Bio

Kände för att vila idag så det blev inge jobb, skönt..för en gång skull^^ Så till kvällen åkte jag in till stan för att gå på bio med Rickard. Har inte varit på bio på länge nu så det var dags, det gick inte så mycket roliga filmer dock. Men vi valde att gå på "Predators" som verkade helt okej. Den var faktiskt riktigt bra! Bra skådespelare, bra action, några roliga moments, lagom lång och bra slut. Perfekt :)




Friskvårdsbidrag

Jag läste av misstag på min jobbhemsida att jag får ett friskvårdsbidrag på 1600 kr/år. Say what?! Hur kan jag ha missat det? Nästa gång jag kan använda det är i december, för jag missade det i juni. Crap. Jag läste också att man kan få ut semesterersättning...Jag har koll.

Hard work

Eftersom jag varit sjuk i veckan och inte kunnat jobba nåt så kände jag för att kompensera det med lite jobb i helgen istället :) har igen koll på dagarna längre direkt ändå, en lördag kan kännas som en tisdag...så varför inte jobba en helg med 100% OB när det ändå känns som måndag?
Så, som lite belöning för att jag jobbar så himla hårt kände jag att jag kunde unna mig något, jag köpte en jacka :)



Kort jacka i skinnimitation, 149:- Gorgeous.


Clinique

Mamma och pappa kom hem från Malta för en vecka sen, och gulliga som dom är fick man en present^^ En liten ask med småsaker från Clinique, love it.




tripp till stan

Nu när jag är sjuk och inte "kan" jobba så är jag en aning uttråkad...Så idag åkte jag in till stan en stund och strosade runt i det häärliga regnet. Kom hem med några påsar som vanligt, men idag fick man ju lön. Awesome!


Lite C-vitamin skadar ju inte!


Grymt sköna tofflor^^


Fruktansvärt sköna skor!


Klänning från H&M, dock mycket snyggare i verkligheten :)


Cupcakes

Igår fyllde min käre bror 23 år! Jag hade dock totalt glömt bort att köpa en present, så jag åkte till Nacka Forum med Karin för att försöka hitta något. Hittade inte ett skit faktiskt, men seriöst..vad ska man köpa till en 23-åring? Jag har ingen aning. Känns lite pinsamt också att ringa till brorsan för att fråga vad han önskar sig samma dag. Men som tur var hade jag Karin med mig och kom med den underbara idén om att jag kunde baka cupcakes till honom, perfekt! Jag är bra på att baka och man behöver inte lägga ner så mycket pengar :) me like.
Dom blev fruktansvärt goda!



Den ljusa halvan är med vit choklad, den mörka med vanlig choklad.


Hemmagjort vitlöksbröd

Jag blev så fruktansvärt sugen på vitlöksbröd, så jag tänkte att jag kunde göra eget. Plus att vitlök sägs ju vara bra mot förkylning! Perfekt.
Så jag slängde ihop lite smör, vitlök, salt och peppar på rostbröd in i ugnen 5 min...klart!



So delicious!


Nya saker

Jag har faktiskt blivit liite bättre på att inte handla saker, men man måste ju trappa ner långsamt annars blir det bara värre...right? Så, därför har jag bara handlat lite få mer saker! :)



Jättesöt klännig från H&M, me like!



Underbart skön bred hoodie från H&M, så mysig.


Födelsedagsfirande

Igår blev det överraskningsfest för en kompis som några kära vänner hade planerat, han blev riktigt överraskad kan jag säga. Haha, han som trodde att han skulle få ha en mysig kväll med flickvännen. Icke. Det var en riktigt trevlig kväll :) Mat, öl, chips, tårta och sköna människor..kunde inte blivit bättre. Lite synd att jag precis blivit sjuk så man var lite sänkt, ändå lyckades jag hålla mig vaken till 03.30.
Konstigt nog tog jag inga bilder, så ni får föreställa er kvällen själva :)


Muskö

I tisdags begav jag mig ut till Muskö som är en ö i Haninges skärgård för att göra nåt annat än att vara hemma. De dagarna spenderades genom att åka båt, fiska, dricka öl och röka...och även X antal rapar och pruttar. Dock inte från min sida. Men trevligt var det ändå! Men nu behöver jag nog umgås med lite tjejer ett tag, för att jämna ut det lite. Nu blir det bara kuddkrig i underkläder, cosmopolitan och högklackat. Ni vet, sånt som tjejer gillar.






Födelsedagsfirande

Igår var det födelsedagsfirande för en kille från Gotland som fyllde 26 år. Det blev räkbåt med ca 20 pers som var hur trevligt som helst! Åka på en båt ute i skärgården med vackert väder, härliga människor, ät så mycket räkor du orkar - underbart. Skulle gärna göra om det igen, dock synd att det är ganska dyrt. Vid kl 23 när båten var tillbaka i Slussen gick vi vidare till Patricia, var väldigt osäker på om jag skulle komma in med tanke på 23 års gräns men inga problem när jag gick in med födelsedagsbarnet. Ganska schysst ställe faktiskt :)


Barkaby Outlet

Det blev en tripp till Barkaby Outlet med föräldrarna idag. Behövde nya skor till jobbet eftersom jag får så fruktansvärt ont i ryggen av att gå runt i platta tygskor i 10 timmar. Sen blev det även Pizza Hut och en snabbis förbi Nacka Forum!


Skor från Vagabond


Skor från Eurosko


Jeans och mjukisbyxor från New Yorker
Strumpor, hårsnoddar ooh nagellack från Cubus



Gröna jeans från Tommy Hilfigher
Skor från Sadium
Mascara från H&M, har ju hört att den mascaran ska vara så himla bra att jag var tvungen att köpa den.



Delicious!


dagens flört

Fick jobba på herravdelningen idag, ganska skönt faktiskt. Inte lika mycket kläder att hålla reda på och inte lika mycket kunder som letar efter "typ en tröja med ränder på".
Var dessutom en svart man som flörtade med mig, ganska obekvämt men komiskt. Han höll upp två tröjor och sa: "Hey if I was your dude, which one would you choose?". Och så sa jag den ena för den var snyggare, såg sen att han stod i kön till kassan med den tröjan i handen. Tyvärr var jag tvungen att öppna en kassa till och självklart var han nästa på tur. Han frågade med jamaikanskt uttal: "What's your name?" med ett brett leende. Sen när han hade betalat och så lutade han sig framåt och sa: "You have the most beautiful eyes I have ever seen" och verkligen tittade rakt in i min ögon, som sagt, ganska obekvämt. Jag typ fnittrade lite och sa "Thank you, have a nice day." Sen kunde jag inte sluta le för mig själv för det var så komiskt på nåt sätt. Haha ja, snygg var han inte i alla fall.
Så, nu har ni fått återuppleva mitt roliga ögonblick för dagen! Fun, ey?

Fotografiska

Jag fick ju två presentkort till Fotografiska i studentpresent, så igår utnyttjade jag dem och gick dit med Rickard och tre pers till. Det var grymt kvavt och mycket folk där, men roligt. Det var kul att se proffsfoton, en del var riktigt grymma men vissa var inte lika bra. En favoritbild var på Leonardo Dicaprio, inte för att det var han utan för den var annorlunda.



Fotot är taget av Annie Leibovitz


Tillökning i garderoben

Som ett slut på jobbveckan blev det lite shopping på H&M! Underbart, älskar personalrabatt.


Transperant skjorta som jag letat efter i evigheter!



Söt klänning och ett par jeans från barnavdelningen.


Två plagg till från barnavdelningen. Kjolen: 22,50:-  jeansen: 37,50:-


Snygg och grymt skön poncho.


Hårmousse och nagellack.

 


I like my job

Jobbade både fredag och lördag, man är ju ganska seg efter dagarna då. Så det är ju fruktansvärt trevligt när hela bordet i lunchrummet är fullt med godis och kakor! Me like.
Dessutom när jag jobbade över en timme i onsdags bjöd dom på en måltid från TacoBar :) mums.






Busy day

Idag har jag gjort massor faktiskt! Jag tog bilen till Forum Nacka för att prova jeansen på H&M som satt sådär, men köper dom nog ändå i morrn när jag jobbar. Sen åkte jag in till stan för att hämta min klocka jag lämnat i på lagning. Efter det tog jag bilen och hämtade upp Rickard hemma hos honom och åkte till Saltsöbaden till vattnet ute vid Saltisbadet, riktigt fint! Vi ville åka nånstans för att fota, men det var inte så mycket att fota där dock...blev mest lite turistbilder :)
Sen bestämde jag mig för att laga middag till familjen! Haha, det händer aldrig. Men nu ville jag laga lasange helt själv, och det gjorde jag. Skitenkelt ju! Det blev riktigt gott må jag säga :)




Hade ingen aning om att Grand Hotell låg där ute!


En liten humla^^




Det ser bra ut, right?! Andrea, vad säger du?


11 h

Har jobbat heeela dagen idag. Började kl 09.45 och skulle jobba tills kl 20, tills mitt på dagen då jag blev tillfrågad om jag ville jobba över 1 timme...ja, när jag ändå skulle jobba sent så gjorde 1 timme ingenting. Money, money.
Fick vara på barnavdelningen, gillar det inte direkt. Speciellt inte när 2 mammor har med sig typ 6 barn som skriker konstant och springer runt överallt och bakom kassadisken! Jävla ungar. Och mammorna gör absolut Ingenting, bara står där som om de vore döva. Idioter.
Jag köpte iaf ingenting idag, klapp på axeln till mig. Dock så la jag undan ett par byxor från barnavdelningen :P tänkte prova dom och se om de passar, ganska liten chans eftersom jag har världens bredaste höfter...men de kostade 50 spänn på Rea så varför inte? :)


Kunde inte låta bli...

Jobbade idag och kunde bara inte låta bli att köpa en kavaj jag tittat på ett tag nu och även en likadan klänning som den randiga jag köpte fast i svart.
Just ja! Fick en tröja av Lärarförbundet som gick med i Prideparaden. På min står det "Lärarstudent" och de andra fick tröjor där det stod "Lärare" på som vi hade på oss plus djurmaskerna när vi gick i paraden :P



Kavaj H&M, 299:-



Klänning H&M, 49,50:-




Pride 2010

Som sagt gick vi i Prideparaden igår, riktigt kul faktiskt! Vi var 4 pers med djurmasker och gick bland Kvinnikören bakom Babsan, så sjukt mycket folk som stod längs vägarna och tittade på paraden. Vi började i Tantolunden och skulle gå ända till Gärdet, men när vi hade gått i 2 timmar var vi vid Djurgårdsbron och pallade inte mer än så. Det var ganska ansträngande att gå och dansa konstant i 2 timmar, men sjukt kul.
På kvällen åkte vi till Mosebacke för att fira Sannas 24-års dag, så där satt vi ca 10 pers hela kvällen. Trevligt, trevligt!


Patrik: Kossa, Daniel: Häst, Sanna: Gris, Jag: Tiger.


Sanna och jag på Mosebacke


RSS 2.0