Jag ser det Snöar!

Åh äntligen har snön kommit till Sverige! Det var på tiden... Jag har aldrig tyckt om vintern eller snö för den delen, men sen jag träffade min älskade pojkvän har jag bara längtat till att få mysa i soffan med en kopp varm choklad när det snöar ute, att åka pulka tillsammans, åka upp till fjällen för att åka skidor+sitta framför brasan+basta! Låter det inte underbart?! Jo, det tycker jag också.

Så snart ska vi gå ut och åka pulka och efter nyår drar vi upp till Idre med min familj, wonderful! <3

Hoppas ni tycker om vintern lika mycket som jag nu? :D

Pusspåer.Låt den rätte komma in..

Denna underbara dag har jag spenderat med Bjö(r)n, och idag har vi faktiskt gjort nånting! Wow. Det vanliga brukar ju vara att vi sitter hemma framför tv-n och typ äter. Men inte den här gången.

Vi började dagen med att äta korv med bröd och bearnaisesås till frukost, delicious:)
Sen tittade vi på filmen "The Aviator" med Leo DiCaprio som ingen av oss hade sett, den var fruktansvärt lång men ändå bra^^ Jag satt även och stickade lite på min halsduk som jag nästan har kommit halvvägs på, hoppas resultatet blir great. Sen blev det lite myspys tillsammans...
Vi tog bussen in till stan och gick på Cybertown vid Fridhemsplan. Det var vi 2, några äldre och en jävla massa fjortisar. Vårat lag vann ju storslaget över fjortisarna, min älskade kom då 1:a *yaay* och jag själv kom på 4:e plats:) inte så dåligt för en nybörjare.
Sedan åkte vi till Kungsgatan för att gå på bio, och vi såg "Låt den rätte komma in". Vi båda har ju precis läst ut boken som var så grymt bra! I filmen hade man dock missat en hel del viktiga detaljer, that kind of sucked. Men vissa scener var fruktansvärt äckliga/läskiga. Men filmen var bra för att vara en svensk film:)
När filmen var slut runt 23.30 åkte vi hem till Bjö(r)n, där älsklingen tände massa stearinljus och fixatde ett bad med skum och mysig musik:) Ahh..så gulligt. Sen lagade vi pasta och bacon vid 01.40, smaskigt!

Nu ska vi gå och lägga oss, ska bli så härligt^^

Good night everybody!

  


Namnbetydelse

CAMILLA


Min underbara pojkvän satt härom dagen och kollade upp på Internet vad mitt namn, Camilla, står för. Detta var beskrivningen:

-Camilla betyder " den lilla enerverande saken med glasögon".

-Ett latinskt namn med betydelsen "offertjänarinna".


...ja, jag har ju i alla fall inte glasögon! Om jag är enerverande vet jag inte riktigt.. =/ det vet nog mina nära och kära bäst.
Offertjänarinna vet jag inte ens vad det betyder, någon som vet?

Ni kan själv kolla upp erat eget namn på:
http://www.svenskanamn.se/

=)

RSS 2.0