Grillning och fynd

Efter en halvlång jobbdag åkte jag och brorsan hem och grillade lite, delicious! Tittade även på filmen "9" som bland annat Tim Burton har producerat. Men den var inte vad jag hoppades på, hade väntat mig lite mer Tim Burton-känsla...men det var inte mycket av det. Dessutom var den bara 1,10 lång, så den var väl bra om man bara vill kolla på en film utan att behöva kolla hela tiden. You know.
Sen köpte jag lite mer grejer idag igen, crap. Men klänningen gillar jag starkt! Och behövde en ny väska. Faktiskt.


Kött!


Skön färgstark tröja, 99 kr H&M


Väskan hittade jag på Wedins, kostade 399 kr ord.pris nedsatt till 250 på REA och sen var det halva rea-priset. 125 spänn, I love it.
Leopardhalsduk, 79,50 kr H&M


Ball klänning från H&M, bara 49,50 kr! Och så personalpris på det ;) Love it.


Haha, ganska rolig faktiskt.




I love to shop

Åkte in till stan en stund idag och fikade med Linday en snabbis. Jag var även tvungen att hitta någonting att ha på mig till lördag då en kompis fyller år så vi ska gå ett gäng i Pride tåget, temat är Djur! Så jag visste att H&M har en del djuriska saker, så jag hittade lite saker där och lite andra saker på stan.



Kort tröja från H&M.
Tyg-BH i djurmönster från H&M.
Läderarmband från Lindex.
Två trosor från BikBok.


Coola skor från H&M, bara 99 kr!


Äntligen fick jag tag på en bordsfläkt, från Teknikmagasinet.


Rosa solglasögon, Ur&Penn


Halsband, från Ur&Penn.


Hög jeanskjol och tröja från Lindex.


Jag håller på att förvandlas till en Shopaholic, måste sluta hänga i stan. Handlar för mycket.
Lite jobbigt att jag jobbar i en klädbutik...


Home again

Nu är jag hemma igen efter en hård vecka på Gotland med två galna brudar och massor med sköna människor. Det har varit en riktigt grym vecka faktiskt. Hårt supande 5 dagar i rad, galet mycket cheeseburgare och även nakenbad mitt i natten. Pallar inte lägga upp så mycket bilder här då jag suttit och fixat med dom på Facebook redan, check it out vettja. Vi lyckades komma med på Finest.se några gånger, så jag visar dom istället.








GOTLAND

Äntligen. Om 3 timmar bär det av mot färjan till Gotland, vi bokade resan typ i maj och vi har taggat ända sen dess tills vecka 29. Så nu smäller det gott folk. Spriten är inköpt, musiken är nedladdad, bikinin är med, partykläderna är nedpackade och humöret är på topp. Nu släpper vi alla hämningar! Here we go.




Packning

Snart bär det av till Gotland och eftersom jag jobbar i morgon måste jag i princip packa klart idag. Kollade in smhi.se och enligt den hemsidan ska det bli sol/moln och typ regn i slutet av veckan, men smhi.se suger och stämmer fan aldrig så det är fruktansvärt svårt att välja kläder, och skor! Så jag kom fram till att jag behöver en väska med bara skor, faktiskt.


Soft på värmdö

Igår var de flesta upptagna med antingen jobb eller så var de bortresta, så jag tog bilen till brorsans hus där han öll på att snickra med sin veranda med sin tjej och två polare. Själv satte jag mig i en solstol och vilade på gräset, så härligt. Senare grillade vi och bara hade det trevligt och avslutade kvällen med att titta på Shutter Island och Torkel i Knipa, två asbra filmer :)







Patrik hade köpt en uppblåsbar pool som var svinkall men väldigt uppfriskande i denna värme! Doppade dock bara fötterna :P


HM.com

Beställde ju ett par saker från www.hm.com för ett tag sen (typ 7 veckor sen...) och ÄNTLIGEN har de kommit. Var lite annorlunda än vad jag tänkt mig dock...den rosa tröjans stenar såg ganska milda ut på hemsidan men var ganska starka i verkligeheten, den randiga tröjan beställde jag i M för den såg rätt liten ut på bilden - den var enorm i verkligeheten! Men luftigt funkar väl. Linnet satt as bra och var snyggare i verkligheten :) score. Köpte ju även en svart långklänning men eftersom den är för stor ska Linday kanske köpa den :) great.
Dessutom köpte jag ett par snygga och riktigt sköna ballerinas från H&M idag!

Jämför själva:

 



Skorna och linnet matchar väldigt bra :) awesome.


New Nails

Just nu kör jag på dessa naglar! Dock så bröt jag av hela lillfingernageln på stranden när jag skulle smörja in mig med solkräm så det började blöda, hur lyckas man? När jag varit med om så många olika situationer när jag trodde att jag kunde brutit av alla naglar på en gång så lyckas jag bryta av nageln något så brutalt när jag använder solkräm!? Självklart. I alla fall, here they are:



Me like. Faktiskt väldigt många kunder som berömmer mina naglar när jag jobbar på H&M :) jättekul! En konstnär uppskattar alltid komplimanger ;)


Sunny day

Herregud vilket fint väder det är! Har legat vid sjön ett par timmar och det verkar ju omöjligt för mig att få färg, måste ju förbereda mig innan gotland annars kommer jag väl se ut som en kräfta där. Igår kunde jag inte låta bli att köpa lite saker när jag jobbade, sjukt svårt att inte köpa nåt.



Det blev en skön och lite längre tröja från herravdelningen :P as snygg på.



Var bara tvungen att köpa ett matchande nagellack till tröjan :)


Jobb jobb

Efter en lång dag igår med teoriprov, jobb och ha kört vilse kände jag för att inte göra nånting idag :) grymt skönt. Fast jag var dock tvungen att åka in till stan för att byta de rosa ballerinaskorna jag köpte för nån dag sedan, de var lite för stora. Men i övrigt har jag bara kollat på TV och suttit framför datorn. I morrn ska jag jobba 8-17 så jag måste upp kl 6 =/ men, time is money så det är lika bra att gå upp tidigt. Ska vara i Nacka Forum, så om ni har en sväng förbi där kom in på H&M och make my day. Tror dock inte att det kommer vara så många som shoppar i ett köpcentrum imorrn när det ska bli typ 30 grader och sol. Let's hope so.





Körkort!!

Äntligen tog jag mitt körkort idag! Så jävla nice. Körde upp förra veckan och gjorde teorin idag, hehe 53 poäng :P men det är ju godkänt! Skulle skjutsa brorsan från Gullmars till typ Mälarhöjden och har aldrig åkt där förut, självklart åker jag av misstag av motorvägen istället för ner i sörda länken när jag ska hem och åker helt plötsligt mot Essinge-öarna...jag fick ju måttlig panik! Trodde jag skulle kunna svänga av och typ vända bara nånstans, men icke. Jag fick följa skyltar mot Stockholm C och gjorde det ett tag tills skyltarna tog slut vid Rålamshovsparken och så fick jag klara mig på egen hand. Wtf!? Kan knappt hitta om nångon sitter bredvid mig och säger hur jag ska köra. Men konstigt nog så körde jag bara rakt fram typ hela tiden tills jag kom till Stadshuset och kunde faktiskt hitta :) Shit. Jag tycker jag klarade mig ganska bra, jag menar, jag kunde ju hamnat vart fan som helst...men jag tog mig till Värmdö. Applåd till mig :)


Hehe, mer shopping

Var tvungen att åka in till stan idag igen för jag skulle fixa lite grejer. Det slutade ju också i att jag gick runt i ytterligare affärer och handlade saker, inte bra, inte bra. Mitt konto mår inte bra nu.



Köpte en likadan klänning fast i ljusrosa, tycker nog att den var snyggare. Eller?



Ljusgrå klänning från H&M



Två linnen från H&M



Linne och skärp från H&M



Skor från Nilson, 550 kr, 275 kr



Ballerinas från Nilson, 450 kr, 225 kr


Nu blir det ingen shopping på läänge!


Carl Kjellgren

By the way så handlade en svensk skådespelare av mig när jag jobbade idag :) wow. Han heter Carl Kjellgren och har varit med i bl.a. Tomten är far till alla barnen och Beck. Jag kände igen honom så väl men hade ingen aning om vad han hette, tur så var han tvungen att visa legitimation när han handlade så jag kunde kika på namnet :) hihi. Om ni verkligen vill veta så köpte han en långärmad röd och vit randig tröja :) Gubben som stog efter honom i kön frågade Carl om han kom från Gränna...vilket han inte tyckte var roligt alls. Först fattade jag inte skämtet, sen gjorde jag det. Haha.



Snubben verkar inte gilla att bli fotograferad, finns ju inga bilder på honom.


Shopping!!

Efter att ha jobbat mellan 10-13 kände jag för lite shopping! Kunde ju inte låta bli att handla på H&M med personalrabatt ;) inte nog med att det var rea, jag fick pers. rabatt på det också. Sweet. Hittade ett par snygga sommarskor på DinSko också, as sköna. Perfekt till Gotland :) Så jag sprang runt på stan i 5 timmar själv och shoppade, jag åt dock lunch med brorsan och passade på att köpa en spik-kudde av honom eftersom jag fick rabatt på den också ;) Det går bra nu.



Klänning från H&M, org. pris 349, Reapris 150, personalpris 113 kr.




Tröja från Gina Tricot, org. pris 129, reapris 74.50 kr
Grå kjol från H&M, org. pris 49,50, reapris 30 kr
Röd-korall kjol från H&M, org. pris 150, reapris 50 kr



Skor från H&M, org.pris 399 kr, pers.pris 299 kr
Militärgrön kjol från H&M, org.pris 99 kr, reapris 50 kr, pers.pris 37 kr
Ljusrosa kjol från H&M, org.pris 349, reapris 150, pers.pris 113 kr



Spikkudde från Teknikmagasinet, org.pris 150, pers. pris 118 kr



Skor från DinSko, org.pris 349, reapris 149 kr

Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mina köp :) fast är lite osäker på klänningen, kan man få be om någons åsikt?


Min bästa sommarbild


Jag tänkte vara med i en fototävling på en blogg, http://missebonie.blogg.se/2010/june/fototavling-i-samarbete-med-johanpixels.html#comment, där man ska ta fram sin Bästa sommarbild. Förstapriset är en Pop-up diffuser, andra pris är ett presentkort på 75 kr och tredje pris är ett mini-stativ. Priserna kommer från: http://johanpixels.se/webbshop/.
Tyckte det verkade roligt eftersom jag gillar att fotografera :) Passade ju väldigt bra att jag var ute för några dagar sen och fotade lite vid sjön nära där jag bor, så underbart på sommaren. Fotot är taget på kvällen innan solnedgången, så fint att solstrålarna fångades med på bilden! Jag valde bilden för att det ser så lugnt ut vid vattnet och det är ett perfekt ställe att sitta på berget en sommarkväll med någon man tycker om, en sån där mysig kväll man bara kan ha på sommaren.





Berns

Igår blev det utekväll med Linda och Andrea. Vi började kvällen med hemgjorda Strawberry Daiquiris hos Linda, delicious! Sen sprang vi runt i lägenheten och letade efter Lindas hemnycklar som hon lyckats tappa bort, bravo Linda. Sen bar det in mot stan och vi drog till Berns, grymt ställe..love it.



Tog tyvärr bara tre bilder, och ingen blev bra..och Andrea och Linda blir väl skitsura om jag lägger upp bilden på dom..så jag låter bli.


Mer reavaror

Jag kan bara säga att jag älskar rea! För jag älskar att köpa saker men gillar inte att ha lite pengar :P så rea är helt perfekt. Var inne i stan en snabbis idag och fick tag på två reasaker^^



Litet linne från Monki



Söta örhängen från GinaTricot


RSS 2.0