Rosa iPod-fodral

Åh ett sånt här fodral till min iPod skulle jag inte tacka nej till :D



So cute!

Sky high heels

Hittade lite roliga skor på Internet som jag ville dela med mig av :) jag skulle dock själv inte gå runt i dessa:

  


Sommartid

Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan en timme? :) Nej, tänkte väl det. För nu så är ju sommaren här!! Eller nja, det är bara själva tiden som är här, vädret ligger lite efter. Men inte länge till hoppas jag :)



Bildelar och gäddor

Här får du reda på varför du har bildelar runt magen och gäddor under armarna:



För att bli kvitt det motstridiga fettet behöver du ett träningsprogram och matschema anpassat för just din kropp. I många fall beror fett på magen och höfter på en för hög insulinnivå, vilket medför att små mängder testosteron ombildas till fett på vissa ställen.

För mycket fett på...

Kring haka och kinder: Beror på för hög fettprocent i kroppen. Det kan även bero på ett extremt högt intag av socker eller hormonbehandlingar.
Lösning: Håll dig till grönsaker och kött via alla måltider. Ägna dig åt yoga och styrketräning.

Magen: Beror oftast på långvarig stress vilket gör att binjurarna lösgör för mycket kortisol. Dricker man då lite vatten under denna period samt sover dåligt ger det i sin tur extra fett på magen.
Lösning: Undvik alla slags mjölkprodukter, ägg och kaffe. Drick minst tre liter vatten och dagen och gärna ett par koppar med ginseng som har en lugnande effekt mot stress.

Kärlekshandtag på höfterna: Fettet avslöjar att du äter alldeles för mycket kolhydrater. Fortsätter du att ha ett för högt kolhydratintag kan det medföra allvarliga sjukdomar.
Lösning: Ät mer magert protein, fiberrika grönsaker, bönor, rotfrukter och fiskolja. Drick minst tre liter vatten per dag, samt ett par koppar grönt te.

Gäddhäng på armarna: Beror på för lågt testosteron, vilket kan ge upphov till psykisk obalans och ännu större fettmassa.
Lösning: Tung styrketräning som tränar de stora muskelgrupperna och stimulerar testosteronproduktionen.



Hårinpackning

Hittade det här på internet, tyckte det var ganska bra att veta ^^

Hur använder man inpackning igentligen?

Använd produkterna i rätt ordning, annars är ditt köp helt onödigt!

För att ta hand om ditt hår lite extra kan du applicera en skön inpackning ungefär en gång i veckan. Man masserar in inpackning i hårbotten efter schamponeringen.
Låter den sedan verka och sköljer sedan ur det med vatten. Avsluta med balsam.

Varför använder man först schampo?
Svar: För att det innehåller olika ämnen så som ammoniak osv som öppnar upp hårstråna och gör håret rent.

Varför innpackning?
svar: Det är bra för håret och ska användas efter schampot, dåhåret är "öppet", då inpackningen kan lägga sig som ett lager inuti håret. Och inte utan på, då det knappt ger någon nytta alls.

Varför balsam sist då, kan man undra?
Svar: Balsamet innehåller andra ämnen som schampot inte innehåller, som ser till att hårets flikar och fjällskickt stängs igen när hela prossesen är klar. Som bevarar en del av inpackningen!


Om  du gör fel kanske det slutar så här:


 





Survived

Jag överlevde dagen gott folk :)  Jag lyckades skriva Business Studies uppsattsen på ungefär en timme eller nåt sånt, tog den inte så seriöst men det blev helt okej. Historie uppgiften är såå jobbig. Den tar kål på mig, gosh! Innan jag började plugga idag så hade jag skrivit nästan ett halvt A4, nu har jag skrivit nästan 3 sidor. Jag är ganska stolt faktiskt :D Visserligen har jag suttit här i soffan framför datorn från kl10 i morse tills nu kl23 typ non-stop...ja, jag kan ju säga att jag är rätt så seg när jag pluggar :P Men jag tog mig i alla fall tiden att sitta här nästan helt oavbrutet i 13 timmar för att plugga! Det händer inte så ofta.
Men jag är fortfarande inte klar med uppgiften =/ Jag har skrivit om Europa och Sydafrika under imperialismen, så nu ska jag jämföra dem...det borde inte vara så svårt men grejen är den att jag alltid gör saker svårare än vad de egentligen är! Damn it.

Jaja, i morgon har jag bara en lektion som börjar kl 12.45-14.00 =) Så jag har ju lite tid på mig innan jag åker hemifrån.

Jag kan säga att om man sitter i soffan, med tangentbordet på soffbordet och typ en 50" tv som datorskärm...då får man ont i ryggen, axlarna, nacken, benen, plus att ögonen typ ploppar ut. Lite massage skulle inte sitta fel, jag får övertala någon i skolan i morgon!






Nu ska jag sova ^^

Ledig and Sunshine!

Idag är vi "lediga" från skolan, eller alla lektionerna är på valfri plats..så därför väljer man att ha sin valfria plats hemma! Nice. Dessutom är det underbart väder ute, så jag funderar på att ta en liten promenad senare om jag orkar eller har tid...med tanke på att jag måste göra klart uppgiften i Historia som ska in i morgon (jag har knappt gjort hälften) plus att uppgiften i Business Studies ska in ikväll som jag inte ens har börjat med. Haha, livet är underbart :)
Så här sitter jag och lyssnar på musik och skriver om Sydafrikas historia. Great.
Om jag inte har dött av allt plugg under dagen så skriver jag kanske ett litet inlägg senare. C U.

Computer Nerd Cartoon

Randigt nagellack:)

I söndags målade jag om mina naglar! Vilken nyhet va? Det blev blårandigt den här gången: först ett lager med ett väldigt mörkblått nagellack och sedan målade jag ränder med ett lite ljusare blått nagellack. Det blev riktigt snyggt faktiskt tycker jag =) Check it out:



Me like :)

Panik

Det är så grymt mycket i skolan just nu så man spyr på allt! Idag ska jag, Sissel och Sofie köra en heldag med plugg eftersom vi har redovisning i Business Studies på tisdag som vi inte ens har börjat med...Oops :)
Plus att vi har en inlämning i Historia tills på fredag som jag heller inte har börjat med eftersom jag verkligen suger på historia, så vi får se hur det går med det! ^^

Vecka 14 har jag:
-Idrottsledarskap inlämning: Idrottsskador
-Redovisning om Jane Austen på Engelska
-Matteprov om Geometri
-Svenska inlämning om Upplysningen och Romantiken

Det är ganska mycket att göra på En vecka enligt mig =/

Ungefär så här känner jag mig just nu:

Amanda Jenssen

När jag var med min familj på Söder idag och vi gick runt för att leta efter ett ställe att äta lunch på, så går självaste Amanda Jenssen förbi oss med nån kille vid sin sida. Jaha där ser man! Inget speciellt med det egentligen, ville bara dela med mig av denna underbara upplevelse... ;) Hope you enjoyed it.


Presenter

Jag sitter och letar på Internet efter bra presenter jag kan önska mig i 18-års present! Väldigt roligt faktiskt :D
Man hittar allt möjligt från fallskärmshoppning, bungyjump, massage, dykning, klättring, forsränning...ja, det finns allt möjligt.
Jag fastnade för ett par saker som jag hittade: Chokladprovning, Pistolskytte och Chokladmassage!

Chokladprovning för 2 kostar ca 800 kr
Pistolskytte för 1 person kostar 900 kr
Chokladmassage för 1 person i 80 min kostar 800 kr


Frågan är vilken sak som roligast att uppleva?


-Alltså pistolskytte låter ju som en riktigt rolig upplevelse, men då måste jag gå själv.
-Chokladprovning har jag i alla fall någon med mig och får smaka på god choklad! Men är det en bra 18-års present?
-Chokladmassage låter väldigt härligt :D Först en bodyscrub och sedan en skön massage med olja gjord på choklad...är det värt pengarna?

Chokladprovning för två upplevelse
 
Pistolskytte upplevelse





Fint väder

När jag kom hem från skolan idag var det så fint väder, så jag tog mig en liten promenad ner till sjön i området så kallad Krokan.
Det blåste ganska mycket men jag satte mig där det inte var snö och njöt av solen en liten stund, och passade på att ta lite bilder:

   


Längtar bara tills våren och sommaren kommer, då är det riktigt mysigt vid sjön =)

Go Sex!

Jag läste på en hemsida om flera positiva saker med att ha sex, väldigt intressant! Så här stod det:

Sex är bra för din hälsa

Vill du hålla dig frisk, pigg och lugn är sex en perfekt metod. Här är några av de positiva hälsoeffekterna.

Du får mindre huvudvärk
Brukar du använda "jag har ont i huvudet" som en ursäkt att inte ha sex? Sluta med det! Forskning visar att knappt hälften av alla kvinnor får mindre huvudvärk av regelbundet sex, troligtvis för att det leder till avkoppling.

Du boostar immunförsvaret
Vill du slippa höstens förkylningar är sex den bästa medicinen. Har du sex minst en gång i veckan kan din kropps nivåer av sjukdomsbekämpande immunoglobulin i blodet öka med 30 procent.

Du sover bättre
Sex är avslappnande och rensar huvudet, vilket gör att du lättare somnar efteråt.
- En mängd ångestdämpande och lugnande substanser i hjärnan frisätts vid
sexuell aktivitet, säger psykologen Mats Byström till GLAMOUR.

Du kommer i form
Underskatta inte sex som träningsform! En maratonsession kan både öka konditionen och trimma musklerna.


Det låter ju helt fantastiskt! :D

Nymålade naglar!

I fredags målade jag mina naglar igen, det blev inte något märkvärdigt direkt men lite detajlerat blev det! En lite diskret variant =) Så här såg det ut i alla fall!

 

Godaste Chokladen!

Det typ godaste choklad-snackset som finns är denna skönhet som heter Double Decker! So delicious :D
Jag åt en sådan för första gången när jag var i Skottland för ett par år sedan, jag blev forkrossad när jag kom hem till Sverige eftersom det inte fanns att köpa här. WRONG! Det fanns visst att köpa här :D Wow, gissa hur glad jag blev då. Den finns nämligen att köpa på "The English Shop", såklart, för typ 20 kr. Sweet.





Jag rekommenderar den starkt^^

Melodifestivalen

Min reaktion när jag såg vilken låt som vann var bara: "Vaa?!". Det var ju helt otippat enligt mig. Jag tyckte att typ Agnes, Alcazar och EMD var bra. Visst den som vann var ju helt okej, fast det som var bra med den är att den är lite annorlunda! För de flesta låtar i Melodifestivalen låter ju ganska lika och har inget speciellt, så på det sättet förstår varför den vann :)
Nu får vi se hur det går för oss i Moskva...hoppas det går bättre än vad det har gjort de senaste åren. Inte för att det egentligen är så stor grej, men det skulle ju vara kul om det gick bra för Sverige för en gång skull :)



Fredagen

I går var jag hos min käre vän Jonna som hade en liten fest hemma hos sig :D Det var jätte trevligt! Vi sjöng Singstar som jag älskar(!), vi spelade spelet Sanning eller Konsekvens där det dök upp vissa saker som jag inte riktigt ville göra - t.ex. på ett kort stod det: "Blunda och illustrera hur du låter när du får en orgasm". Hell No att jag tänkte göra det!!
Vi hade i alla fall a really good time. Förutom att 5 av mina gamla klasskompisar som egentligen skulle ha kommit, kom inte...en var typ arg, två var i stallet, en var magsjuk och den sista vette fasen...Så det var lite tråkigt. Men, en annan gång får det bli!


Jag målade även om mina naglar igår, så jag lägger upp bilder lite senare ikväll tror jag :D

Rosa-svart nagellack

I söndags målade jag på nytt nagellack på mina naglar, och så här såg det ut:

   

 

Inte det snyggaste jag haft men jag tycker det var mer coolt än snyggt :)

Carmen Electra striptease aerobic

By the way så provade jag på att köra "Carmen Electra Striptease Aerobic" på lovet, det var skitkul och satan vilken träningsvärk man fick! Damn. Den första DVD'n innehöll typ lite basic striptease-moves, och den andra DVD'n var typ mer styrke-övningar :) Hur bra som helst! Jag rekommenderar dem ^^

 
 Så här såg det ut när jag skulle träna :)

Kenny Starfighter-utställningen

I söndags var jag på Kenny Starfighter-utställningen med mamma och pappa, på Stockholms Stadsmuseum. Jag och Björn tittade på hela serien under lovet och den 25 mars kommer filmen "Kenny Begins" ut, den ska jag lugnt se!
Det var lite pinsamt på utställningen eftersom det jag jag med mina föräldrar och sedan var det bara typ 8-åringar med sina föräldrar...men kul var det i alla fall :)
Det var mest nya saker där som kommer vara med i filmen, men så här såg det ut:

1.  2.  3.     
4.  5.
6.  7.  8. 
9.  10.  11.

1. Kennys gamla dräkt som han hade i serien (som tydligen inte hade tvättats sedan dess...)
2. Kennys nya dräkt som han har i filmen 
3. Kommer inte riktigt ihåg vad/vem det var, men någon ond snubbe och någon slags maskin
4. En hårsalong-stol (som man kan se i trailern där björn gustavsson är med)
5. Typ en kontainer-farkost
6. Hm, ja, någon slags farkost skulle jag gissa
7. Tre dräkter som tillhör "the bad guys", Den till vänster är hälften maskin-hälften kvinna, den i mitten är typ hälften samurai-hälften fläkt, den till höger är hälften våffeljärn-hälften eld.
8. En av Kennys dräkter
9. Någon slags elak el-maskin...(i filmen sitter Bill Skarsgård i den)
10. Hm, typ en maskin som ser ut som en spindel..
11. En magma-borr, som kan borra ändra ner till jordens magma och hämta energi därifrån..något sånt :)


That's it folks! Hope you enjoyed it ;D

Relax-dag

Förra veckan så kände jag för att  ha en lite relaxande dag, så här såg min dag ut:

1. Gjorde lite yoga, men bara ungefär 20 min. Det var så jobbigt :P
2. Sen tog jag en lååång, varm och skön dusch. So lovely. Jag gjorde då en hårinpackning, body- och facescrub och vaxade ena halva benet och rakade resten (det var så krångligt att vaxa).
3. Sedan tog jag en härlig body butter och smörjde in hela kroppen, sen luktade hela jag som en rosenknopp! ^^
4. Smorde in en härlig ansiktslotion från Apoteket i ansiktet.
5. Jag målade mina tå-naglar med ett skimrande rosa nagellack, underbart!
6. Jag smorde in mina fossingar med en fet kräm och satte på ett par mysiga sockor så att krämen absorberades bättre.
7. Till sist så började jag med mina naglar.
8. Började med ett lager Baslack. Sedan ett lager med ett lite hudfärgat skimrande nagellack över hela nageln. När det torkat applicerade jag vitt nagellack på mina nagel-tippar (så det blev som en fransk manikyr). Sen tog jag rosa och vitt nagellack och gjorde som en halv stjärna på varje nagel. Till sist applicerade jag ett lager med Överlack.

Så här såg det ut:

     


Jag hade på mig min Underbara morgonrock som är såå gosig :)






 


RSS 2.0