Summer nails

Målade naglarna igår och det tog en jääkla tid, blev så sjukt irriterad på allt eftersom allt bara gick fel först :P Men sen blev jag nöjd med resultatet och det blev väldigt somrigt tycker jag!





What do you think?


Fake nails

Är så trött på att mina naglar ser så fula ut hela tiden att jag kände för att fixa till dem lite! Tyvärr är jag för snål för att fixa naglarna på salong så jag gjorde det själv hemma istället, så onödigt mycket pengar att göra det på salong så det är ju inte värt det =/ hoppas på att det är billigare i USA!
Det blir ju inget vidare resultat men så mycket snyggare än mina egna skivade och korta naglar :)
Nu ser man kanten från tippen på nageln men jag ska ändå måla på nagellack så det kommer inte synas!



Så här såg de ut innan!



Steg 1 - sätt på löstipparna



Steg 2 - klipp och fila dem till rätt längd



Steg 3 - applicera akrylpulver och fila ytan

Klart! Nu ska jag bara måla naglarna också :)


Waldemars Udde, Lars Wallin

Idag är det ju Mors Dag och då hade jag mamma och mormor inplanerat att vi skulle åka till Waldemars Udde för att se på Lars Wallins utställning med 150 klänningar som han gjort! Så vi åkte in dit tills de öppnade kl 11 även fast det regnade, och det var tur det för sen efter typ en timme var det sjukt mycket folk. Det var faktiskt riktigt kul at se på alla möjliga klänningar han gjort och det var ju en liten text till varje där det stod vem som burit den och vad den var gjord av :) man skulle ju inte ha något emot att bära någonting han gjort!



Hayden Penettiere på ELLE-galan förra året med en klänning av L W.

Klänningen längst fram bars av Hannah Graaf på Melodifestivalen 2006. Den andra långklänningen hade Sibel på sig på Melodifestivalen 2010.
Bild från utställningen. Klänningen längst fram bars av Hanna Graaf på Melodifestivalen 2006, den andra långklänningen hade Sibel på sig på Melodifestivalen 2010.


Och så har vi Lars Wallin själv med en av hans klänningar :)


Om man gillar mode och fina kläder så rekommenderar jag att gå och se utställningen!




Nails of the week

Det blev nya naglar denna vecka också!



Bättre än inget!


Beauty-stuff

Har som vanligt hittat lite smågrejer som jag tyckte att jag verkligen behövde...speciellt ett till schampo att lägga till min samling på typ 10 olika sorter, en för varje speciell hårdag liksom! Sen kände jag att jag var tvungen att köpa lite brun-utan-sol nu när man jobbar hela tiden och aldrig hinner sola, perfekt med lite fusk då ju. Har dock inte provat denna BUS eftersom jag bara använt en sort innan (på sprayflaska), så det ska bli sååå hiimla spännande att se hur denna gelé-BUS fungerar...
Köpte min favorit deodorant som luktar sjukt gott och fungerar riktigt bra! Sen hittade jag liten plånka i en superhärlig aprikosfärg (har en till i typ nude-färg).


Får se hur schampot funkar, det luktade sjukt gott iaf :)


Changed plans

Igår var jag på så himla bra humör eftersom jag och familjen skulle gå och se Rob Schneider på Göta Lejon, men så säger en tjej på jobbet att det hade blivit inställt...ah men va faaan?! Så typiskt...humöret gick ner direkt kan jagcju säga. Men det blev lite bättre när jag fick reda på att vi skulle gå på bio och se "Pirates of the Caribbean: On stranger tides"!!! Wohoo:D Har längtat såå länge på att se den.
Jag tyckte filmen var bra, men inte lika bra dom de tidigare. Varken Keira eller Orlando är ju med och det gör ganska mycket, det kände liksom att det fattades något. Men den var faktiskt rolig och en del bra scener :)


Först gick vi och käkade kinamat, så jääkla gott ju! Haha det blev bara en bild på mig, men det får duga:P


SF bio i Sickla :)


Hanna-Banana!

Så äntligen träffade jag Hanna som jag inte sett på mååånader! Den tösen flyttade ju till Malmö i Januari men kom hem för några veckor sen, så vi hade mycket att ta igen :) Vi tog en fika på Vetekatten i stan och ooh så mysigt det var! Det var till och med en tant som tyckte Hanna pratade alldeles för mycket och att jag tydligen inte sa någonting...j*vla pensionärer, ska alltid lägga sig i.


Jag tycker det är såå mycket roligare när man lägger upp bilder till inläggen, så jag tvingade Hanna att vara med på en bild :) hon blev ju supersöt, as usual!



Linda Bengtzing @ H&M

Damn, vad hände här? Från att ha typ 30 unika läsare per dag till nästa dag då jag har 253?! Haha ja jag måste ha skrivit om något intressant..? Men i morgon är det antagligen som vanligt :) But I don't care, jag kommer blogga ändå! Hihi.
Btw, jobbade i Farsta idag och en schlager-kändis handlade av mig....oooh vem kan det vara??? Jo det var nämligen Linda Bengtzing, skitroligt när såna handlar av en :) dock så händer det inte alls ofta, men det var nog höjdpunkten av min dag eftersom den var så otroooligt seg..typ de längsta 9 timmarna någonsin.




So weird! Och varför är det ingen som kommenterar??


En tjej på jobbet visste inte ens vem hon var:P


Hard as nails, hard as wraps

För att mina naglar inte ska gå sönder måste jag ha ett stärkande nagellack på hela tiden, sen jag köpte mitt första från Sally Hansen för över ett år sedan kan jag inte leva utan det! Men det är nästan slut nu och typ halvt torkat så jag köpte ett nytt i veckan som också är från Sally Hansen, dock inte samma men har läst att denna ska vara bra :)
Köpte även lite nya nagellack på jobbet, kände att jag behövde lägga till några i min nagellackssamling på 120 st liksom...


Sally Hansen - Hard as nails, hard as wraps. ca 100kr på Åhléns. Värt varenda öre!



Två mini-lack från H&M 9,50 kr styck (dock så har vi 2 för 1 på alla H&M's egna nagellack just nu!)
Isadora - Pink Lemonade 39,50 kr på H&M


Photos

Fixar lite smått inför USA och har nu gjort klart mitt International student ID card, me like! Och så har jag tagit foton i en sån där härlig liten fotoautomat som jag ska använda när jag söker visum :) vilket jag borde göra så snart som möjligt, men väntar fortfarande på ett papper från skolan!


Haha, man är ju så jäkla stressad i dom där automaterna att man bara väljer nån bild! Men det blev ändå helt okej :P dock ser man ju utväxten i håret jävligt tydligt, det blir frissan efter löning!


Snyggt va? Det fick bli skolfotot från sista året på gymnasiet här, passade ganska bra!


New nails!

Jag har inte riktigt haft orken att fixa mina naglar ordentligt på sistone eftersom dom oftast bara håller i typ en dag eftersom jag använder händerna hela tiden på jobbet, det suger. Dessutom hinner dom aldrig bli längre än så dom är på bilden, vilket också suger. Men men, man får göra det bästa av situationen! Jag blev inte jättenöjd med den här designen, men mycket roligare än enfärgat vilket jag lätt tröttnar på:P


Inget speciellt, men lite somrigt iaf :)


Postkodlotteriet i mitt område!

I fredags så var Hanna Graaf från Postkodlotteriet här i mitt område i Strömma! Våra grannar tvärs över gatan vann 400 000 kr, skitkul!






Besök hos Herr Doktor

Så har man varit hos läkaren två gånger denna vecka för att kolla varför jag har hostat sedan jul. Första dagen gjorde jag ett astma-test och fick blåsa i ett rör X antal gånger, det visade ingenting. Andra gången sa min läkare att hon inte hade en aning om vad det kan vara, ah men skitbra. Då fick jag gå och ta blodprov som jag hatar, usch:(
Jag ska nu även få en astmamedicin för att se om det hjälper nåt (även fast jag inte jag har astma..), men av någon konstig jävla anledning så GLÖMDE min läkare att skriva ett recept till mig så jag kan ju inte hämta ut den...man blir ju så less. Japp, så ere i alla fall! Nu ska jag äta lite mer godis och sen hoppa i säng. Jobber kallar i morrn :)


Dom tog ju typ allt blod från min vänstra arm!


Fresh

Ja som vanligt kom jag hem med en påse från jobbet igår, det blev lite smågrejer bara :) Det är alltid lika svårt att hålla sig borta från shoppingen!:P Men jag har faktiskt blivit bättre på att hålla i pengarna nu jänfört med förut då jag shoppade Konstant, måste ju ha pengar till USA^^


Schysst bh i en härlig turkos färg, snyggt att ha under något vitt plagg! Typ min vita skjorta jag köpte förra veckan :) Den gick på 99:-
Ett par espadrillos (tror jag det heter..) för 79,50:- Hur billigt är inte det?!


En superbra hårinpackning från Gliss 49,50:-
Vitt nagellack från IsaDora 49,50:-, ett stärkande nagellack också från IsaDora 49,50:-
Och så en makeup borttagning för ögonen 29,50:-

:)


Fashion á la H&M

Hittade en ursnygg skjorta på jobbet förra veckan som jag inte kunde låta bli att köpa!(Låter som vanligt). Dessutom hittade jag 1½ bikini för 49,5 kr per del så det gillade plånboken, men sen efteråt kände jag att en vit bikini kanske inte skulle vara min grej eftersom jag är så blek själv :P men självklart glömde jag ju att plombera underdelen så den går ju inte att lämna tillbaka, suck. Men som sagt..49,50 kr. Jag överlever. Ah just ja, dessutom hittade jag faktiskt en baddräkt som var lite annorlunda som jag också var tvungen att köpa :) men fasen va svår den var att få på sig då! Hur fan tänkte dom att personer med lite bredare höfter skulle få på sig skiten? Nej det hade dom tydligen inte tänkt på så det fick bli en i strl 40, men det var på håret att jag inte fick på den =/ Får se om jag behåller den eller icke.


Love it! 249:-


Vi får se hur mycket jag kommer använda den vita bikinin :P Den svart-vita överdelen köpte jag mest för den ger en snyggare bränna:)


Jag brukar aldrig ha baddräkt och man lär inte få så snygg bänna med den här, men det var roligt att den var lite annorlunda!


H&M Handväska

Jag hittade en jättesöt handväska på jobbet förra veckan som jag blev kär i direkt när jag såg den! Var ju bara tvungen att köpa den när jag såg priset, 149 spänn för denna lilla ljusrosa skönhet:



Love it! Har även en lång axelrem, men den var snyggast så här. 149:- på H&M :)


SMC

Lite update om USA tänkte jag att ni vill ha :) Har nu anmält mig till ett informationsseminarium som man måste gå på innan skolstart, och det senaste datumet som fanns var den 26 juli så det fick det bli! Vi hade planerat att åka i början av augusti men nu fanns det bara datum i juli så det var inte mycket att göra åt det :) men en vecka längre i Los Angeles...jag klagar inte. Detta betyder att vi kommer åka typ runt den 22 juli! Det är mindre än 3 månader kvar :D Hoppas att tiden går undan tills dess.
Jag väntar nu på att få mina papper från skolan så jag kan ansöka om visum, vilket är en ganska jobbig process vad jag förstått. Men, en sak i taget. Nu är nästa steg att skypa med tjejen med lägenheten för att få svar på en del frågor och sen ska vi boka flygbiljett också! That's all for now folks :)


Fake One-piece

Köpte en fake one-piece på H&M från Fashion against aids-kollektionen förra veckan! Den är ganska tunn och verkligen Orange :P men så mysig.



Den gick på 399:- (och 25% gick till forskning för Aids..eller nåt sånt). Känner mig som en stor bäbis i den:P


RSS 2.0