Virkade shorts H&M

Har köpt lite nya saker till badrummet, det blev en ny bikini från H&M och hittade även de söta virkade shortsen från Concious Collection by H&M! Supersköna :) hittade dessutom ett par matchnade skor. Love it.


Hårinpackning, schampo, duschcreme, ansiktsrengöring, torrschampo, rakgel, mascara, ansiktsmask och doftpåse att ha bland kläderna så luktar de som heaven!


Väldigt basic bikini :)


Nu är det två på shorts bilden men jag ska lämna tillbaka den ena, man orkar ju aldrig prova i butik.
 Visst är dom söta? Perfekt till sommarn, längtar som faasen.


UPDATE: Många har skrivit och vill köpa de virkade shortsen, men jag direkt säga att de ena paret lämnade jag tillbaka och de andra kommer jag tyvärr inte att sälja! :) Sorry. Kolla på Tradera istället.


Tandläkaren

Då har jag varit hos tandläkaren idag och det är alltid lika jobbigt eftersom man vet aldrig vad dom ska säga. Mina tänder längst bak (typ visdomständerna) sitter snett (ja men vad förvånad man är efter att alla andra tänder också satt snett innan jag fick tandställning) och en av dessa har inte kommit upp då den sitter och trycker på tanden framför. Jaha, det stör inte mig. Men. Tydligen så kan den göra så att jag får hål i den tanden den trycker på och bla bla, så jag måste förmodligen ta bort denna jävliga snea visdomstand! Aaahh. Seriöst. Jag har redan dragit ut 4 tänder och det var det värsta jag nånsin gjort. Men denna gång kommer jag behöva göra en liten operation och öppna upp tandköttet för att plocka bort tanden och sen SY ihop det, jag är inte alls nervös. Dessutom kommer det ta ca 6 månader för det att läka...Fabulous.
Antagen till SMC

WOHO! Äntligen har jag fått besked från Santa Monica College och jag har blivit antagen :) Så jävla skönt att veta. Så om ca 5 månader börjar skolan och vi drar till L.A i början av augusti för att hitta boende, alltså drar vi om 4 månader..aah! :D Jag är såååå trött på mitt liv här hemma ska ni veta, inte mina vänner såklart, men det händer inget nytt. Det som glädjer mig är nya kläder jag köper, men oops..jag har ju slutat shoppa(typ) så vart tar den glädjen vägen? Det låter jävligt deppigt men vad ska man göra, kan nån tipsa om nåt som sysselsätter en i 4 månader? Give me something.

Some pics

Idag kände jag för att gå ut i vårsolen och ta en promenad, och när jag ändå skulle gå ut tog jag kameran med mig :) man vet aldrig vad man kan stöta på. Tyvärr sötte jag inte på nåt roligt, så här såg det ut ungefär:
Ganska tråkiga bilder, men roligare att visa något alls än inget:)


My nails for now

Det var ett tag sen jag fixade mina naglar som jag alltid brukar göra, men jag har inte hittat nåt snyggt mönster jag har velat göra men så nu kände jag att det var alldeles för länge sedan. Så denna gång fick det bli en ganska simpel men ändå riktigt snygg design :) Love it.Jag har saknat mina välmålade naglar! I'm back baby.


Snabb rappare

Såg en kille på ELLEN som kunde rappa sjuukt snabbt, så jag måste bara visa ett klipp med honom:Haha grym ju :P


Män som hatar kvinnor

Igår såg jag "Män som hatar kvinnor" för första gången, och fan vilken bra film! Älskar Lisbet, så jävla skön ju. Men jag kunde inte låta bli att tänka på hur lik hon var Johnny Depps karaktär Edward Scissorhands, sjukt lika.

 

Kanske därför jag gillade henne, haha.


Harmonica

Haha, jag har varit och köpt ett munspel! Det vore ju skitkul att verkligen kunna spela, och sitta på sommaren och spela en liten trudelut :P Jag brukar ju ha mina perioder där jag verkligen går in för något och sen efter en månad gillar jag det inte längre...så vi får se hur detta går!
Common words

Har läst lite i en broschyr om saker en internationell student i USA bör veta osv. Där nämner dom vanliga uttryck som ofta används av amerikanska studenter, bland annat:

-Beer pong
-Chick
-Homey or Homeboy
-Hottie
-Nerd
-Wasted
-What's up? or Wassup?


Haha, amerikanarna verkar ju så himla intelligenta när man läser detta.

Virkad klänning H&M

Har köpt en supersöt virkad klänning från H&M! Åh love it, den är dock väldigt kort =/ men snygg är den :D


249:-


Den är snyggare på så jag lånade den här bilden från google med en bild ur H&M's katalog :)


12 h

I morrn bli en riktig jobbdag. Börjar med att jobba på drottninggatan kl 9-12 och sen jobbar jag i Nacka Forum kl 13-22! Phew, kommer vara heeelt slut. Men jag tar med mig en av mina utsökta hemmabakade muffins som jag kan äta under dagen :) kommer nog vara dagens höjdpunkt. Yummie.Har inte orkat ta en bild, så jag lånar en från Google.


OPI - Katy Perry, Teenage Dream

För nån vecka sen köpte jag en ny bäbis till min kollektion! När jag såg Katy Perrys kollektion med OPI blev jag kär i det ljusrosa-glittriga som heter "Teenage Dream", så fiint :D Det blir inte lika fint på bild, det är tusen gången snyggare i verkligheten!

150 kr på Åhléns, love it!


RSS 2.0