Intressant lista

Hittade en lista med 6 olika tecken på attraktion, ganska intressant att läsa faktiskt :)

1. Speglingen

Om en kille härmar dina rörelser så berättar han omedvetet att att han är intresserad av dig. Han gör samma handrörelser, han vilar huvudet på samma arm, han sitter i samma position som du. Allt är tecken på attraktion.

2. 5 på 15-regeln

Om en kille nuddar dig fem gånger på femton minuter så gillar han dig skarpt. Han kommer hitta olika orsaker för att råka komma åt dig och han gör det för att se om du är lika intresserad. Om du stelnar till av hans kontakt vet han att du inte känner likadant.

3. Snyggast på festen

Ett enkelt sätt att snabbt avgöra om han tycker att du är snygg är att se hur hans kropp är placerad. Om hans navel eller fötter pekar på dig, (även om han tittar åt ett annat håll) betyder det att han tycker att du är snygg. Du kan även spana in dina konkurrenter för kvinnor använder sig av samma omedvetna signaler.

4. Liknar släkten

Många skruvar på sig sig lite obekvämt av tanken. Men faktum är att om du liknar hans mamma och han liknar sin pappa, har ni större chanser att hålla ihop länge. Det beror inte på att ni är kinky av något slag utan det beror på att våra föräldrar är den första kontakten vi har av det andra könet. PÅ det sättet blir våra föräldrar våra förebilder, oavsett om det är medvetet eller inte.

5. Ölglasögon

Du har säkert redan misstänkt det, men människor blir snyggare efter att du druckit. Anledningen är att du när du är påverkad blir du sämre på att kunna skilja symmetriska och osymmetriska ansikten. Symmetriska ansikten upplevs som mer attraktiva, då det ska tyda på att personen har mindre defekta gener.

6.  Smaken varierar

Ena veckan kan du inte sluta slänga lystna blickar på muskelknutten på gymmet medan andra veckan vill du ha en snäll och lite smalare kille. Detta beror på din menscykel. Vi ägglossning blir kvinnor neadertalare, vi föredrar helt plötsligt muskulösa män då de skulle ge starka och friska barn. Under andra perioder av vår cykel spelar inte sådana egenskaper någon roll utan vi värdesätter istället någon som är omtänksam och snäll. Enligt undersökningar är kvinnor mer benägna att vara otrogna just under sin ägglossning.


How a blonde eats a banana..

blonde


Lite fler skönhetstips så här på vintern

Några skönhetstips på vintern är ju inte helt fel, eftersom ens skönhetssidor kanske inte har sett sina bästa dagar...So here you go:


Har du någat att dölja?

Att täcka med lite concealer är så klart det första steget. Men ett knep som du kanske inte visste om som make up-artister använder sig av, är att sätta lite extra färg på läpparna. Det distraherar betraktarens blick och gör att dina imperfektioner inte blir fokus.

Lösningen i köket

Lösningen i köket

Olivolja är inte bara perfekt för att återfukta dina naglar och nagelband, den fungerar också alldeles utmärkt för att ta bort vattenfast mascara när din remover tagit slut. En inpackning med oljan ger ditt hår en glans du inte sett på år och dagar. Vilken universalprodukt!



Okej, kanske inte så mycket tips..men bättre än inget :)


Tips till ditt vinterhår

Känner själv att mitt hår är hopplöst på vintern.. torrt, platt och elektriskt...det suger. Så jag hittade lite tips :)

Går ditt hår också av i topparna och ser matt och slitet ut?

Det bästa du kan göra är att försöka återfukta håret. Ett bra tricks är att minst en gång i veckan torrbalsamera. Lägg i en rejäl dos av balsam i ditt hår cirka 5 minuter innan du ska duscha. Anledningen är att håret suger åt sig mer av balsamen när det är torrt. Schamponera och balsamrea sedan som vanligt.

Envisas ditt hår med att konstant flyga upp i en statisk gloria?

Orsaken till statiskt hår är att hårstråna suger åt sig en del av den lilla eletriska laddningen som finns i luften. Problemet är vanligare på vintern då luften är så torr. Prova att byta schampoo och balsam till något lite fetare. Om inte det fungerar, applicera anti-frizz serum i topparna.

Är ditt hår också platt som en pannkaka efter att du burit mössa?

Anledningen till att din frisyr blir förstörd är för att mössan låser in värmen och gör att ditt hår stannar i den formen. Om du vill ha mer volym, sätt ihop överhåret i en hög knut. När du släpper ut håret får du både volym och ett fint svall. Om ditt hår är lite kortare kan du nåla upp håret i mindre bullar som du sedan släpper ut. Lätt som en plätt!


Awsome :)


Eva Longoria & Tony Parker - Summer nights

Hittade ett roligt klipp på kanal5.se där Eva Longoria och hennes man Tony Parker gör en parodi på Summer Nights från filmen Grease :P




Gillar Tonys frisyr :P


Max hamburgare á la Maria Montazami

Haha älskar reklamen för Max hamburgare där Maria Montazami pratar:




Haha, det bästa är ju: "..naked, exposed, rädd..."


Ambassadeur

Igår började vi kvällen med att samlas hos Sara och lagade middag tillsammans, pastasallad, yummy. Det blev lite vin och nån drink sen sjöng vi singstar, man kan ju lugnt säga att det verkligen märktes att det satt 6 tjejer på nedervåningen..damn! Vi gjorde oss i ordning och kom fram till att vi skulle ta en taxi in till Ambassadeur, så jävla skönt. Vi kom dit strax efter halv elva, vi stod på listan så vi slapp betala entré :) vakten tittade inte ens på mit leg..konstigt. Det var ju första gången vi var där och jag måste säga att We liked it! Vi börjar tröttna på Collage, så nu är Ambassadeur det nya Collage. Sweet. Det var iaf as nice, riktigt bra dansgolv. Det fanns iofs typ ingenstans att sitta, men men..då var det bara att dansa istället :)
Olyckligtvis så glömde jag kameran hemma och ingen annan hade heller med sig, så jag fick köra på några kassa mobilbilder..har inte orkat lägga in dem på datorn eftersom jag varit så bakis. Suck. Men jag hittade lite vimmelbilder från kvällen på stureplan.se, haha man kan se några glimtar av oss ibland:

 
  

Gillar bilden på killarna där Linda försöker vara med i bilden...


Make up Store

Var inne i stan idag och tittade förbi Make up store, bara för att liksom. Hittade ett skitsnyggt nagellack! Det fanns i några olika färger men dem var holografiska, skiftade liksom i regnbågens färger. Var jättenära på att köpa ett men var like osäker...det kostar ju liksom 130 spänn =/ Men eftersom det var ganska udda så ska jag nog köpa det iaf :) Det ser typ ut såhär:





I feel good

Ni kan inte ANA vad jag precis har gjort...trumvirvel...jag har tränat! :D På min Wii Fit körde jag Yoga, aerobics, styrka, balans...typ allt som finns, fast körde bara ett par övningar :) men det kändes riktigt bra att träna! Ska försöka träna lite varje dag om det går, så blir det inte jättejobbigt i början :)





Christina Hendricks

Tittade lite på reprisen a Golden Globe Awards igår tror jag det var, hann bara se några personer på röda mattan och så får jag se en rödhårig brud som jag aldrig sett förut...det gick ju inte att undvika hennes enorma bröst! Herregud. Här försökte man titta på hennes fina klänning men dom var ju oundvikliga. Se själva:



ENORMA =|


PA

Idag var det meningen att vi skulle jobba med vårat projekt arbete hela dagen, så i morse gick jag upp vid 9 för att skriva lite..sen bar det av in till stan för att träffa resten av gruppen och ge respons till varandras texter. Vi låg såå mycket efter innan jul, men nu känns det riktigt bra! Allright. Vi satt på Waynes coffee i 2 timmar, sen gick jag runt i några affärer och fick reda på att käre adrian också var i stan men skulle på bio och se Avatar..så avundsjuk. Så jag gick istället till mammas jobb där jag nu sitter och väntar på att hon ska sluta om 15 min :) Sen hoppas jag på att jag hinner kolla på ett par träningsbyxor som jag har letat efter så länge.


Snabba Cash

Har precis varit och sett Snabba Cash med mamma, pappa och Rickard. Jag var inte speciellt taggad på att se filmen eftersom jag knappt visste vad den handlade om, men den var faktiskt riktigt bra :) Bra skådespeleri, bra story...Dock lite skakig kamera ibland som det brukar vara i de flesta svensdka filmer, när de springer samtidigt med kameran ser man ju inte ett skit - hur svårt ska det vara att hålla kameran relativt stilla. Suck.
När jag stog i toalettkön efter filmen var slut stog två tjejer bakom mig och gillade inte alls filmen eftersom det tydligen bara var 1/3 av själva boken och att det saknades jättemycket, det enda de typ tyckte var positivt var att huvudpersonen tydligen var så jävla snygg i kostym. Jaja alla har sina åsikter.
Jag rekommenderar iaf folk att se filmen :)





Instängd 2

Omg, Omg, Omg! Jag har sagt det förut att min favorit-skräckfilm är Instängd, you know...filmen där några tjejer typ klättrar i en grotta där de blir jagade av äckliga saker. Iaf så har det nu kommit en Instängd 2 :D Jag ska så lätt se den! Och Adrian, jag tvingar dig att se den med mig :)





Nyårsbilder

Eftersom jag inte tog så många bilder på nyår så har jag inte brytt mig om att lägga upp några här eller på facebook, men eftersom det blev två söta bilder på mig och adrian tänkte att jag kunde lägga upp dom :)



Väldigt nöjd med puss-bilden :)
det enda jag stör mig på är att jag trycker min arm mot kroppen så den ser gigantisk ut...


The End

Då kom slutet på detta lov också, fan. Har haft ett hyfsat avslappnande lov iaf, har kunnat slappna av ända tills matten kom på tankarna...får ångest. Ska jag fortsätta eller hoppa av? Vet inte.

Jag har iaf satt igång med religionuppgiften och det tog ju ett  tag att bara välja sekt =/ kom till slut fram till Raeliska rörelsen, dom tror att utomjordingar skapade jorden och människan...yeah right.

Så fort jag känner mig klar för dagen ska jag ta en lång och skön dusch + hårinpackning, ansiktsmask och fixa naglarna :) Lovet måste ju få ett bra slut, det som saknas är massage och Adrian <3 Puss på dig.


SergelBageriet

I förrgår var jag och Adrian i stan och gick runt lite bara...sen blev vi sugna på att ta en fika och eftersom ingen av oss hade provat Sergelbageriet så tyckte vi att det var värt att prova...big mistake. Inte mysigt nånstans, mackorna smakar ass, mjölken är gammal, deras te var äckligt, bullarna var torra och där sätter vi aldrig våran fot igen. Punkt slut.

Movie night

Igår kom Karin hem till mig så körde vi en liten filmkväll like the old days. Vi hann kolla på 3 filmer: Rescue Dawn (Christian Bale), 17 again (Zac Efron, Matthew Perry) och The Hangover (Bradley Cooper, Heather Graham).
Hade redan sett alla 3 men dom var lika bra ändå ^^ Gillar Rescue Dawn då den är baserad på en verklig händelse, 17 again är sån där skön och rolig tonårsfilm som är mig grej, första gången jag såg The Hangover hade jag lite för höga förvänningar så den var ingen riktigt hit då men den här gången var den mycket bättre.

 








Tradera

Igår gjorde jag mitt allra första köp på Internet :D så stolt, har länge velat handlar på Internet men har inte riktigt vetat vad jag skulle köpa ^^
Så nu var jag inne på Tradera och sökte på nagelsaker. Hittade en sak som jag letat efter länge, awsome. Det heter typ FIMO sliced decoration, som man sätter på naglarna :)

Fick ca 200 st för 22 kr + 6 kr i frakt!! Det brukar kosta ca 40 kr för 20 st, så jag tycker jag gjorde ett riktigt fynd :)




Shopping halva priset

Igår åkte jag in till stan för att byta ett nattlinne jag köpte på H&M för några veckor sen. I söndags skulle jag använda det så jag ryckte bort prislappen och märkte sedan att det var för litet (eller snarare för kort) men jag sov i det under två nätter iaf, sen gick jag till H&M och bytte ut det mot ett nytt i en storlek större :) Awsome.
Jag hälsade på mina kära bröder på TM och eftersom Rickard precis slutade så följde han med mig runt i lite affärer. Jag köpte en silverring på Guldfynd för halva priset, that's what I like. Ett nagellack för halva priset, super awsome :) Och två värmekuddar från TM för personalpris, vilket också blev halva priset. Damn vilken bra shopping!


Ring 349kr, 174,50 kr


Lumene nagellack 99kr, 49,50 kr


Värmekuddar 30 kr, 15 kr


Nattlinne 99 kr ^^


Farliga ingredienser i nagellack

Jag kom på för en tag sedan att det kanske inte är så bra att andas in alla ångor från när man målar naglarna, så jag kollade upp det på internet. Hittade inte så mycket om att just andas in ångorna utan vilka ingredienser som kan vara skadligt för kroppen:


Toxic nail polish - What you need to know

Consider the downside to the fumes you will be breathing in during the entire treatment and the plastic coating seeping into your body through your nail bed.

Here are a few facts about these common toxic nail polish ingredients:  

Toluene
Toluene is a human reproductive and developmental toxin. It may affect the nervous system with symptoms like tiredness, confusion, weakness, drunken-type actions, and memory loss. It is thought to cause liver damage and skin irritation. In high levels it may affect the kidneys. Toluene has been linked to birth defects in laboratory animals. 

Formaldehyde
Formaldehyde is a carcinogen and a common indoor air pollutant because its resins are used in many construction materials. Formaldehyde has caused cancer in the nose and throats of lab animals. Inhaling the fumes can result in watery eyes, headache, burning in the throat, and labored breathing. 

Dibutyl Phthalate
Phthalates are used to soften plastic, and are known to affect hormone function. Studies have linked phthalates to early puberty in girls and low sperm counts in men. Environmental groups claim phthalate exposure may contribute to the rising number of uterine problems in women and testicular cancer in men. It could also be one of the contributing factors to a rise in infertility in both sexes. Repeated and heavy exposure to dibutyl phthalate may cause nausea and/or vomiting, tearing of the eyes, dizziness, and headache. Long-term exposures may cause damage to kidneys and the liver. Pregnant women must consider that dibutyl phthalate may harm the developing fetus and the male testes.


Does this mean you should stop polishing your nails? Not necessarily. Many big name manufacturers have mobilized to remove DBP, formaldehyde, and toluene from their nail polish formulations and several new companies have emerged to pave the way for natural nail polish. Of course, a careful inspection of the list of ingredients would be prudent before purchasing any nail product.

http://www.carefair.com/Beauty/Nails/Toxic_Nail_Polish_846.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Väldigt mycket text, men värt att läsa det om man använder mycket nagellack =/

Som sagt, titta på ingredienserna innan du köper nagellacket. Man ska även tänka på att när man använder nagellack så ska man vara i ett rum med bra ventilation.


RSS 2.0