WOOHOO

Idag hade vi våran sista uppgift i skolan! Så sjukt nice :D Fatta, nu slipper man oroa sig för att inte hinna plugga till prov och man kan komma hem och göra vad fan man vill! Helt overkligt.
Nu kan man äntligen lägga ned tid på det man verkligen vill; typ jobb, körkort och pojkvän :) Underbart.

Beställt från H&M

Jag har letat efter en långklänning från H&M för 99:- men som är slut ööverallt! Så därför bestämde jag mig för att beställa den från H&M's hemsida :) jag gillar inte att köpa kläder å sånt över nätet för jag vill helst prova sakerna först. Men jag vill verkligen ha klänningen, så what the hell! Men dock så var man tvungen att handla för minst 190 kr =/ suck...jahapp, då var det bara att leta efter någonting så jag kom upp i beloppet. Jättesvårt... ;)
Så jag hittade två tröjor till, alltsammans gick på 198 kr, awesome!




Vad tycks? :)


New stuff

Efter att ha jobbat mellan 8-11 åt jag lunch med mamma och tog sen en sväng på stan! Äntligen hittade jag en hatt att ha i sommar, jag har letat ett bra tag nu! Hittade lite annat också :)






nagel

Visste du att den medicinska termen för nagel är Onyx? Inte? Well, now you know.

Nya naglar

Btw, här är mina nymålade naglar!



Jag tycker dom påminner lite om de där godisnapparna man kan köpa på Gröna lund:

Håller ni inte med? :)


Torr-hosta

Sitter här med värsta torr-hostan som gör mig galen. Speciellt när man typ sitter på bussen och det sätter igång, man försöker hålla inne hostan och sitter där med ett illrött ansikte och tårar i ögonen för att det är så sjuuukt jobbigt att hålla emot. Am I right? Jag ska på ett möte kl 9 med H&M på Handels i morrn i 3 timmar och känner inte för att vara den jobbiga personen som sitter och hostar var 5e sekund. Så jag satt och funderade på om det fanns nåt på Apoteket som kan hjälpa, sökte lite på Google och hittade något som heter Noskapin och hjälper mot torr-hosta. Hallelulja! Men fan då. Det är stängt här på Värmdö och de flesta öppnar runt kl 10. Så jag Googlade lite mer och fick reda på att det finns ett Apotek vid Sergels Torg som har öppet dygnet runt :D Awesome!




Studentpresent?!

Okej, studenten är om 1 ½ vecka och jag har ingen aning om vad jag ska önska mig i studentpresent! =/ Funderar ju på en systemkamera från Canon, men frågan är om jag verkligen kommer använda den så mycket? Jag menar, den är ju ganska klumpig att släpa på. När ska jag använda den? Typ på resor med familjen? Det är ju ganska mycket pengar så jag måste ju vara helt säker på om jag vill ha den.
Någon som kan ge bra råd eller tips på andra saker man kan önska sig?!




Gotland v.29!

Woho! Igår bokades en vecka på Gotland v.29 för mig, Sissel och Karin. Kommer bli grymt :) Det blir vi, bilen, spriten och beachen! Can't wait^^




PALLLLAA

F***N. Då har man ont i halsen IGEN! Orkar inte va sjuk längre. I morse var jag fortfarande snuvig och hade för mig att man inte skulle vara i solen om man är sjuk, men struntade i det eftersom jag trodde jag inbillade mig bara. Icke. Efter att ha legat i solen hela dagen läste jag nu på Internet att man inte ska vistas i solen när man speciellt är förkyld, crap. Jag gurglar gurgelvatten så mycket jag kan och hoppas det hjälper, dock känns det typ värre när jag använder det =/ får ont i huvudet och halsen känns typ värre. Jävla skit.

Cassies hår

Förstår inte hur man rakar bort halva sidan av håret, ser ju bara jätte wierd ut =/



Kanske inte kunde bestämma sig hos frissan? ;)


yesterday

Skivan igår va askul! Var ganska mycket folk jag kände så det va nice :) Var dock ganska många som var pirater, men jag måste säga att jag var lätt den med snyggast outfit...really! Lokalen, Skyddsrummet, var faktiskt ganska bra också.



Det enda jag köpte var ett svärd och ett par örhängen :) awesome.


Pirates

Sitter och pluggar för fullt inför provet i Internationell ekonomi, det kommer gå åt h*lvete. Men jag får väl göra mitt bästa.

Ikväll är det studentskiva igen, med temat Disney :) ganska kul faktiskt! Men som vanligt har jag haft problem med att komma på vad jag ska vara, först funderade jag på Nasse eller nån i Superhjältarna...men nja, kändes inte riktigt rätt. Så jag kör på en pirat från Pirates of the Caribbean istället^^ jag älskar ju dom filmerna, så det passar perfekt. Lite svårt att hitta rätta stilen, men jag tror jag ska hitta på nåt :)

Bye bye for now.




Wonderful day

Så himla härlig dag! Ledig och solen skiner :) dock så var man tvungen att plugga, så det fick bli i solen. Lite jobbigt faktiskt att sitta i solen när man är förkyld =/ men äsch, vad gör man inte för lite solsken^^





Oj oj, är jag inte vacker?


A Nightmare on Elm street

Åh! Såg trailern till nya versionen av A Nightmare on Elm street, ska lätt gå och se den! Det finns ju en äldre verison från 1984 där Johnny Depp är med :) fast den är väl sådär, jag gillar den bara för att han är med. Duh.
Men den nya verkar faktiskt asbra^^

Hade premiär den 7/5 :)


Galet mycket att göra

Denna vecka, dvs. eftersom jag är ledig på måndag och tisdag ska allt detta göras under onsdag, torsdag och fredag:
Prov i internationell ekonomi
Marknadsföringsprov
Skriva ett PM på 1-2 sidor
Göra två hemuppgifter i marknadsföring
Läsa dikter på engelska, analysera dem och göra en presentation av dem för klassen

Hm, tror inte jag glömt nåt.

Dessutom ska jag parallelt med detta läsa en bok om Coaching på ca 200 sidor, anteckna det som är viktigt, skriva en sammanfattning om boken och vecka 21 presentera det för klassen.

Som grädde på moset är jag sjuk och ska dessutom på studentskiva på onsdag, sliten är det rätta ordet.

Dessa tider

Självklart har man gått å blivit sjuk, som vanligt. Var inte alls kul att stå i kassan idag när huvudet värkte, snoret rann och ögonen var alldeles vattniga. Nej usch. Såg fram emot att komma hem och äta räkor, goda ostar och lite godis...men självklart känner jag ingen smak så det var ju värdelöst.
Jag låter bilderna tala för sig själva för hur jag känner just nu.






Jobba

Nu drar jag in till stan för att jobba, sväng förbi H&M på Hamngatan och hälsa på vettja ;)


Catwoman in the dark

Kvällen igår va grym! Började med förkrök med ett gäng sköna människor som hade riktigt bra utklädnader :)
Sen drog vi in till St. Eriksplan till Porslinsfabriken där skivan var, helt okej lokal men fruktansvärt varmt! Tror allt mitt smink rann bort med all svett, nice. Vi kom hem ungefär kl 4 inatt och har typ bara sovit och ätit idag. Har varit riktigt seg och har jätteont i halsen, not nice.
Nu är det chips, dipp, choklad och Avatar som gäller!





Awesome :)


Ikväll

Shit nu äre bråttom. Ska åka om 10 min och här sitter jag i bh och leggings. Great. Försöker slänga i mig lite bränd pytt i panna också, det här blir ju bara bättre och bättre.
Som sagt, Catwoman är det som gäller ikväll. Kommer känna mig urlöjlig i den dära masken, ser ju skelögd ut i den!

Over and out.

Bamboo Palace

Efter en låång dag i skolan från 10-17 åkte jag till stan och köpte en snygg klänning från H&M :) me like. Har dock inte hunnit ta en bild på den.
Sen ringde mamma och föreslog att vi skulle äta middag i stan eftersom det bara är vi två hemma nu när pappsen är på Gotland, det tackar man inte nej till! Det blev den gamla vanliga typ thai/kina restaurangen på Kungsgatan "Bamboo Palace", deras buffé är såå god! :) Shit jag har börjat äta för mycket onyttigt på senaste att det inte var ett positivt resultat jag såg på vågen idag =| oops...Får ta och skärpa mig, typ inte baka så mycket kanske.





Okej, jag kan faktiskt hålla med om att det inte ser så gott ut...men låt inte ögat lura dig!


Petra mede show


Knäppte över till 3an där Petra Mede show just nu är igång, och bara för att jag inte når fjärrkontrollen så tvingas jag titta på det. Helt plötsligt började dom dansa och dra dåliga skämt:

"Petra: jag plockade svamp i helgen."
"Tjej: jaha, har du varit i skogen?"
"Petra: nej, hos gynekologen!"
*följt av tillgjorda skratt*


Så galet dåligt program.

Dagen

Åkte en stund in till stan efter skolan idag, även fast jag har äckligt mycket att göra i skolan! Men jag ska ju på skiva på onsdag med tema film, så jag var tvungen att hitta nånting att ha på mig. Har funderat en hel del på vad jag ska klä ut mig till men har inte kommit nån vart direkt, har funderat på Catwoman ett tag men tyckte det verkade så vanligt och tråkigt :P men det var det enklaste att hitta saker till så Catwoman it is!
Hittade även ett nagellack på H&M och köpte filmen Avatar på Bluray på Åhléns. Har faktiskt inte sett Avatar än så det är väl dags nu :P





Torsdag på Solidaritet

Eftersom vi bara skulle på bio idag med skolan kände vi för att gå ut igår! Första gången jag går ut på en torsdag faktiskt. Vi drog först till 2 barer och sen vidare till Solidaritet, det var väl hyfsat mycket folk. Det blev en ganska sen kväll då vi drog därifrån runt 04.30 :P det var alldeles ljust ute. Jag hade satt en gräns på att jag skulle spendera max 300 kr...istället ´blev det dubbelt upp ungefär =/ inte bra med tanke på att jag ska på två studentskivor nästa vecka..suck. Det går inte bra för ekonomi just nu.

Hittade en gryymt ful bild på Sara och mig från igår, vet inte varför jag håller handen så den ser ut som en gigantisk klo..dessutom ser jag as trött ut :P



Haha, så hemsk! Men eftersom den redan ligger ute på nätet så kunde jag lika gärna lägga upp den här :P


Solglasögonfodral

Så fort det är minsta sol ute tar jag med mig mina solglasögon, love them :) Men jag brukar bara ha dom i ett litet tygfodral, så jag måste alltid akta så jag inte typ krossar dom i min väska :P asjobbigt. Därför ville jag köpa ett hårt fodral, så jag gav mig ut på stan för att leta..vilket inte var det enklaste. Det finns inte på så många ställen, inte på Åhléns..där trodde jag det verkligen skulle finnas. Men jag hittade ett fodral på Glitter, var först lite osäker på det men efter att ha rådfrågat mina kära vänner så behåller jag nog det :)






Från Glitter för 80 kr :)


Högskoleprovet

Fick resulatet från Högskoleprovet idag! :P Jag fick 0,5 poäng, woho! Haha en förbättring från förra gången då jag fick 0,3 :) Awesome.

Skiva

Bättre sent än aldrig, men i söndags var jag på skiva på PURE. Var ganska taggad men det blev inte riktigt som jag tänkt mig...Musiken sög, så det gick inte att dansa alls...Vi fick tjata på Dj'n att han skulle spela Memories, annars var det bara vad jag skulle kalla "afroamerikansk-dunk" till musik. Not my cup of tea. Nästa vecka är det skiva igen :D med tema Film, ska bara komma på nåt bra att vara!







Mascaratips

Ett litet tips om mascara:

"Om din mascara tjocknar när du närmar dig det sista i förpackningen kan du lägga förpackningen i varmt vatten. Detta gör att mascaran tunnas ut. Se dock till så att det inte kommer in något vatten i förpackningen!"

Awesome, det visste jag inte! :)


Awesome breakfast

Jag var så hungrig när jag gick och la mig igår kväll så jag ville göra en riktigt mättande och god frukost, och vad är inte bättre då än pannkakor med sirap och bacon?! :D Så. Grymt. Gott. Love it :) Man kan ju känna den härliga doften av vaniljpannkakor och bacon bara genom att titta på bilden^^




So delicious :)


Shutter Island

Igår var jag, Adrian och hans kompisar på bio och såg Shutter Island. Det var grymt bra! Asså verkligen jättebra :) En sån där film där man får sig en tankeställare, bra skådespelare var det också. En perfekt film att se en lördagskväll.






Jag var ju ensam tjej så det blev en ensam bild :)


yesterday

Igår hade vi mösspåtagning och det var vi inte ensamma om! Syntes vita mössor överallt i Sthlm, speciellt på SNAPS där det var grymt mycket folk. Vi började med ett glas vin till lunch och fortsatte vidare in på eftermiddagen, så härligt! Dock blev det inte lika lyckad kväll då jag och Adrian hade tänkt hitta på nåt och festa ordentligt, istället blev det en sväng förbi Sockenplan där vi såg Christine Meltzer med hennes barn fira Valborg vid brasan. Ja det är aldrig fel att se en kändis :) Dessutom hade jag ju Adrian så helt misslyckat var det inte^^


RSS 2.0