Nya James Bond

I natt var jag, björn, karin och 5 pers  på Rigoletto och såg premiären av "James Bond - Quantum of Solace" kl.24.00.
Den var helt okej! Jag har dock inte sett den förra filmen som jag har hört var väldigt bra, men jag tycker att den här filmen är sevärd :) Väldigt mycket action och bra special effekter.
I kväll ska jag, björn och cajsa (björns syrra) gå på Halloweenfest nånstans i typ Lidingö. Är så taggad! Det är självklart utklädnad som gäller, eftersom jag ÄLSKAR att klä ut mig på Halloween så ska det bli riktigt nice!
Kanske kommer det upp lite bilder senare, who knows...
Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig, men det blir inte sjuksköterska som förra året! Det blir något helt nytt i år.

Hoppas ni har en grym kväll

C u l8er!

Jag och BabyBjörn

Idag firar jag och min älskade BabyBjörn 5 månader tillsammans :D *yaay*. Tiden går så fort, om en månad är det ett halvår redan! Damn. Men som sagt, tiden går fort när man har roligt ^^
Tråkigt nog kunde vi inte ses nu på kvällen eftersom jag har äckligt mycket i skolan och måste plugga, that sucks.
Men nästa vecka är det ju höstlov så då finns det gott om tid att spendera med  min Björn och mina underbara vänner. Nice.

 

Jag älskar dig 


A long time ago

Oj, nu var det Riktigt länge sen jag skrev här! Har inte direkt haft orken för bloggen, men nu är jag tillbaka. Bra va? :D

Det är så fruktansvärt mycket i skolan just nu så det känns som om jag kommer gå in i väggen...men vänta lite, det gjorde jag ju i helgen. Bokstavligt talat. Vi var hemma hos Sissels pojkvän, known as Karling, på lite chillfest och det blev en del alkohol och lustgas inblandat. Direkt efter att jag tagit en sats med lustgas fick jag för mig att springa i korridoren ut till köket där sofie satt, jag började springa men precis innan dörröppningen till köket gjorde jag en tvär sväng till höger och rakt in med min vänsterarm i kanten på dörröppningen. Satan(!) va ont det gjorde och gör fortfarande. Men det var inte bara jag som gjorde mig illa, Björn lyckades dunka pannan i kanten på en byrå så nu har han ett rött fint märke i pannan! Great.


Men nu måste jag göra mig i ordning för om 10 min ska vi till Mormor och Morfar på middag för min käre Mormor fyller nämligen år idag :) Jag måste skynda på lite känner jag eftersom jag fortfarande sitter här i nattlinne! Got 2 go.

Bye!

RSS 2.0