Intressant lista

Hittade en lista med 6 olika tecken på attraktion, ganska intressant att läsa faktiskt :)

1. Speglingen

Om en kille härmar dina rörelser så berättar han omedvetet att att han är intresserad av dig. Han gör samma handrörelser, han vilar huvudet på samma arm, han sitter i samma position som du. Allt är tecken på attraktion.

2. 5 på 15-regeln

Om en kille nuddar dig fem gånger på femton minuter så gillar han dig skarpt. Han kommer hitta olika orsaker för att råka komma åt dig och han gör det för att se om du är lika intresserad. Om du stelnar till av hans kontakt vet han att du inte känner likadant.

3. Snyggast på festen

Ett enkelt sätt att snabbt avgöra om han tycker att du är snygg är att se hur hans kropp är placerad. Om hans navel eller fötter pekar på dig, (även om han tittar åt ett annat håll) betyder det att han tycker att du är snygg. Du kan även spana in dina konkurrenter för kvinnor använder sig av samma omedvetna signaler.

4. Liknar släkten

Många skruvar på sig sig lite obekvämt av tanken. Men faktum är att om du liknar hans mamma och han liknar sin pappa, har ni större chanser att hålla ihop länge. Det beror inte på att ni är kinky av något slag utan det beror på att våra föräldrar är den första kontakten vi har av det andra könet. PÅ det sättet blir våra föräldrar våra förebilder, oavsett om det är medvetet eller inte.

5. Ölglasögon

Du har säkert redan misstänkt det, men människor blir snyggare efter att du druckit. Anledningen är att du när du är påverkad blir du sämre på att kunna skilja symmetriska och osymmetriska ansikten. Symmetriska ansikten upplevs som mer attraktiva, då det ska tyda på att personen har mindre defekta gener.

6.  Smaken varierar

Ena veckan kan du inte sluta slänga lystna blickar på muskelknutten på gymmet medan andra veckan vill du ha en snäll och lite smalare kille. Detta beror på din menscykel. Vi ägglossning blir kvinnor neadertalare, vi föredrar helt plötsligt muskulösa män då de skulle ge starka och friska barn. Under andra perioder av vår cykel spelar inte sådana egenskaper någon roll utan vi värdesätter istället någon som är omtänksam och snäll. Enligt undersökningar är kvinnor mer benägna att vara otrogna just under sin ägglossning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0