Gårdagens Idol

Yes som jag sa var vi på Idol igår, woho! Det var riktigt bra faktiskt, måste ju säga att det låter såå mkt bättre i studion än på TV. Tyckte faktiskt att Calle var grym, vanligtvis brukar jag inte riktigt gilla hans framträdanden. Roligt att några sjöng på svenska, ett plus i kanten till Tove för att hon spelade piano!
Jag som ALLTID har kameran med mig till såna hära saker glömde den hemma! Fan då, fick ta kameran på mobilen...det dög väl. Fick ett par bra bilder iaf, here you go:

   


Idol tomorrow!

Imorgon ska jag, Adrian och Rickard gå på inspelningen av Idol :D Jag har ju varit på det ett par gånger så I know how to do this, all right. Sissel föreslog att jag skulle ha något "färgglatt" på mig så jag skulle "synas i TV", well Sissel, det funkar inte riktigt så, ookey? Man kanske önskar att man ska synas i bild för en halv sekund, men det gör man inte, oavsett färg på kläder. Trust me I know....
Nu är det bara 5 idoler kvar och imorrn är det Kärlekstema, det är ödet right? :)

Kärlekstema i Idol  Foto: Stella Pictures





Gladiatorerna

Kom och tänka på att våran idrottslärare Tobbe vunnit Gladiatorerna en gång i tiden, så jag sökte lite på Google.
Yeap, det är han längst ner till vänster. Jäklar vad man kan förändras på 9 år!

Finalisterna




Jimmy Choo

Igår åkte jag och Karin in till stan kl 10 för att spana in Jimmy Choo's kollektion för H&M, woho! Ställde oss i kön till H&M vid Gallerian men var dock inte bland de första 160 så vi fick ingen "kö-lapp", men what the hell vi stog kvar och hoppades få tag i nåt i alla fall! Ja det gick ju inte direkt som vi hade vänat oss, dom som inte hade kö-lapp fick inte komma innanför det avspärrade området där det fanns skor, väskor och accessoarer förrän efter 12.15. Så vi bestämde oss för att gå runt i stan i två timmar till...men efter en timme svek karin mig och lämnade mig ensam kvar i stan då hon åkte hem. KUL.
Jag ringde då min back-up: Mamma, hon ställer alltid upp! Vi gick till H&M på Sergelgatan istället eftersom det var ett större utbud av kollektionen. Vi stod i kö i ca 30 min inne i butiken för att komma in i området, där inne hade man sedan bara 10 minuter på sig...PANIK säger jag bara! Herregud, jag har aldrig provat skor så snabbt. Till slut bestämde jag mig för ett par skor, en väska och ett armband. Awesome!

Here you have it:

Skor 799 kr
Armband 199 kr
Väska 799 kr

Väskan får jag dock i julklapp^^ 

 


Stor rund säng!

Hittade den här stora underbara runda sängen på blocket för 2500 spänn! OMG give me :D

Klicka för att se nästa bild

Sån här ska jag ha när jag flyttar hemifrån!


Ny diet?!

Här sitter jag ensam hemma och snorar, hostar och är handikappad för jag kan fan inte röra min vänstra arm! Jag kan inte heller tröstäta och sleva i mig den där goda äppelkakan vi har i kylen för jag känner ingen jävla smak, jag kan lika gärna äta fläsk och bruna bönor för allt smakar ju samma sak: INGENTING.
Jag kanske ska komma ut med en ny diet-metod: håll dig förkyld så länge som möjligt och ät bara havregryn blandat med vatten eftersom du inte känner vad det smakar. Perfekt! Det kanske är ett tecken att jag är sjuk så mycket, någon vill att jag ska banta. Adrian, är det du som håller mig förkyld så jag inte äter sötsaker? I knew it.



Shake Weight

Haha jag kollade på Ellen Degeneres show där hon visade en reklamfilm för en tränings-sak som finns för både kvinnor och män.
Det ser ju bara lite ut som att de gör någonting annat...




Den som är för män är både längre och större...


Tjejen i Ica-reklamen!

Men självklart! Hon jag såg igår på InterSport är ju tjejen från Ica-reklamerna :) Hon heter Cecilia Forss och var även med i Masjävlar som iofs är en värdelös film.



Jag sa ju det: stora ögon och ljusbrunt hår!


Christine Baranski

Idag gick jag runt och tänkte på filmen "Mamma Mia!" och gick igenom lite sådär flyktigt vilka som sjunger och så kom jag att tänka på hon som spelar Tanya och sjunger bl.a. "Does your mother know"....jag kände igen henne så väl. Sen kom den där "Aha-upplevelsen": hon är ju med i "Ugly Betty" :) där hon spelar Victoria Hartley. Woho, älskar när man kommer på var man känner igen någon från^^

 


Btw, så såg jag en tjej på InterSport på söder idag som jag är HELT säker på är med i något TV-program eller reklam...hon har jättestora ögon, långa ögonfransar, smal, ljusbrunt hår. Vem fan är det?! Kan inte komma på!




Filmen "Upp"

Förra veckan var jag och Adrian på bio mitt på dagen och såg filmen "Upp" i 3D. Hade ju hört att den skulle vara bra så jag tänkte väl att den skulle vara helt okej. Men den var jätterolig^^ och gullig, så den vill jag definitivt se igen! Man kan ju inte annat än älska hunden bara för att den är så himla söt och rolig:)
Förstår egentligen inte riktigt grejen med 3D...det var ju nästan ingen skillnad?



Så här snygga var vi i 3D-glasögonen:




Halloween

Halloweenfesten i lördags var faktiskt ganska lyckad. Det jobbigaste var när jag skulle städa patriks hus innan och efter festen, det såg ju förjävligt ut! Usch. Det var grejer Överallt: disk, kläder, cigaretter, snus, ölburkar...you name it! Sen fick jag dock hjälp av patriks killkompisar :)
Efter festen tvingade båda patrik och mamma mig att hjälpa honom städa huset...jaja, lite snäll kunde jag väl vara. Det var SÅ mycket burkar och flaskor! Damn. Och det var kletigt på hela golvet. Så det var bara att börja städa. Jag hade väl tänkt mig att stanna där i högst en timme...när vi var klara med vardagstummet, köket, datorrummet och uteplatsen så tänkte jag "Äntligen"! Nehe tror ni inte att Patrik bönar och ber oss att vi ska stanna och städa Hans rum också, som typ var renare än vad det var innan festen. Suck. Great, efter minst 2 ½ timmes städande var vi klara. Men på den tiden hittade jag lite småsaker som jag tyckte att jag skulle ha som tack för hjälpen, som tur var är min bror så snäll så jag fick en rosa tändare, en flaska bakteriedödande gel och ett par strumpor han köpt i Kina som var för små för honom^^ Woho.

Btw, här är lite bilder från kvällen:

 




RSS 2.0