Mitt liv 2010

Nu har snart ett helt år gått, helt sjukt! Tiden har gått fruktansvärt snabbt och jag är faktiskt nöjd med året. Så jag tänkte bara summera lite av mitt liv av året som gått sedan årsskiftet:

- Jag firade nyår hos min vän Jonna med massor av goa vänner! Det var riktigt kul :)

- Jag har övningskört och pluggat teori som en galning, kuggade på första teoriprovet men till slut fick jag mitt körkort! Så jävla nice:D

- Fick jobb på H&M :)

- Jag åkte till London för första gången med mamma i 4 dagar, mys!

- Gjorde högskoleprovet för andra gången, fick typ 0,5 i snitt. Haha, hatar högskoleprovet.

- Jag fyllde hela 19 år. Firade med utgång på Solidaritet!

- Jag, Sara, Jonna och Hanna fixade studentskivan på Nype för våran klass med temat "Kärlek" som vårat projektarbete. Jag var i alla fall riktigt nöjd med resultatet! När man fick MVG kan man inte klaga ;)

- Åkte på kryssning med klassen, sjukt jävla kul! Haha, festade loss hela natten tills solen gick upp med en 92:as bankkort (utan han som ägde kortet) och slutade med att jag åkte hem i hans kavaj (åter igen, utan honom). Kunde inte blivit bättre! 

- Vi beställde våra studentmössor, blev lite missnöjd när jag fick min då jag märkte att den var alldeles för stor. Men tar man studenten skiter man i det! I made it work ;)

- Så den 3:e juni tog vi studenten, var helt skakis i hela kroppen av glädje när vi sprungit ut :) Underbart.

- Pluggade ihjäl mig under 3:e året på Gymnasiet, så sjukt mycket plugg. Skönt att slippa det!

- Åkte till Prag med min orkester i en vecka. På vägen dit besökte vi t.ex. ett koncentrationsläger. Väldigt mysig resa i övrigt.

- Firade midsommar hos min vän Emelie på hennes underbara tomt! Tog med mig Linday dit, vi hade riktigt kul och dansade bland annat små grodorna runt midsommarstången :)

- Det tog slut mellan mig och min dåvarande pojkvän.

- Jag åkte till Gotland under Stockholmsveckan med Karin och Sissel. Helt sjukt kul! Vi drack och träffade ett gäng med sköna människor :D

- Jag, Sanna, Patrik och Danne gick i Pridetåget med djurmasker. En riktigt udda och rolig sak att göra!

- Drog till Muskö ett par dagar till Björns landställe för att relaxa.

- Såg "Blue man group" med familjen på Göta Lejon. Grymt kul! Fick en blå puss på kinden efteråt som pricken över i:et!

- Röstade för första gången i Riksdagsvalet. Jag kan ingenting om politik så det var bara jobbigt, men jag röstade iaf inte blankt :)

- Åkte till Florens, Italien med Patrik och stannade där i 11 dagar. Hälsade på Linday och Sissel som var där och pluggade! Mysig stad men blev lite långtråkigt vissa stunder.

- Och nu har jag börjat planera inför utlandsstudier, får se hur det blir!


Sådär ja, nu tror jag att jag fått med det mesta från detta år! :) Jag är riktigt nöjd med året och hoppas att nästa blir lika bra och lite till. Gott nytt år på er!





Mot frisören!

Nu ska jag äntligen fixa min hemska utväxt i håret! Hittade ett ställe som heter Frisörcenter och ligger vid Rådmansgatan som jag tänkte prova på. Har en tid kl 14 idag och hoppas att det inte tar alldeles för lång tid eftersom jag ska träffa några sköna pinglor efter det :) Ska fixa lite för- och efterbilder på håret självklart också!


Jävliga kunder

Har jobbat idag och blir helt galen av alla människor som ska handla! Man kommer fan inte fram nånstans och köerna är mil-långa. Jaja, bättre än inga kunder alls.
I morgon ska jag jobba i Nacka Forum kl 8-17 och får bara be till gudarna att kunderna inte beter sig som djur i provrummen som de gjorde där i söndags, fy fan säger jag bara! Vissa skulle jag bara vilja ge en smäll på käften för att de inte kan ta med kläderna ut från provrummen, ni vet vilka ni är. So, beware.


Bra frisör?

Jag har typ 1 decimeter utväxt i håret nu så jag tänkte fixa till det innan nyår så blir man finfin. Men jag vet inte vilken frisör jag ska gå till. Brukar gå till Hår 3000 och blir väl nöjd varannan gång jag går dit, så jag skulle vilja hitta en frisör som är riktigt bra men som inte är så himla dyr. Kan nån tipsa om någon bra??



Typ så här ser min utväxt ut just nu. Ingen fröjd för ögat.


Haha jag märkte precis att hennes frisyr är gjord som en hund, ser ni???


Snyggbilder

Ja äntligen får ni se mina och karins porr-bilder från utgången förra helgen! Vi tyckte det var otroligt roligt att ta porriga foton inne på toaletten på både Soap Bar och White Room, kändes inte så lämpligt där ute.











Är vi inte för snygga?


Juldagsaktivitet

Just nu sitter jag med Karin hemma hos mig och kollar klart på SAOR-trilogin genom att se sista filmen "Sagan om Konungens återkomst". Ruskigt bra filmer är dom. Måste ju passa på att spendera tid med Kakan innan hon drar till Aussie den 19e januari!




Är det jul eller?

Jag har verkligen Zero julkänsla detta år. Ganska tråkigt faktiskt för det brukar vara ganska mysigt, jag brukar alltid lyssna på jullåtar men nu är jag så förjävla trött på dom efter att dom spelar samma skitlåtar i H&M-butikerna om och om och om igen! Dessutom har jag ju redan haft julafton. Vi skulle dock få en julklapp idag som dom sparade, men...tydligen så har Patrik råkat få med sig dom upp till Idre. Vafan då. Men jag överlever nog.
Nu ska jag göra naglarna och sen ska pappa och jag åka till kyrkogården! Ja, ha en god jul då.
Eftersom jag inte har någon bra julbild kan jag bjuda på familjen Kardashians julkort för detta år:




Belöning

Ja eftersom lönen kom idag, plus att jag fick ca 5000 spänn mer i lön än vad jag förväntat mig, så firade jag med lite shopping på H&M's julrea. Det var jag värd efter allt slit ;)



Tre-pack sportstrumpor, 30 kr.
Tre-pack mönstrade strumpor, 30 kr.
Duschcreme, 20 kr.
Svart nagellack från H&M á la Betty Boop, 15 kr.



Matchande BH och trosor, 30 kr och 75 kr. Tror dock bh-n åker tillbaka, har inte provat den än.
Svarta trosor, 30 kr.
Brett skärp, 50 kr



Matchande BH och trosor, 30 kr och 100 kr. Får se om bh-n passar :P
Liten handväska, 149 kr
.



Söt kavaj-liknande sak, 399:- 198:-




Slappa byxor, 100 kr.
Tröja, 75 kr.

Sen har jag ju som vanligt 25% rabatt på allt också ;)


Årets julklappar

Så, nu tog jag tag i saken att fota mina julklappar..två veckor senare. So here they are:

 

Fick ett kameraobjektiv! Åh blev skitglad, hade verkligen ingen aning. Har ju velat ha ett zoom-objektiv, så nu har jag ett :)



Epilator. Har inte hunnit prova den men hoppas det funkar. Har aldrig provat epilator förut, så vi får se om det gör förjävla ont eller inte.
Sunes Jul - BÄSTA! Haha det är ju äckligt bra :D
Nightmare before christmas, skitbra film! Tim Burton såklart ;)
Kamerafilter



Update

Har världens träningsvärk i ryggen och benen, var nämligen på Dans afro på Friskis igår. Var lite tveksam om jag skulle gå först men kände att det skulle va kul å prova, och det var riktigt kul faktiskt! Kommer nog gå på det flera gånger :)

Så efter att jag tränat i 1 timme och sedan jobbat i 3 timmar plockade jag upp Karin på vägen hem och vi var en stund hemma hos mig innan vi drog in till stan. Jag har verkligen varit as taggad på att gå ut heeeela veckan, seriöst, men så igår var jag nästan inte alls taggad. Så jävla typiskt. Men vi tog oss in till stan och började med Soap Bar och sedan en snabb sväng in på White Room. En helt okej kväll som avslutades med McDonalds :) Har inte orkat lägga in bilder än (som vanligt) så det får ni se senare.


Tidig julafton

Eftersom min käre bror flyttade till Idre i söndags så hade vi våran julafton i lördags. Det kändes lite konstigt och det gör det fortfarande. Jag har liksom redan fått alla mina julklappar förutom en, så det känns som att julen typ inte har hänt men ändå känns det som att den är över. Så man kan väl säga att jag inte fått uppleva julen på riktigt detta år. Känns faktiskt ganska skönt ändå, för jag har inte hunnit med den där julstressen där man har panik över alla julklappar man ska köpa för jag var i god tid i år. I alla fall så är jag såå nöjd med mina julklappar jag fick, kunde inte blivit bättre! Har inte orkat lägga in bilder på datorn så det fixar jag sen!

Foton

Tog lite söta bilder när jag fick syn på en ekorre utanför köksfönstret :)





So cute :)


Ny favoritsak

Har upptäckt att jag gillar tygpåsar :) dom är ju inte ett dugg tunga och man kan pressa ner asmycket saker i dom. Perfekta att ha till jobbet. Dom handväskor jag har är oftast ganska tunga i sig, så till jobbet slipper jag helst det eftersom det är så jobbigt att släpa hem när jag är så trött. Hittade två snygga på H&M!



Den ljusa såldes med Lanvin-kollektionen. 29,50 kr/styck!


Nacka Forum i Idol-anda

Idag åkte jag till Nacka Forum för att träffa Björn över en fika. Vi var där till kl 15 eftersom då var de flesta från Idol där för att uppträda! Me like. Jag trodde att ALLA finalister skulle va där, men det var alla förutom Minnah och Jay. Dessutom trodde jag att alla som var där skulle uppträda, men icke. Det var bara Linda, Sassa, Geir och Elin som sjöng. Varför?! Ville ju hellre se dom andra, men men det dög väl. Sen var det signering som gällde, men det var bara om man köpte en Idol-CD så jag tänkte att jag brukar ju ändå köpa den så då tyckte jag det skulle va kul att få den signerad. Ville mest att Andreas skulle signera, men när jag väl stått i kö och kommer fram så sitter han inte kvar. Så vi frågade Olle vart han va, då han säger: "Han var tvungen att gå". WTF?! Där har man stått i kö och även köpt en CD men så "var han tvungen att gå", kunde typ inte killen som hela tiden snackade i mikrofonen sagt till innan eller nåt? Åh va irriterad jag blev. Men det var ju inte hela världen ändå :) Jag fick ju se dom iaf!




Hela gänget!

 

Linnéa och Sassa

 

Elin och Geir

 

Linda och Olle. Linda verkade riktigt glad och skön, men Olle verkade lite stel och ointressant.



Daniel



Den signerade skivan!




Klassiker

Jag gav ju min käre bror Patrik i födelsedagspresent att jag skulle laga mat till honom en dag, så idag blev den dagen. Jag hade liksom tänkt mig att fixa något halvavancerat och förbereda mig med ett recept å så, men det ville han inte ha eftersom han var alldeles för hungrig. Så det blev ärtsoppa och pannkakor :) Det blev supergott. Jag vet faktiskt inte om jag någonsin lagat vanliga pannkakor, brukar oftast göra amerikanska. Så jag blev förvånad över hur jäkla snabbt det gick att slänga ihop smeten, damn! Det gick ju på typ 2 sekunder.





Where the magic happens...



Det kanske inte ser supergott ut, men believe me..det var det. Det blev grädde och hemmagjord hjortronsylt till "kakan"! Det är alltid lika gott att äta nåt man lagat själv, right?


Transformers: Dark of the moon

Åh! Nästa år (typ till sommaren) kommer den tredje filmen med Transformers :D Dom filmerna är några av mina favoriter, så jag hoppas den tredje blir lika grym som dom två första. Denna kommer även vara i 3D, ahh!



Det är ju ett plus att både Shia LaBeouf och Josh Duhamel är ögongodis ;)


Brysselkåål

På sistone har jag upptäckt en sak som får mina smaklökar att sjunga, nämligen brysselkål. Jag hade aldrig ätit det förut men för nån vecka sen fick pappa mig att smaka på en och jag älskade det. Dom ska vara varma med smält smör :) mm, det bara vattnas i munnen. Mums, som Maria Montazami skulle säga.



Åh, såå gott.


Vinterbilder

Har varit hemma idag. Så jag passade på att städa rummet(!) och gick även ut i det fina vädret för att ta lite bilder. Tyvärr var jag ute lite sent så solen syntes inte längre, men det va fint ändå. Sen har vi hängt ut fågelmat så det är fullt med fåglar utanför köket hela tiden, så jag tyckte det skulle va kul å få nån fin bild på en liten fågel. Lite svårt eftersom när man står nära så vågar dom ju inte flyga fram och käka, men några hyfsat bra blev det iaf :)

 







Bilderna är finare i större format för då ser man mer detaljer, men ni får nöja er med detta. Det här var det närmaste jag kunde komma så det blev inte bättre än så här, skulle vilja köpa ett objektiv med bättre zoom till kameran så får man lite bättre närbilder :) men dom kostar ju några tusenlappar...och jag är ju inte bäst i världen på att spara direkt, eller hur Karin?


Underbara billiga shopping

Har hittat några saker på sistone jag verkligen gillar, för att inte tala om hur billigt det var. Och som vanligt är det från H&M, love it.



Söt leopard-jacka med halvlånga ärmar. Ord.pris 499:-, reapris 199:-, pers.pris 149:-



Två set i velour för 149:-/styck. Pers.pris 112:- för både tröja och byxor..sjukt billigt! Vet dock inte om jag ska behålla båda, vilken är snyggast?

 

Hittade dessa ihopvikbara skor för 99:-/styck, pers.pris 75:-. Awesome! Köpte både ett par svarta och ett par röda, dom är omrskinnsmönstrade och glansiga :)

 

Hittade två roliga ringar formade som skalbaggar, ville ha den röda men hittade den gröna först och sen hittade jag den röda..därför jag har två :P



Soap Bar

Igår drog jag och Karin till Soap Bar och röjde. Fan va kul det var! Det var första gången jag var där och första intrycket var grymt bra. Sköna människor, bra musik och allmänt bra bara :) Skönt nog gick det inte åt så mycket pengar heller, love it. Det är definitivt mitt nya favoritställe! Här har ni lite bilder från kvällen:










Och så en snyggingbild från Finest där mitt hår ser ut som jag vet inte vad, lockarna gick ur ganska fort och här ser det bara allmänt konstigt ut. Men ändå en fin bild på oss :)

Haha, det ser ju ut som att mitt hår sticker ut as konstigt där bak, men nu såg jag att det är en annan tjejs hår bakom mig :P Jag tyckte det såg så konstigt ut!




Kakan!

Nu blir det stan med Karin i detta kalla vinterväder! Ska lämna tillbaka den där klänningen iaf :) den var snygg, men jag har redan en svart klänning som liknar den så den var onödig.
Får se vad kakan har att erbjuda för underhållning idag då!


Dagens inköp

Jag kanske ska börja med Dagens inköp istället för alla andra som har Dagens outfit? Jag köper ju i princip nånting varje dag typ, fast jag har blivit mycket bättre på att inte köpa saker tycker jag :) Men idag hittade jag lite saker jag tyckte jag behövde.



Mini-nagelfilar 29,50:-, perfekt att ha i handväskan!
Mascara från Loréal 109:-
Puder från IsaDora 79,50:-



Klänning i skinnimitation 399:-. Den här är jag dock osäker på, försöker ju skära ner på shoppingen så jag måste tänka om jag verkligen behöver den...dessutom har jag inte provat den.



Jag hittade även en tröja från Lanvin-kollektionen! Dom tog slut så snabbt när de släpptes så jag fick inte tag på nån, men nu hade nån antagligen lämnat tillbaka den. Woho. Är den inte söt? Dessutom fick jag 50% rabatt eftersom jag är anställd :) awesome. Så ord. pris 399:-


RSS 2.0