Gammal kropp

Något har hänt med mitt knä. När jag jobbade i lördags kände jag helt plötsligt att det stack till i mitt högra knä och trodde det typ var nån nerv som kommit i kläm, men jag har haft konstant ont sedan dess. Jag trodde det skulle bli bättre när jag sov, men hade fortfarande ont morgonen därpå. Fan då! Har fått halta fram i dagar nu och tänkte vila från jobb i morgon tror jag, och kleta på lite Zon på mitt knä. Som grädden på moset värker mina höfter som satan typ varje gång efter jag jobbat en hel dag och haft fel skor på mig. Så nu har jag köpt ett par tofflor för 849 kr...ett par TOFFLOR! Wtf. Tänkte gå runt i dem lite hemma för att se om dom verkligen är värda pengarna, annars åker dom tillbaka och så får jag leta efter ett par budgetvarianter.

Jag vet, jag kommer matcha mina outfits så snyggt med dessa. Men vad gör man inte för att slippa rygg-, nack-, fot- och höftvärk? Låter som en 80-åring. Vem vet, jag kanske har ljugit om min ålder...

 


Världens sötaste!

Jag skulle så gärna vilja ha en hund! Så mysigt :) Men det får nog vänta ett tag. Men den dagen jag skaffar en  hund vill jag ha en "Samojeden", vet inte alls hur det uttalas men skitsamma för den är så fruktansvärt söt! Eller en "Pembroke Welsh Corgi", en sån som Kendra Wilkinson har. Den ser lite ut som en dvärg i hundform eftersom den är så kort, lång och liksom ihoptryckt...så gullig.






Ååh, tänk att sitta och gosa med en sån söt sak en mysig vinterkväll? Och sätta en stor röd rosett runt halsen på den på julafton!



So cute :)


Alaska och Utah

Två platser jag skulle vilja besöka är Alaska och Utah, det verkar så himla fint och udda. Tänk vilka fina bilder man kan ta! Dom platserna ska jag besöka innan jag dör, kan väl inte vara så svårt att uppnå :)



Mount McKinley, Alaskas och Nordamerikas högsta topp. Verkar så fridfullt i Alaska och det är så himla vackert. Underbart :)




Monument Valley i Utah, riktig Western-känsla. Tänk att vara där vid solnedgången, wow.

Roadtrip i USA någon?



H&M Home

I förrgår jobbade jag på Drottninggatan på H&M Home avdelningen, riktigt kul faktiskt! Lite annorlunda mot att jobba bland alla kläder, så det var kul med omväxling. Jag brukar faktiskt inte gå upp på Home avdelningen men det är jättefint och finns mycket fina saker, ett tips om ni inte hittat nån julklapp till mamma eller mormor är att gå upp där och kolla. Själv hittade jag två fina kökshanddukar jag köpte till mina :) Till pappa ska jag nog köpa en badrumsmatta, kostar under 100-lappen!
Det här hittade jag till mig själv:



Två klänningar för 99:-/styck, vet inte om jag ska behålla båda eller vilken är snyggast? Jag menar, med personalpris är det 150 kr för båda...löjligt billigt.




Lite svårt att se på bilden men så här ser det ut på hemsidan:



En supermysig filt för 499:-, köpte en i vitt men jag vet inte om jag ska byta till den svarta...vad tycker ni?

 

Dessa två kökshanddukar blev det till mamma och mormor :) 79,50:- och 49,50:-



En lång kudde 50x90 stor för 99:-, sen köpte jag ett rosa kuddfodral till. Mys :)

Att dekorera sängen med fina och mysiga saker är ju underbart, right?




Så jävla trist

Blev ingen utekväll igår. Eftersom en viss person skickade ett sms när jag och Ida stod och väntade på henne i Slussen där det stod att hon inte skulle komma in för att hon hade tappat lusten för att gå ut. Jävligt kul. Tack för det. Hatar människor som ställer in saker. Så jävla dålig stil, kan man inte visa lite respekt och i så fall säga till i god tid?! Fan va sur jag blev. Jag och Ida blev på så jävla dåligt humör att vi tog första bussen hem.
Men så här fin var jag i alla fall:





Jag hann för en gång skull locka håret, till ingen nytta...


Kakans birthday!

Tjoho, idag fyller våran Karin hela 19 år! Big girl:) Så GRATTIS säger vi till henne på den stora dagen och hoppas du får en riktigt bra dag!



Hon är en fin människa, vi delar på allt...eller, mat iaf.


Stressigt

Idag blir en liten stressig dag, eller snarare mot kvällen. Jag jobbar till 19.30 och sen ska jag lyckas hinna hem för att duscha, sminka mig, äta och sånt för planen är att jag ska gå ut med några gamla vänner...Men jag kommer vara hemma runt 20.20 och hade tänkt ta bussen kl 20.55...kommer ju aldrig att hända! Ni vet ju att jag aldrig kan hinna med en buss jag har tänkt. Så jag får väl ta bussen kl 21.55, men jag vill helst vara i stan i god tid när jag ska ut =/ Får se om jag pallar stressa.




Hatar att gå på krogen när det är snö...man kan ju inte ha vilka skor man vill!


Hemmagjorda piroger

Idag gick jag upp i tid för att jag skulle hinna göra piroger! Vet inte riktigt var jag fick idén ifrån, jag satt bara igår inne på datorn och sökte på matrecept och så hittade jag ett recept med piroger som verkade hur gott som helst. Så jag tänkte att jag skulle prova för att se hur det blev och det var inte svårt alls! Tog bara lite tid dock, det skulle jäsa hit och dit och jag hann precis klart innan jag halvsprang till bussen. Så här såg det ut iaf:













What do you think?! Ganska bra för att vara jag som inte kan laga mat^^ Jag är riktigt nöjd. Supergoda blev dom också:)





Vardagsfin

Jag brukar alltid se likadan ut på vardagarna när det gäller smink och hår etc., så när jag skulle till jobbet för någon dag sedan kände jag för att fixa håret lite lätt. Jag orkar aldrig locka håret för det tar oftast så lång tid, men den här gången gick det på 10 min:) kanske man ska göra lite oftare!



Inget speciellt, men mycket roligare än min vanliga extremt raka hår. Eller?


Lanvin á la H&M

Ja, idag kl 08.00 släppte H&M sin Lanvin-kollektion både på hm.com och i butikerna. Jag började jobba kl 07.30 och när vi öppnade butiken stod vi ca. 10 pers vid ingången och räknade ner från 10-0 när vi släppte in dom som hade köat...haha, kände mig urlöjlig. Det var faktiskt riktigt liten kö, men det droppade in ganska många senare. Det har ju varit så otroligt dålig reklam om det här tycker jag, har det stått nånstans att butikerna öppnade kl 8? Inte vad jag vet. Och reklamen på TV, asdålig. Dom borde gjort reklam för fler plagg, för av de saker jag sett kände jag mig inte alls intresserad av att köpa nåt förutom kanske solglasögonen. Dock så hittade jag ett plagg jag verkligen ville köpa när jag jobbade idag, hoppades bara på att den inte skulle ta slut eftersom jag slutade kl 12...Jag hade sån tur att det fanns 1 kvar när jag slutade. Woho!




Fuskpälsväst från Lanvin <3 H&M för 799:-, pers.rabatt 599:-

 

Vi fick söta tröjor att ha på oss när vi jobbade!





Hotellgäster på H&M

Idag jobbade jag ett par timmar vid Sergel och när jag höll på och vika kläder, hörde jag en ganska jobbig röst bakom mig som jag tyckte jag kände igen. Så jag vände mig om och där stod Emelie och Leo från Paradis Hotel, den tjejen verkar ju bara så korkad...hon låter iaf korkad. Detta var nog det mest händelserika som hände under min dag. Fun day.

 

Tips!

Ett bra tips om man vill gå ner i vikt eller inte äta så mycket är att byta ut tallrikarna hemma till några som är mindre. För ni vet om man har en stor tallrik och lägger en liten portion på den så ser det ju så himla lite ut, right?, så man tar lite extra för att det ska se bra ut på tallriken. Så en bra julklapp till föräldrarna kanske är nya tallrikar? ;) Det gynnar ju alla som bor hemma! Perfekt.



Jag ska iaf köpa små tallrikar när jag flyttar hemifrån!




Dagens sysslor

Idag har varit en slapp och sådär skön dag. Jag har städat rummet (värst vad jag gör det nu för tiden^^), städat badrumsskåpet, målat naglarna, peelat hela kroppen, använt en hårinpackning och ansiktsmask. Som sagt, skön dag :) Ikväll ska jag gå och se nya Harry Potter-filmen! Ah, så taggad. Älskar dom filmerna :) Hoppas på att det är bra, har hört både ris och ros om den...vi får väl se:)



Nån som sett den? Bra, dålig?


Jamie Oliver kokbok

Mamma köpte Aftonbladet idag och var så snäll och köpte till Jamie Olivers kokbok till mig! Eftersom jag har så mycket fritid har jag börjat intressera mig för mat och ska försöka mig på att laga lite avancerade maträtter, får se hur det går. Sen hittade jag lite smink jag ville köpa men hade inga pengar på mig, så mamma var så generös och köpte det till mig :) Det har helt enkelt varit en bra dag!


Hoppas man kan hitta några goda recept^^


Brun utan sol från Loréal (har aldrig provat det så det ska bli spännande och se hur det blir:P)
Mineral rouge från Maybelline
Foundation från Lumene


Saco mässan

Idag var jag på Saco mässan med Rickard. Har ju funderat lite på att gå nån liten kurs på en termin bara för att ha nåt att göra liksom, men det slutade med att jag mest tittade på det som handlade om utlandsstudier. Är ju taggad på att åka till USA och plugga några månader och jag fick med mig en hel del kataloger hem! Men jag känner ändå att det vore nog roligare att åka dit när jag är 21, vilket är om 1 ½ år...men jag får väl helt enkelt hitta nåt annat att göra tills dess :) Något förslag??


Har handlat igen

Nu har jag handlat lite saker igen, oops. Men jag kunde verkligen inte låta bli :)


Klänning i fejk-skinn från H&M 199:-
Har lämnat tillbaka skorna.


Supermysig kofta från H&M, 499:-


Saker från H&M
Kjol 149:-, 3-pack med knästrumpor 79,50:-, ögonskuggeborste 19,50:-, leave-in balsam 20,50:-


Blus 249:-, kavaj 299:- 149:-, från H&M


Sötsug

Igår kväll fick jag sådant sjukt sötsug, fösökte bara vänta tills det försvann men det gick ju inte. Så jag var bara tvungen att baka! Hallongrottor har jag inte ätit sen jag var liten, så det kändes kul..men vi hade ingen sylt hemma..så jag fick göra lite! :) Inte svårt alls faktiskt, bara slänga i hallon, vatten och socker i en kastrull och koka i 15 min. Piece of cake. Sen tog det typ allt som allt  ca 20 min att göra kakorna, dom blev sjukt goda. Jag citerar mamma: "Dom blev skitgoda."



Kanske inte ser så fruktansvärt gott ut, men jag kan lova att det var dom^^


Gårdagen

Igår hann jag inte vila mycket. Jobbade i Vällingby mellan 09.45-18.15, notera att det tar ca. 1 h och 20 min att åka dit, jag hade så sjukt bråttom när jag skulle ta bilen till Värmdö Marknad..fick ligga i 130 på motorvägen för att precis hinna med bussen. När jag kom hem från jobbet ca kl 19.50 fanns det ingen tid att spilla, skulle nämligen med bussen som gick 20.54 för att möta upp Hanna och hennes kompis i stan för utgång. Slängde i mig maten (bokstavligt talat), tog en snabbdusch, packade väskan, hällde i mig en halv öl, försökte i all panik välja kläder vilket resulterade i kortslutning i min hjärna...fick bli den lilla svarta helt enkelt. Jag fick som vanligt springa till bussen och hann faktiskt med den. Jag var lite imponerad av mig själv för jag brukar alltid ta minst en buss senare än vad jag tänkt. Men nu är det ju så att mina bussar bara går en gång i timmen på kvällarna och föräldrarna hade druckit vin så det fanns ingen som kunde skjutsa mig.
Jag Hanna och hennes polare Issa drog till Nivå 22 för att föra lite, sen drog vi till nåt nyöppnat ställe som heter Vain. Ganska schysst lokal men såå tomt på folk, och Dj'n va sämst. Jag hade snackat med en annan kompis om att ses under kvällen, så jag stannade inte länge på Vain utan mötte upp han och hans kompisar och drog till en jazzklubb som heter Fasching. Kul att prova nåt nytt och annorlunda jämfört med vad jag brukar gå till :) Vi blev kvar där till kl 4. Så efter den händelserika dagen var jag riktigt trött idag, damn. Men det var en riktigt kul kväll!

 
Vain



Fasching


Life goes on

Ja, just nu har jag inte så mycket att skriva på denna otroligt spännande blogg. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, kan det låta tråkigare än så? Nej men jag försöker bara jobba så mycket som möjligt och träna så mycket som möjligt. Hoppas på en utgång eller liknande imorrn efter jobbet, ska vara i Vällingby imorrn...suck. Det tar liksom 1 h och 10 min att åka dit. Så eftersom jag måste upp tidigt imorrn har jag spenderat den här fredagskvällen med Idol, mamma & pappa, ost & kex, lite smågodis och Jurassic Park :) Awesome.



Måste faktiskt säga att jag gillar dinosaurier :) det visste ni inte va?


Peppiga Pia

Oj oj, va duktig jag har varit idag :) Gick till gymmet innan jobbet och körde en kortis på 25 min, jobbade mellan 09.45-19.30, gick till gymmer efter jobbet och körde en till kortis på 25 min. Dessutom fick vi fikabröd på lunchen, men jag tog ett äpple istället! Lite skillnad från de senaste veckorna då jag köpte godis flera dagar i veckan och orkade inte göra mycket. Usch.

Omstart

Jag har känt att jag måste göra något åt en del saker i mitt liv. Jag har tränat alldeles för lite och ätit alldeles för mycket onyttigt, inte bra. Har shoppat ALLDELES för mycket, speciellt på H&M, som ni säkert har märkt på mina inlägg. Jag tog en titt på mina kontoutdrag för alla mina köp på H&M, oj oj oj...mådde jävligt dåligt för hur mycket jag spenderat där under de senaste 4 månaderna. Sjukt. Så nu ska jag fan ta tag i saker och ting.

- Har fått ett kort på Friskis och Svettis som jag kan träna gratis på i två veckor, var där idag en timme. Skönt att röra på sig, har inte gymmat på typ 1½ år.

- Ska sluta småäta och sluta köpa godis och snacks, äta frukt om jag är hungrig. Ska även börja äta havregrynsgröt till frukost (kan erkänna att jag snott det från Kissie). Även försöka föra en liten mat/vikt/träningsdagbok som jag gjorde för 2 år sedan, som Hanna-banana också gör, riktigt bra då man har bättre koll på sig själv.

- Ska sluta handla saker. Seriöst. Jag handlar mycket för att jag väldigt lätt tröttnar på kläder, men jag ska verkligen försöka använda kläderna på olika sätt med accessoarer och så. Blev lite rädd när jag såg vissa liknelser med Vanita då hon va med i Lyxfällan =/

Hoppas verkligen att jag kan hålla de här sakerna, är så trött på att jag alltid misslyckas med såna här saker.



Naglar

Har inte riktigt orkat fixa naglarna på riktigt på sistone eftersom det bara försvinner på en dag på jobbet. Men eftersom jag inte får så mycket jobb just nu passade jag på att fixa naglara hyfsat bra idag iaf.



Inget jättesnyggt, men roligare än bara vanligt nagellack.


Alla helgons helg

Så denna helg är det Alla helgons helg, "detta är en kristen högtid som firas till minne av kyrkans helgon" - Wikipedia. Därför åkte jag med pappa till kyrkogården i Vällingby där mina farföräldrar är begravda. Jättefint var det, speciellt när det var så fint väder och solen sken :) Pappa hade köpt en krans och två ljus som vi la vid graven.
Eftersom jag har varit ensam hemma under kvällen så tyckte jag det passade att tända lite ljus i och med denna högtid :) Mysigt.


Vällingby



Småljus:)


Easy money

Lövkrattningen gick finfint! Var faktiskt riktigt skönt att röra lite på sig utomhus, friskt och härligt :) Det tog bara en timme men hundra spänn fick jag och det var det värt. Det är en ganska stor gräsmatta men jag behövde bara göra det värsta, annars skulle jag aldrig pallat :P



Torsby!


Höstskoj...

Nu ska jag göra lite nytta! Ska åka bort till brorsans tomt och kratta löv...men jag gör det ju inte gratis. Pappsen betalar mig, och han frågar hela tiden vad jag vill ha betalt. Men jag vill varken ta för mycket eller för lite, så vad tycker ni är rimligt om det typ tar 2 timmar?



Är det verkligen så jobbigt att kratta? Var ett tag sen jag gjorde det.


How lucky am I?!

När jag skulle åka hem från jobbet i förrgår hade jag precis missat bussen och var lite smågrinig för jag hatar att vänta...Men, bredvid bänken i busskuren låg en liten svart påse och eftersom det inte var någon där så hade någon stackare glömt sin påse, så jag tog mig en titt på vad det låg i. Åh jag blev så glad när jag såg att påsen var från Make Up Store, och i den låg två nagellack! Ett svart och ett nudefärgat. Hihi, vilken tur man kan ha :) Dessutom kostar dom ju 130 kr styck.



Awesome:)


Lite shoppiiing!

Ännu en gång har jag handlat lite småsaker när jag jobbade igår! Wiie :) "Den som sa att man inte kan köpa lycka, vet inte var man ska shoppa!" So true.


Ganska simpel handväska, H&M, 299:-


Blåa högklackade skor H&M, 199:-, 50:-, pers. pris 38:-. Kan nog erkänna att jag mest köpte dem för att de var så grymt billiga, får se om dom passar:P


Spetsbody H&M, 129:-, 50:-, pers. pris 38:-


Liten plånbok, kan nog passa bra på krogen! Gina Tricot, 129:-


RSS 2.0