Love H&M!

På H&M kan man Alltid hitta minst en snygg sak att köpa! Jag tittade igenom Höstkatalogen 2009 och hittade en del saker man inte skulle tacka nej till. Jag vill ha en ny höst/vinterjacka eftersom jag är så trött på den gamla från H&M som egentligen inte alls sitter snyggt. Så jag hittade en Röd snygg trenchcoat från H&M som jag tänka åka in och prova nån dag:


Modellen passar riktigt bra i den tycker jag, men frågan är hur snyggt den sitter på mig...ja, det är väl bara att hitta närmaste H&M och prova!
Ser ni skorna hon har på sig? Yeap, det är dom skorna jag letade efter på H&M. Jag hittade ett enda par som satt på en provdocka och där såg de inte alls snygga ut, men på den här bilden gör de ju det! Vafan...jag måste nog leta efter dem igen och verkligen Prova dem.

Bästa kuren mot ont i halsen!

Igår fick jag ont i halsen för att någon(!) har varit i min närhet och snorat och hostat, and you name it! Nämner inga namn...*host*..sissel... Nej nu ska jag inte skylla på nån annan:) Anyway, eftersom jag ska på party i morrn vill jag ju inte sitta där å vara sjuk. Så därför gjorde jag i ordning te-vatten och gjorde te med massor av honung i när jag kom hem. Jag tycker inte alls om te med honung i, men jag drack säkert 4 koppat igår kväll, plus 2 koppar idag. Rena rama mirakelkuren!! Har inte alls ont i halsen längre, nu är jag bara ytterst lite snuvig..men det kan jag leva med, bara det inte blir värre tills i morgon!

Så mitt tips till den som är förkyld: Häll i dig te med honung som om det vore appletini!!


Nya Harry Potter filmen

Igår hade jag jättetråkigt hela dagen så jag ringde Linda som satt och kollade på en film med bögar, trevligt trevligt. Vi bestämde oss för att dra in till stan och se nya Harry Potter-filmen, som jag läängtat efter att se!
Vi drog in kl 21 till Rigoletto, deras små biosalonger är Värdelösa...ljudet suger och bilden är skit liten, men men that's life you know. Jag hade inte speciellt höga förväntningar på filmen eftersom mina nära och kära har sagt att den är ganska seg osv. Vilket var sant. Filmen var helt okej, typ 2½ av 5 i betyg... Visst, den hade ett par bra scener men det var för mycket kärlek hit och dit...det är inget fel på kärlek i filmer, men i Harry Potter-filmer blir det bara platt och tråkigt.
Suck! Va arg jag blir på människor som inte stänger av LJUDET på sin mobiltelefon när man är på bio!! Shame on you. I slutet av filmen när det faktiskt händer grejer (kanske inte så bra att avslöja Vad som händer) då det är as spännande...tror ni inte att någons JÄVLA mobil ringer, vilket gör att jag tittar bort på personen med mobilen...så jag Missar vad som hände i filmen! Helt otroligt. Alla dessa problem :P

Även fast filmen inte var super bra, tycker jag att man ska se den...för Helt värdelös var den ju inte^^


Människohamn

Som jag sa skulle jag köpa en bok, vilket jag gjorde efter skolan idag, woho! Jag hade bstämt mig för att köpa "Hantering av odöda", men eftersom alla böcker av John Ajvide Lindqvist FÖRUTOM den fanns så köpte jag "Människohamn" istället. Texten är gryymt liten, plus att boken är på 450 sidor...så om texten skulle vara normalstorlek skulle den säkert ligga på 600 sidor! AH. Jaja, jag hoppas på att boken är bra så löser det sig...i värsta fall får Sissel hjälpa mig ;-)

Böcker

Efter att våran lärare alltid frågar hur många böcker vi läst under sommaren och så vidare, känner jag att jag ligger liite efter alla andra i klassen...om man bara jämför med Sissel som läst 12(!) böcker i sommar! Jag har läst en halv bok.
Jag läste "Låt den rätte komma in" av John Ajvide Lindqvist förra året och älskade den! Grymt bra bok. Jag har väldigt svårt att hitta böcker som jag verkligen kan fortsätta läsa, så jag tänkte att "varför inte läsa fler böcker av samma författare?".
Jag vet dock inte om jag ska läsa "Hanteringen av odöda" eller "Människohamn", de båda verkar riktigt bra.
Jag läste om "Människohamn" och den låter vääldigt mycket som filmen "The Dark"...deras dotter försvinner konstigt, de letar efter henne och hon finns på en plats där de inte kan nå henne..typ samma sak.

Så, vilken bok ska jag läsa?

                

Skitbra nagellackremover

OMG, jag kommer i framtiden endast köpa Depend's Dip-In nagellackremover! Så sjukt bra. Man bara doppar ner fingret några sekunder och, vips!, nagellacket borta =) vet dock inte riktigt hur länge den räcker, men Så värt det.
Den får lätt högsta betyg!
Men ett tips är att använda sig av någon slags nagel/nagelbands olja eftersom den torkar ut ganska mkt.

Fler nagelsaker :)

Åkte in till stan efter skolan för att leta efter skorna från H&M, de enda jag hittade satt på en provdocka och de var inte alls lika snygga som på bilden...så då hade jag ju 399kr över till annat ;D
Jag gick till Åhléns för att köpa nagellackremovern från Depend och jag kom ut med detta:

  

1. Depend Dip-In nagellackremover, 60 kr
2. Depend Gele Kit (vet inte alls hur resultatet blir, men värt att prova), 150 kr
3. Mava Dry från Mavala (spraya på efter du målat naglarna så torkar det snabbare), 70 kr


Skooor

OMG jag hittade ett par skor på H&M's hemsida som jag måste köpa! Så snygga =) Jag borde tagga ner med shoppingen...men det är ju bara Ett par skor, så det är lugnt..right?
Det är ett par stövletter från H&M för 399 kr.
 


Gorgeous!



Depend Dip-In Nagellackremover

Hittade en nagellackremover från Depend som man bara doppar fingret i så försvinner nagellacket! So amazing. Eftersom jag målar mina naglar så ofta och tar ofta bort det också, så känns det som att detta är nödvändigt att ha ^^ Så när jag kommer åt närmaste affär som säljer den ska jag köpa den! Can't wait ;D



Pretty cool, huh?


Kina-prylar

Igår kom mina kära bröder hem efter 2 veckor i Kina, de bästa var att de hade presenter med sig :D
Jag fick två handväskor, 2 par solglasögon, ett armband och 2 sjalar :) Gillar verkligen väskorna, tänka sig att två killar kunde handla snygga väskor...det trodde man inte! ^^

Eftersom min dator är sönder så kan jag inte lägga in några bilder...men det kanske kommer senare :)

Alice in Wonderland

Läste att nästa år kommer Tim Burtons nya film ut, och det är nämligen hans version av "Alice in Wonderland" och jag kan knappt vänta tills den kommer ut! Det är nämligen så att ingen mindre än självaste Johnny Depp har en roll i filmen som "The Mad Hatter" (vet inte vad han heter på svenska). Jag har sagt det förut och jag säger det igen, när en film är producerad av Tim Burton och Johnny Depp är med kan den inte vara annat är Bra :) Ett perfekt exempel är ju "Edward Scissorhands"...ÅH så bra den är!
Så om jag någon vacker dag blir skådespelerska (haha, I wish) så skulle drömmen vara att få vara med i en film med Johnny Depp producerad av Tim Burton, det kommer nog ta ett tag innen jag kan bocka av det från listan "att-göra-innan-jag-dör"!





The perfect team :D



jag har nog dödat min dator...

Faaaaaan! Igår kväll skulle jag göra om två filmfiler till Quicktime-format på min dator och tänkte att "hm, det tar ju ganska lång tid, så den får vara på över natten". Precis när jag lagt mig i sängen för att sova, så hörde jag ingenting...precis, felet var att min dator alltid låter som en katt med en hårboll i halsen. Jag tänkte att jag kanske råkat stänga av datorn av ren reflex, så jag steg upp ur sängen och tryckte på ON-knappen på datorn...INGENTING HÄNDE! Panik. Provade en gång till, då den gav ifrån sig ett brumm-liknande ljud och sen dog den...jag satt där i 10 min och försökte trycka igång den, men det hände inte ett skit kan jag säga. Självklart ska ju sådant hända när pappa inte är hemma (är på Gotland) så jag plockar upp telefonen och ringer honom (kl.23.45). Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig att få för svar, men det kändes bättre att ringa iaf. Han sa att han skulle kolla på det när han kommer hem...på fredag! Aaahh, jag är SÅ rädd för att hårdisken ska ha kraschat, vilket betyder att mitt liv kraschar. Eftersom jag har ALLA mina bilder sedan ca.5 år tillbaka där...alla minnen, fuck, hoppas att det "bara" är själva datorn som gått sönder annars vet jag inte vad jag gör...








Denise Richards

Jag tittade på "Denise Richards: It's complicated" igår och föll för henes hår! Det var långt, vågigt, hade volym...precis det jag inte har, of course!







I want it too :)

RSS 2.0