Yesterday

När jag hade jobbat igår från 8-15 och skulle vänta i 2 timmar på att Adrian skulle sluta sin träning, fördröjde jag lite tid på stan. Var dock sjuukt trött och hade inga krafter i benen, men what to do? Hittade en tröja på MQ iaf :)



Supermysig :)


Pastellnagellack

Jag har så länge letat efter ett bra nagellack med en ljusrosa pastell-färg, äntligen hittade jag ett igår från Isadora :D Lucky me. Hittade även ett mintgrönt nagellack i samma ljusa nyans, funderar på att köpa det också :)




"Bardot Pink", 69:-


"Vintage Mint", 69:-
Kan vara rätt så snyggt om man har rätt kläder till :)


Första jobbdagen

Efter en förjävligt dålig prestation av mig på Marketing-provet så kände jag för att tjäna lite pengar! Så jag satte mig vid datorn kl 15.30 och bokade in mig på ett pass på H&M i Ringen från kl 16.00-19.30, så det var bara att dra dit direkt, awsome :) Fast jag var lite nervös eftersom det skulle bli min första riktiga jobbdag efter mina två utbildningsdagar, känner mig inte helt säker på kassan fortfarande. Som tur var slapp jag stå i kassan :D butikschefen sa att jag inte behövde stå i kassan om jag inte var helt säker på det, så jag fick vara på golvet istället :) Hängde ut kläder, såg till så att allt såg snyggt ut...ja, lättförtjänta pengar må jag säga. Allt gick bra tills vi skulle stänga, för det första fattade jag inte att dom stängde kl 19 så jag blev ju en aning överraskad när butiken var helt tom och de låste dörrarna...jahapp, bra koll man har. Sen kom jag ju inte ihåg hur man skulle stänga kassan å så blev det lite fel här och där, men som tur var hjälpte de andra mig :) Nästa jobbpass är på lördag kl 8-15 i samma butik, see you there?

The Princess and the Frog

Har precis tittat på Prinsessan och grodan :D har velat se den så länge! Den var riktigt bra^^ jag fattar inte varför alla är så himla negativa när man säger att man vill se den, den är jättefint tecknad, rolig och mysig. Om man inte har sett den borde man göra det :) Just do it. Själv älskar jag tecknade filmer!

En 'bild' från filmen var otroligt lik en 'bild' från Walt Disneys "Svärdet i Stenen":



Prinsessan och Grodan


Svärdet i Stenen


You see it, yes?


Melodifestivalen

Seriöst, vilket skömt Melodifestivalens bidag är :P Det bidrag som var helt okej var Darins låt och dens sämsta måste ju vara YEBA...hahah, kom igen?! Dom tar bara med såna bidrag för att Sverige ska representera mångfald eller vaf man nu säger...
Haha jag gillar mellanakterna dock, speciellt när Dolph lundgren knackade på dörren till tjejen från Män som hatar kvinnor "Lisbeth Sallander" då det ryker från hennes lägenhet och han säger: 'Har du lekt med elden eller'?
Hah asbra^^




Chokladbiskvier

Efter skolan kände jag verkligen för att baka! Tänkte först göra muffins, men, varför göra muffins när man har mandelmassa hemma och kan göra chokladbiskvier?! Gjorde först en plåt med ca 14 bottnar, men av någon anledning så blev de brända i bottnen..så det var bara att kasta. Som tur var köpte mamma ny mandelmassa till mig så det blev en ny omgång:) lucky me.
Riktigt nöjd med resultatet, lite jobbigt att jag är täppt i näsan så jag känner knappt nån smak...men goda var dom :)




 

 

 


H&M

Imorrn ska jag jobba på H&M första gången :) Eller det är snarare butiksutbildning där man får lära sig hur allt går till. Så imorrn ska jag vara i Vällingby 08.00..vilket betyder att jag måste gå upp HALV 6!! Aahhh.! Fy fasen...så nu när jag målat klart naglarna, huvudvärken börjar komma, min näsa börjar bli täppt - så är det nog dags att sova :) Adrian sitter och tittar på fotboll, hoppas den är slut snart så jag slipper gå och lägga mig helt själv.





Youtube - Annoying orange

Haha hittade ett roligt klipp på youtube :D



Fanns fler likadana som också va roliga^^

9/2 - Koh Phangan

Glömde att skriva ett inlägg i tisdags: Grattis Adrian! :D Han fyllde ju 18 och självklart hade jag köpt en finfin present till honom :) =



Vi åt på en thairestaurang med hans familj vilket var jättemysigt. Måste tipsa om denna restaurang som är helt underbar, var där när min bror fyllde 18 också :) Den heter Koh Phangan och ligger vid Skanstull, supermysig! Förutom toaletterna som va hel läskiga =/ det va två toaletter bredvid varandra och väggen mellan dem var gjord av gröna glasflaskor...så man såg ju igenom till den som va på andra toaletten =/ Som tur var gick adrian och jag samtidigt på varsin toalett, men jag blev ju as chockad när jag såg adrian stå på andra sidan. Creepy.







Puss



dagens ämne

Eftersom jag inte har mycket att skriva om så blir dagens ämne: Cimon från Paradise Hotel.
Visst är han snygg?!...eh, NEJ! Han ser ju både trött och drogad ut på samma gång, hans leende är så stelt så man tror ju att han har för tajta kallingar på sig, hans ansikte är ju lika långt som Storfots fot. Kan nån säga mig varför vissa tycker han är såå snygg?




Fredagkväll

Eftersom min käre pojkvän fyllt hela 18 år ska jag ut med hans kompisar ikväll :)
Vi ska till Metro, har aldrig varit där...enda gången jag tänkte gå dit så vände jag innan jag ens kommit in. Man har väl hört att lokalen är skön men folket kanske är lite sådär. Men vi får väl se :) Kul att gå ut med pojkvännen iaf, dessutom är hans kompisar schyssta så hoppas på en kul kväll^^


Zumba

Idag körde jag och Sissel vårat pass med Zumba på idrotten och det verkade faktiskt ganska uppskattat! I alla fall av läraren som tyckte det var roligt :)
Har nu världens träningsvärk eftersom vi även körde alla övningar om och om igår då vi skulle öva in allt plus en hel timme idag, damn...det känns bra :) det var ett tag sen jag hade träningsvärk...
Det är iaf SKITbra träning kan jag säga! Det beror på vilka övningar man kör men man tränar bålen sjukt mycket, beach 2010 here I come haha! ^^



Let's Zumba!


Helgen

Igår var jag hos Hanna-panna eftersom hennes föräldrar är i Åre, vi slappade och kollade på film bara. Jag var dock tvungen att gå upp vid 8 för att övningsköra med pappsen, så jag mötte upp honom i stan och sen körde vi(jag!) runt i ca 3 timmar! Ahh, fan va trött jag var. Men övning ger färdighet ;D

Nu hinner jag vara hemma 2 timmar, sen ska jag iväg till Hanna igen fast nu blire middag och drinkar istället with the rest of the girls. Så jag känner mig liite stressad: ska hinna öva Zumba, plugga körkortsteori, sy upp klänningen, ta en powernap (mina brukar ju vara ca 2 timmar...), äta, måla naglarna + hinna torka(!), packa saker, duscha...Shit, det var mer att göra än jag trodde =/ Panik.

Vi drar iaf till våran nya favorit Ambassadeur ikväll, see ya there!


Cirque du Soleil's "Kooza"

Jäävlar, såg det här klippet på kenzas.se och det är ju helt sjuukt hur viga de här tjejerna är =/



Själv känner man sig som en gammal get när man jämför sig med dessa tjejer


H&M

Herregud jag är så nervös inför intervjun på H&M imorrn =/ har övat några gånger på vad jag ska säga men tänk om jag får totalt blackout!? Jag får ta med mig key-cards som i skolan på redovisningarna...
Har iaf plockat fram vad jag ska ha på mig :) Självklart blir det en snygg tröja från H&M med jeans och lite accessoarer till, nytvättat hår måste jag ha (snyggt stylat också ofc.), SMINK såklart och så tar jag fram det som jag är bäst på...att le :D
Vilken tur att jag kollade upp var kontoret ligger, annars hade jag fått lite panik imorrn tror jag...ligger iaf i ett av Hötorgshusen :)
Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll för jag har varit sjuukt trött hela dagen, sitter här och kan knappt hålla ögonen öppna =/ så jag skippar nog att se på finalen av Paradise Hotel, alla pratar ändå om det dagen efter.

Just ja, jag skrev i mitt CV att jag gillar att måla naglarna så jag var ju "tvungen" att fixa dem tills i morrn :) Det är väl inte det bästa jag gjort, men dem duger!




Wish me luck :)


Dagens shopping

Efter en relativt slapp dag i skolan åkte jag och Karin in till stan (H&M) och hittade lite smått och gott:

 
Inte för att jag behöver ögonskugga...men den här såg rolig ut och glittrade fint i en brun nyans ^^


Kommer ni ihåg nagellacket från Make up Store jag snackade om, jag köpte aldrig det :P men så hittade jag likadana nagellack på H&M för 50 kr st. :)


"Volymgivande Leave-in balsam för hår som behöver volym" - hoppas det funkar :)


Vanliga bomullstrosor är aldrig fel



RSS 2.0