Inköp

Var i stan igår och tittade runt en snabbis i stan, hittade en deodorant och ett puder som heter "Stop shine!" och moterkar då att man ser fet ut i hyn typ. Köpte den mest för att jag har märkt hur glansig jag blir i ansiktet när jag är ute och dansar :P Sara har sånt puder och tycker det är bra, så jag kände att det var något som var nödvändigt att köpa! :)





Deodoranten var great iaf! Luktar super^^ Hoppas pudret funkar bra.


Present^^

Fick en jättefin present av min söta pojkvän när jag fyllde år :) Jag älskar fina silverringar och den här var gorgeous^^






Love it :)


Say what?

Köpte lite bling-bling till min mobil idag som jag får se om jag använder. Tittade på baksidan och läste "beskrivningen" och haha den som skrev det är ju inte speciellt bra på engelska kan jag ju säga.

 


Markerade bara det som såg skitkonstigt ut, men allt är ju ganska weird :P


Studentskivan!!

Oj oj, våran studnetskiva var grym! Dansade natten lång med sköna människor och hade riktigt kul :) Blev nominerad till "Klassens manikyrist", what a surprise ;)


 




Kärleksklädd, taggad till tusen och ny-manikyrerade naglar^^

Bacardi Mojito

Är det någon mer som har sett reklamen om Bacardi Mojito? Jag förstår inte om man dricker den som den är eller om man ska blanda den med nåt? Men det ser ju riktigt gott ut så den måste jag prova! :)

bacardi.jpg image by samuelsessa

Mojitos är ju såå goda! Värt att prova :)


What is love?

Jag har nu ett tag varit ganska säker på vad jag ska ha på mig i morrn på vår studentskiva, men idag när jag skulle prova det...såg det förjvligt ut! PANIK. Jag hade nämligen tänkt sy fast hjärtan av tyg på en hallonrosa klänning, men det såg ju ut som om en 10-åring skulle ha den =/ Så därför provade jag på en vit klänning, men nej då klagade mamma på att den var alldeles för kort och såg ut som ett nattlinne. Sen provade jag med en kjol och ett linne, det såg såå tråkigt ut. Till slut tog jag en svart klänning och provade med hjärtanen på, såg faktiskt ganska snyggt ut! Äntligen :)
Sen var det skorna som var lite problem. Har ett par snygga svarta med klackar från Italien, men dom ger mig skavsår. Sen har jag ett par svarta jag köpte på H&M från Jimmy Choo, men DAMN va höga dom är =/ jag kan ju fasen inte gå i dem...hälsenan trycks ju ihop till max! Jag tar nog de från Italien, jag hittade svart eltejp som jag får använda på skon :P hoppas det håller haha.
Lägger upp bilder efter skivan!


Amerikanska pannkakor

Här ska det lagas amerikanska pannkakor till frukost! Så gott med lönnsirap till :) Egentligen ville jag ha det på min födelsedag men eftersom jag gick upp kl 6 så fanns det inte tid. Ska försöka ha dem klara tills pojkvännen vaknar :)


Solidaritet

Kvällen igår var grym. Om man bortser från att vi blev nekade på två ställen och både Karin och Andrea gick hem kl 23.30... Men Sara och Jag drog till Solidaritet och dansade till kl 3, riktigt bra musik men kanske lite för gamla människor, dom flesta var runt 25-30 år kanske.
Sen tog jag nattbussen hem till Adrian, typ 1 minut efter att bussen börjat köra från t-centralen så är det en kille som spyr i papperskorgen 2 m. ifrån mig. Mysigt.
Sara och jag lyckades komma med på bild av mingelfotografen så here we are:
 



Allright :)


Grattis Camilla!

Woho idag fyller jag 19! Mamma och pappa väckte mig kl 6 imorse med ljuvlig(?!) sång och presenter :) Jag visste det mesta jag skulle få, så det var lite tråkigt men jag klagar inte för jag har ju själv varit med och valt sakerna^^ Ikväll går jag och tjejerna ut, vi börjar nog på Soap Bar och fortsätter till Solidaritet. Har inte varit på nåt av de ställena så vi får se om det är bra :)
När servitören på vårat lunchställe hörde att jag fyller år idag sa han att jag skulle få en kyss, blev lite chockad först =/ innan han tog fram en chokladbit som kallas för Kyss på svenska :P haha thank god! Då blev jag bara glad istället :) 




Jag och chokladbiten jag fick på lunchen^^


Sushi

Ikväll var det bara mamma och jag hemma som skulle äta middag, så mamma kom med en jättebra idé om att vi kunde äta sushi om jag ville. Woho, klart jag ville. Var så länge sen jag käkade sushi! Undrar bara vad jag ska äta imorrn till middag, jag får ju välja vad jag vill eftersom jag fyller år...men jag kan inte komma på nåt! =/ Det som är bra när man fyller år är att man får uppmärksamhet, får bestämma, får presenter och de flesta är extra snälla mot en :) awsome.



Delicious^^


Ugly Betty!!

Åh, äntligen kommer Ugly Betty tillbaka på tisdag! Det är dock sista säsongen :( lite tråkigt eftersom jag tycker att det är ett skitbra program. Men jag ska sitta bänkad framför varje tisdag kl 20...som jag iofs redan gör eftersom kl 21 är det ju Desperate Housewives och sen kl.21.55 Cougar Town, lika grymma program :)




ännu en födelsedag

Jahapp imorrn fyller man år, det här är nog första året det verkligen inte känns som jag fyller år. Man brukar ju alltid vara lite "excited" över det, men nope, inte i år. Jag ser dock fram emot att gå ut med kompisarna och förhoppningsvis få lite cash i present av föräldrarna! Det återstår att se...
Igår när jag var på banken en snabbis, visade jag mitt leg och när jag var klar sa han i kassan: "Oj förresten, grattis i förskott!" Haha då blev jag iofs glad :) Kul att det finns såna trevliga personer också.

Karen Millen skor

Idag var jag och Sara en snabbis in på NK. Sara skulle kolla efter studentklännig på Karen Millen, då jag fick syn på ett par urläckra skor! Åh dom skulle vara såå perfekta till våran studentskiva :D

Jewelled sandal
Jewelled sandal
Älskar klackarna! Fast dom kostade liksom ca. 2,225 kr... Hehe, inte riktigt vad jag har råd med just nu.


Creepy doll

Såg den här läskiga dockan när jag var på väg ner i källaren för någon dag sedan...blev ju vättskrämd =/ En halvnaken docka utan hår och helt tom blick...vart kommer den ifrån?! =| Helt plötsligt bara satt den där...




Sen fick jag reda på att min mamma har sytt den en gång i tiden och hon höll på att städa då hon hittade den...fortfarande lika läskig.


Vår!

Så mysigt när vårblommorna kommer fram, blir så glad av alla olika färger :) Var hos mormor och morfar i helgen då jag såg några söta blommor...krokusar tror jag det var? =/



Lovely :)


Cecilia Frode

Efter en vääldigt lång och mentalt krävande dag såg jag en svensk skådis vid Waynes coffee vid Sergels Torg, iofs så kände varken Sara eller Jonna igen henne. Jag kom inte ihåg hennes namn, men efter lite googlande så fick jag fram att hon heter Cecilia Frode :) Hon är med i bland annat filmen "Klassfesten".




Recognize her?


Vad är kärlek?

Försökte hitta inspiration till temat på våran studentskiva; Kärlek, men istället hittade jag en definition av vad kärlek är på Vårdguidens hemsida :P

"För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång."


Ja, jag håller nog med på det mesta! :) Kanske inte kallsvettas dock...




So, what is love for you?


Bakat muffins

Jag blev så sugen på att baka eftersom nu när jag äter alvedon kan jag iaf äta någorlunda :) och varför inte äta muffins då? Exakt. Jag kunde dock inte bestämma mig för om jag skulle göra choklad eller vanliga, så det blev en blandning av vanilj och choklad!





Oj oj! Dom blev grymt goda :D Lagom kladdiga och sega, perfekt.


Bakverk!

Även fast jag är sjuk så fungerar ju matkortet fortfarande, hehe. Så med tanke på att mitt läkarbesök låg i närheten av Värmdös godaste bageri tog jag tillfället och köpa en "liten" sötsak för att pigga upp mig själv. Det räcker ju till mamma och pappa också så förhoppningsvis blir dom glada :) 

 

Det var 58 väl spenderade kronor! Tack skolan^^


Penicillin

Även fast jag sa att jag vägrade gå till läkaren...så gjorde jag det idag. Hehe. Men jag hade så fruktansvärt ont i halsen i morse att jag knappt kunde dricka te, så jag ringde och fick en tid 13.15. Hon kände och kollade lite på halsen, och sa att jag behövde äta penicillin. Så det ska jag äta i 10 dagar nu, vilket SUGER eftersom jag kommer äta det på min födelsedag (utgång, bye bye) och sista dagen jag äter dem är våran studentskiva! Sån jäkla otur. Fast jag tror jag hoppar över att äta det sista dagen :) Jag frågade dock om det är farligt att dricka alkohol när man går på penicillin, hon sa att man kan dricka nåt glas vin men att det fortfarande inte var farligt med stora mängder alkohol...jag tror det var det hon menade =/ Dessutom äter jag ju p-piller, så det är inte garanterat fullt skydd under de här 10 dagarna...suck. Jaja, jag ger ändå tummen upp för penicillin just nu för då blir jag frisk snabbare.




E!

En kanal jag kan titta på nästan hela dagen är E!, massor med roliga program så som "Keeping up with the Kardashians" och "True Hollywood Story". Perfekt när man är hemma och sjuk som jag är just nu :) Pappa gillar dock inte kanalen eftersom den är ganska ytlig och visar egentligen inget vettigt :P men ganska skönt att titta på sånt ibland också.



Awesome :) Nån som gillar den?


Majblomma

När jag gick runt på stan både i tisdags och igår såg jag små flickor och pojkar som sålde majblommor och flera stycken kom fram och frågade om jag vill köpa, men jag hade ju inga kontanter så det blev inte av :( Jag har ju själv en gång också gått runt och sålt majblommor så jag ville ju verkligen köpa! För att vara snäll you know, kommer ihåg hur glad man blev när det var nån som äntligen ville köpa^^ Så till slut var jag tvungen att gå förbi en bankomat för att ta ut pengar. Sen såg jag en tjej på håll som såg sliten och trött ut, hon frågade lite segt om jag ville köpa och när jag sa att jag ville det sken hon upp och såg så himla glad ut :P haha. Då kände jag mig som en bra människa :) vilken god gärning va!



Är det någon anna som köpt majblomma? Eller kanske sålt det nån gång? :)


Dagens naglar

Eftersom jag varit hemma och sjuk hela dagen hade jag ju ganska mycket tid, så jag passade på att måla naglarna :)



Inget jättespeciellt, men min fantasi var inge vidare idag :P


Baseballjacka

Äntligen har jag fått tag på en röd och vit baseballjacka! :) Har velat ha en jättelänge fast dom har ju aldrig sålts i Sverige, så jag blev överlycklig när jag hörde att BikBok sålde dom. Dock fanns den bara i blått när jag kollade, inte vad jag ville ha. Så när jag hörde igår att Gina Tricot börjat sälja också, sprang jag till närmsta butik efter skolan och fick tag på en röd vit jacka :) Woho! Kostade 249 kr och satt jättebra.



Gorgeous! Undrar dock vad H står för..? Jag får väl hitta på nåt bra som passar mig :) Nåt bra förslag?


Vakna med the voice

Sitter och tittar på Vakna med the Voice där dom visade ett klipp från igår. En tjej skickade in ett mail där det stod att hennes kille alltid valde gymet före henne Hela tiden så hon dumpade honom och ville hämnas, så hon skickade in hans gymkort från Worldclass till Vakna med the Voice och bad dem att Förstöra det för gott! Haha. Så dom brände upp kortet! Så kul :D Dom fick sedan ett mail från en viss kille som kallade sig "Gymgym74" och tyckte dom var helt puckade och ville ha ersättning för hans gymkort :P Tycker faktiskt liite synd om killen, ja menar kortet kostar ett antal tusenlappar men om jag var den där tjejen skulle jag nog fasen också elda upp kortet om killen glömt det hemma hos mig. Hehe.




Ben and Jerrys och TE

Mitt halsont vill inte försvinna, inte ens avta :( Jag vägrar gå till doktorn för att se om det är nåt allvarligt, för om det är det måste jag käka penicillin i 10 dagar..vilket betyder att jag skulle äta det både på min födelsedag OCH våran studentskiva, vilket betyder Ingen sprit! Haha hell no att jag besöker Herr Doktor. Jag får hoppas på att det inte är nåt allvarligt bara, så jag köpte Ben and Jerrys glass och te idag för att lindra :)

 


Vårjacka

Har börjat använda min nya vårjacka från Esprit som jag köpte i London, den sitter jättebra och jag älskar den! :) Jag ville egentligen ha en lång trenchcoat så jag provade några men min kropp är inte byggd för att bära en sån :P Så det blev en kort istället som går över halva rumpan, precis vad jag gillar^^




Vem vet mest?

Mamma brukar alltid titta på "Vem vet mest?" på SVT2 med Richard Olsson som programledare, tyckte det verkade så tråkigt så jag gick från TVn varje gång. Men för någon månad sen orkade jag väl inte flytta på mig så jag såg programmet, och det var faktiskt helt okej! Det är typ som Jeopardy, fast det är 12 deltagare som får varsin fråga och förlorar en lampa om dom svarar fel. Det är väldigt många svåra frågor, så när det kommer en fråga man kan blir man skitglad! :D Så nu sitter jag bänkad framför TVn kl 19.00 varje måndag-fredag. Nån som tittat på det? :)




Läppstift från isadora

När jag var i stan igår passade jag på att titta lite bland Åhlens sköhetsavdelning :) Hittade ett neutralt läppstift från Isadora. Jag hade nämligen många läppstift som är i rosa och rött, ville därför ha nånting neutralt :)



Isadora, nummer 124 "Soft beige"


Halsont :(

Har så fruktansvärt ont i halsen, fast bara i halsmandeln på höger sida och gör ont ända upp i örat när jag sväljer :( Har druckit te med houng som en galning, använt halsduk, ätit glass och halstabletter men Inget hjälper! Kan nån komma med nån super-kur som hjälper? Pleeeeaase...


körkortsteori

Äntligen har jag tagit upp körkortsteorin igen, det var ett tag sen jag tittade i den boken. Har nu gjort två testprov där jag fick 49/65 och 54/70...inte jättedåligt men inte tillräckligt bra. Måste plugga, plugga, plugga!

Underbart

Det var verkligen mysigt att gå runt i stan och njuta av solen med pojkvännen. Vi köpte mjukglass och satte oss en stund i Kungsträdgården, lite kyligt fortfarande ute så längtar bara tills den riktiga värmen kommer! Älskar Stockholm på sommaren :)

 


Stan

Så härligt väder ute! Passar riktigt bra nu när jag ska in till stan och träffa adrian över en fika :) häg mys-faktor. Tror jag drar fram min nya vårjacka och boots jag köpte i London på sportlovet, awesome!



Bye bye for now!


Camilla = Carlisle?

Igår sa Karin att jag var lik Carlise Cullen i Twilight...say what? Kan bero på att jag la på flera lager med ganska ljus foundation efter att ha sprungit som ett as på idrotten och förvandlades till Miss Tomato-face, jag menar, han har ju ganska ljus hy plus att vi har blont hår..annars ser jag inga likheter :P



(Haha det tog ett tag för mig att försöka hitta samma pose som han :P)


Blondie

Sa ju förut att jag skulle lägga upp en bild på mitt hår sen jag slingat det, så jag ger er en före- och efterbild typ.
Förra gången jag slingade mig med mörka slingor, den bästa bilden jag kunde hitta :P


Mitt nya, fräscha blonda hår :) Gillar det blonda håret så mycket mer!



Naglar :)

Den här gången har jag två nyanser av rosa på naglarna :) Vår-fint!




Byxdress

Var inne på H&M en snabbis efter skolan för att byta en kojl, samtidigt hittade jag en jättesöt byxdress :)



Snyft

Usch jag kan inte se filmen "P.S. I love you" utan att gråta och må dåligt. Får typ ont i magen när jag tittar på den, så himla sorglig :( Tycker så synd om tjejen. Ganska tråkigt dock att Gerard Butler inte är med i filmen så mycket, gillar honom :) han ser så snäll ut^^





Remember me

Efter en jobbig dag igår med högskoleprovet som gick åt helvete så träffade jag söta Linda på Deichmann och sen gick vi på bio och såg Remember me. Den var faktiskt helt okej, tyckte dock inte att Robert P. var speciellt bra skådespelare...han var exakt likadan som i Twilight, han är lite stel liksom. Men jag gillade filmen iaf :)




För mycket tid

När jag och Adrian hade suttit ett antal timmar på både buss och tåg hem från Idre började det spåra ur...

 
 
 


Idre

Efter 3 dagar i Idre är jag och Adrian nu påväg hem och sitter på tåget, härligt!
Det hela började med en sjukt bakis Camilla i bilen kl 07.00 på morgonen i söndags då jag sovit ca 2,5 timmar och var förmodligen fortfarande full, great och där skulle man sitta i 6 timmar. Jag och Adrian sov en bra bit på vägen men när vi vaknade började jag gnälla som F*N efter mat, för när jag är bakis måste jag ha mat..och det mycket! Så efter någon timme stannade vi vid McDonalds (woho, bästa bakismaten!) och åt tills jag började må illa. Bra.
När vi kommit upp till Idre åkte vi till fjället och hyrde snowboard för 2 dagar, både jag och adrian var sjukt taggade på att åka och nästa morgon gällde det. Fy fan säger jag bara. Det var förjävligt. Backarna var helt nypistade och STENhårda som asfalt och vi ramlade hela tiden, vi började faktiskt i en blå backe vilket kanske inte var så smart... Men efter att vi åkt ca 1/5 av backen och jag fått ett antal blåmärken så gav jag upp, jag gick uppför backen och bytte till skidor. Adrian tog sig faktiskt ner för backen men han bytte också :)
Nästa gång hyr jag en snowboardlärare.

RSS 2.0