att höra hur Hanna-the-Banana hade det på Kos i sommras och även kul å höra Karins "extremt" händelserika liv just nu.
Efter en middag på söder drog jag och Banana till Nype där vi möttes av feta kön, men efter lite telefonsamtal fick vi varsin fribiljett in :) Awesome. Vi träffade på Jonna som jag inte heller sett sen studenten! Skoj.


Banana och Karin!





Fina flickor:) Hanna & Jonna.


Jag kan säga att jag var ganska trött, och det syns...


"Hangover 2"

Visste ni att det ska komma en "Baksmällan 2"? Hade ingen aning om det, förrän jag tittade på Ellen Show på TV där Ed Helms (han till höger) gästade och pratade om att de höll på att spela in tvåan. Den släpps, i alla fall i USA, i Maj 2011. Can't wait!




Tradera

Woho, har fått mina saker från Tradera! Dock två saker jag inte fått än, ska möta upp dem istället så slipper jag betala porto :)







Bara massor av nagelsaker förutom en parfym från Bath and Bodyworks!


Dagens lilla incident

Jag vet inte riktigt vad som hände när jag borstade tänderna idag...var inte ett dugg stressad eller så. Men på något sätt, när jag har tandborsten I munnen och håller på att borsta tänderna, så lyckas jag kasta iväg tandborsten rätt ner i toaletten. Bullseye. Jag stod en stund och skrattade för mig själv, åt mig själv, över hur jag kunde lyckas med det. Jag menar, jag håller tandborsten i höger hand och toaletten stod till vänster om mig...
Det var nog ödet, en liten ringklocka om att jag skulle köpa en ny tandborste..var ju ett tag sen jag bytte den. Nu får ni inte tro att jag är ohygienisk av mig, jag har hört att man ska byta 1 gång i månaden. Och Så ofta hinner jag inte ens tänka på att köpa en ny. I alla fall, nu har ni hört nog om mig och mina tandborste. Nu har jag en ny! Får se vad den har för äventyr att bjuda på...



R.I.P min rosa tandborste.


Akrylnaglar

Eftersom mina naglar alltid går sönder på jobbet blir dom aldrig långa, vilket är det jag gillar bäst. Så jag tänke prova på att göra egna akrylnaglar hemma. Det jobbigaste är att akrylvätskan luktar fruktansvärt starkt! Fick ha en sjal över näsan för att inte få huvudvärk. Det var lite pilligt och tog väl en liten stund att göra, och resultatet blev väl inte världsbäst men jag är nöjd med resultatet ändå :) Får se hur länge de håller...




Akrylset. Använde mig av naturligt färgade tippar.


Före!


Efter!

Jag tycker i alla fall att resultatet ser hyfsat naturligt ut, eller ser det ut som shit?


Old Spice reklam



Så skön reklam! :P

You like it?


Trist

Vad hände med hösten? Först försvann sommarvärmen på ett ögonblick ner till bara ett par grader varmt. Och nu, över en natt har det snöat en decimeter. Jag kan stå ut med att det är kallt och så, fine, men snö i oktober?! Nu har det gått för långt. Det finns ingen el till och från så det blir svinkallt inomhus, och självklart får jag inte igång en jävla brasa eftersom jag tydligen inte har förmågan att skapa eld. Jag hade inte varit populär på stenåldern.







Zumba

Så, idag har jag gjort några nyttiga saker. Efter att ha sovit till kl 12 och sen legat i soffan ett par timmar, kände jag för lite Zumba! Damn, det är fan jobbigt men grymt kul och bra träning. Körde på i 40 min, fick dock håll efter typ 5 min men tänkte fan inte sluta...så jag fortsatte :) Sen var jag så uppe i varv att jag vaxade benen! Varför inte liksom? Sen toppade jag med lite spenat till middagen.




Tradera

Åh, Tradera har så mycket roliga nagelsaker! Dessutom är det billigt, me like. Så nu har jag fyndat lite roliga nagelsaker :)

Rosa nageltippar
Rosa nageltippar - 19kr

Dual forms
Dual forms, för skulptering av naglar - 49kr



3D-form till akrylfigurer - 55kr

Uv gel Plexihållare för nageldekorationer 32 st naglar
Plexihållare för nageldekorationer
 - 105kr



Gårdagskvällen

Jag har generellt haft en ganska tråkig vecka, så igår kväll åkte jag in till stan där jag mötte upp Mr Roast och Herr Björn. Tanken var Bondebar men det var kö dit så det pallade vi inte. Vi drog då istället till East. Har faktiskt aldrig varit där förut, men riktigt nice ställe. Blev inte en jättesen kväll eftersom jag både i fredags och lördags gick upp typ halv 6 på morgonen, kändes som om ögonen skulle ramla ut. Men en trevlig kväll var det! Blev dock inga bilder, ni får klara er utan det.



Istället får ni en bild av mig från Florens! Enjoy.


alldeles för tidig morgon

Idag var nog den tidigaste morgonen på länge. Gick upp 05.30 och åkte hemifrån 06.30. Anledningen? Jag jobbade i Kista idag och började 08.00. Imorgon börjar jag 08.30, wow, en halvtimme extra sömn!

Åh! Förresten. Vet inte riktigt om jag nämnt det i bloggen, men min älskade plånbok som jag tappade bort för typ 1 månad sen är återfunnen! :D Haha, ganska lustigt ställe jag hittade den på dock. Jag hade polisanmält allt i plånkan, beställt nytt bankkort och skulle fixa nytt körkort. Men så när jag skulle sätta på mig mina jobbskor idag var det något som låg i vägen...min plånbok! Och det är nu inte så att jag har storfot-skor eftersom min plånbok får plats i dem, men min plånbok är minimal och den är bäst! Love it.


God natt.

Off to work




Då ska jag släpa iväg mig till jobbet! Kom gärna förbi stora H&M-butiken mitt emot Åhléns :)



Boring

Har haft en riktigt tråkig dag! Damn, har haft sån energi att göra nåt men har inte kommit på nåt så det blev tv-tittande. Kul. Som tur är räddade Sara min dag då vi ska ses ikväll :) Får se vad vi hittar på!

Happy B-day Hugh

Idag fyller snyggingen Hugh Jackman 42 år! Damn, håller till viss del med det tidningen skriver:



(Vi får ju inte glömma att Johnny Depp fortfarande lever)

Men Hugh ligger riktigt bra till ändå. Det finns ju en anledning till varför jag gillar
X-men filmerna...


Italiensaker

Hittade ett fåtal saker i Italien, har redan shoppat så mycket här hemma att jag inte kände för att köpa fler saker :)


Vanliga svarta ballerinaskor
Höstkängor, grymt sköna!


Olovolja i olika smaker, yummy!


Olika nagelsaker
1 burk mineralfoundation från i.d - 25 Euro, lite billigare än i Sverige.



Handgjorda örhängen
Två ringar


Kalender med bilder från Alice i Underlandet
Ny plånbok (tappade bort min favoritplånbok så jag var tvungen att köpa en ny)
Liten box med produkter från Elisabeth Arden, Eight Hour creme.



Italienbilder

Well, här är lite bilder från resan :) enjoy.


Apertivo!


Foto på g!


Ponte vecchio, så fint.


Det är aldrig fel att ragga på bartenders..gratis drinkar är nice ;)


I'm back

I'm back bitches. Kom hem från Italien i natt och det är så skönt att vara hemma. Vi har haft det jättekul även fast det inte fanns så supermycket att göra i staden Florens :) Det var kul att se hur både Sissel och Linda hade det! Vi gick ut ett par gånger och vi hade grymt kul. Dessutom var det väldigt uppskattat att man var svensk ;) haha.
Har inte hunnit ladda upp bilderna än, men det ska jag nog orka göra innan dagen är slut.


RSS 2.0