Nu är det dags för fredagsmys!...men först lite plugg :)

Äntligen fredag! Eller nja, inte med tanke på att skolan börjar om tre dagar...Men det är ju Idol idag^^ Så därför säger vi *Yaay*.
Jag ska laga världens godaste middag (eller, näst godast efter Andreas utsökta quasedillas), nämligen Laxpasta! Alltså pasta med laxsås, so delicious :) Det är nog den enda Riktiga maträtten jag kan laga :P Bättre än ingenting iaf...eller?

Jag kan gladligt berätta att jag jobbat klart kapitel 1 i matteboken...önskar man alltid hade så här mkt fritid att lägga åt pluggandet. Nu ska jag bara nöta in allt tills jag kan det, för jag ska banne mig ändra det där IG't till ett G! Så det så.


Jag är ju helt ensam hemma i detta stora vita trähus eftersom föräldrarna är i Idre och Adrian ska sitta hemma med sina sportkåta killkompisar och spela detta Nya, Häftiga, Coola fotbolls-spel på Playstation :) Det kan ju slänga sig i väggen jämfört med mitt Harry Potter spel! Oh yes. Well, ha så kul medans jag sitter här och njuter av Cheese Balls, Harry Potter, Idol och Laxpasta :)









Stan...igen

Eftersom jag inte hittade någonting under all stress i tisdags så åkte jag till stan idag igen för att hitta det sista till Halloween^^ Hittade en jättefin tiara på Glitter, men den kostade ju också 250 spänn! Nej tack, jag kände inte för att betala 250 kr för en sak jag bara ska använda en gång. Så jag köpte en plast-tiara på Buttericks för 20 kr istället^^ Much better.
Sedan sprang jag in på Ohlsson's tyger och köpte ett blått band! Great. Jag gick snabbt förbi Patrik på Teknikmagasinet och köpte en sån där Cyber Clean gegga som man kan rengöra tangentbordet med etc.
Jag hittade även en snygg skjorta från JC, kunde inte låta bli :)

Efter shoppingen mötte jag upp Sofie i Gustavsberg för att ta en fika på Delselius :) kul att snacka lite efter att inte ha setts på två månader.

 



 




 


A lazy but good day

Idag har jag varit duktig och pluggat matte, som jag gjort de senaste två dagarna...Så jag har faktiskt räknat nästan 20 sidor på 3 dagar! Wow, det trodde jag aldrig...va stolt jag blir över mig själv^^
Dessutom har jag plockat undan alla KLÄDER som har legat ÖVERALLT i huset, men framförallt i mitt nuvarande rum och mitt gamla rum. Damn, det är ju rena rama träningspasset att böja sig ner, springa fram och tilbaka mellan rummen med högar av kläder, dra in och ut lådor...ja, men då behöver jag inte träna för dagen, perfekt!

Jag var ju i stan igår för att leta efter saker till Halloween...jag hittade INGENTING. Var så sjukt stressad för jag skulle hem och plugga (behöver pappas hjälp i matten^^) plus att man blir ju mentalt galen av att gå in i Buttericks =| För det första kommer man ju knappt in i affären eftersom det är så många som ska in och ut samtidigt, så man blir irriterad redan innan man kommit in! Jag citerar björn gustavsson: "Det är mest en KÖ, man kommer knappt in."

Jag och pappsen var i Mölnvik idag för han skulle till Dressman. Jag passade på att gå in på Brisak för att titta efter en tiara, Nej det sålde dom inte. Nehepp. Så jag tänkte, ja jag kan väl gå in snabbt på Lindex och titta efter en klänning att ha på Halloween...det skadar ju inte att Titta! WOHO, jag hittade en klänning efter ca 3 min. Den blir perfa :)

 

Dessutom hittade jag en tröja och rengörings-servetter för ansiktet:

 




Halloweenshopping

Eftersom jag är grym på utklädnader så kom jag på den brillianta idén att vara Fröken Sverige på Halloween, pretty good huh? ;)
Men eftersom jag och Linda snackat om att vara någonting tillsammans kom hon med en liten idé (notera Liten) om att en av oss kan vara den som vann och den andra kom tvåa, därefter blir tvåan arg över andra platsen att hon mördar självaste Fröken Sverige som då har får halsen avskuren och är täckt av blod medans tvåan går runt och ser lite halvt galen ut med en kvin i handen. Awesome! :)

Eftersom jag är "en aning" snyggare än Linda så ska jag då vara Fröken Sverige och Linda blir den halvdana tvåan, det stämmer ganska bra va? Jag tänkte väl det.


Nu när vi kommit på en idé fattas det bara att köpa alla dessa saker som behövs:
Klänning
Tiara
Ett band över axlarna
Blod och sånt
etc.

Så jag och min otroligt shopping-glada pojkvän ska dra oss in till stan i detta perfekta shoppingväder (alla väder är perfekta shoppingväder) och springa runt i alla möjliga affärer :) Sweet.

Jag satsar nog på stilen från tjejen Little Miss Sunshine:






Starbucks kommer till Sverige!

Fick precis reda på att den stora amerikanska kaffekedjan Starbucks kommer till Sverige! Yeap, du läste rätt.
Jag blev överlycklig när jag fick höra nyheten :D Har ju faktiskt länge undrat varför det inte har kommit till Sverige och nu verkar någon ha lyssnat på mina söndagsböner! Men jag blev inte lika uppspelt när jag läste lite längre ner i artikeln från DN:

"Starbucks är världens största kafékedja. Sammanlagt har koncernen 16.120 kaféer i 49 länder. Fram till nu har dock Starbucks lyst med sin frånvaro i Sverige, möjligen på grund av att lokala konkurrenter som Espresso House, Coffeehouse by George och Waynes Coffee redan mutat in territoriet.
Nu intar Starbucks till slut den svenska kafémarknaden. I början av nästa år öppnar det första kaféet, dock inte inne i storstadsträngseln. Detta sker i stället på storflygplatsen Arlanda."

Men det var ju just typiskt! Så man måste åka ända till Arlanda för att få njuta av en kopp, det kallar jag dyrt kaffe!



Delicious!


Gillinge halkbana

Jag har gått och varit nervös i över en vecka nu för halkbanan, helt i onödan. Det var så jävla kul! :D
Speciellt när man skulle köra MINST 70 km/h och sen panikbromsa, aah vilken kick man fick :P
Man skulle köra en sträcka i 70 km/h på det hala väglaget och sedan bromsa och veja för några pinnar som symboliserade barn, Damn va svårt det var! Jag körde ju rakt på alla fyra pinnarna =S Haha men när jag körde i 50 km/h klarade jag det :)

Ja, halkbanan var mycket roligare och inte alls lika läskig än vad jag förväntat mig :)






Det är bara att tuta och köra!


Give me

För att sysselsätta mig när jag är hemma och sjuk sitter jag och surfar en del på Internet och blev så shopping sugen att jag tittade upp lite saker som skulle passa in i min garderob:


Klänning från Gina Tricot


BH från Lindex


Klänning från Lindex


Snus på engelska?

För någon dag sedan satt jag och tänkte på lite allt möjligt och vad vissa saker heter på engelska, sen försökte jag komma på vad Snus heter på engelska...jag hade verkligen ingen aning, kanske med tanke på att jag aldrig brukar använda det ordet när jag pratar engelska. Men det var verkligen störande att jag inte kom på vad det hette, så jag googlade det.

Snus, på svenska = Snuff, på engelska

Haha, va?! Snuff? Vafan, aldrig hört förut! Tycker det är lite komiskt ord, jag menar, tänk om du går in på en affär i USA och säger: "Excuse me, do you have any snuff?"
HaHa, det låter ju typ som muff ^^

Jahapp, det var veckans engelska ord gott folk!

Saker från USA

Eftersom Hannas mamma var i USA så passade jag på att göra en liten beställning av henne :)
Först ett startpaket med saker från id Bare minerals eftersom jag aldrig använt det förut så var det bäst att köra på ett helt paket :) awesome! Det gick på ca 500 kr, sweet.

 i.d. Get Started Kit Light i gruppen Makeup / Kit och paletter hos Hudotekets Webshop (42095)


Sen blev det självklart lite nagelsaker :D eftersom det knappt finns roliga saker till naglarna i Sverige, plus att det är sååå mkt billigare i USA (som allt annat).
Det blev ett set för att göra egna naglar med akryl, typ, som kostar ungefär 300 kr här hemma...men där kostar det väl ungefär 60-100 kr (tror jag :P).

 

Till sist två nail-art pennor från Sally Hansen :)


Min nya rosa mini-dator!

Måste ju bara flasha lite med mina nya mini-dator som jag köpte för nån vecka sedan, den är såå fin! Den är ju rosa.
Den heter typ Asus Ee-Pc 1008 HA :)
Är verkligen jättenöjd med den! Den är perfekt storlek, rosa och skönt tangentbord ^^ as bra till skolan.





New stuff!

Lite uppdateringar på vad jag köpt på sistone (typ senaste veckan):


  
  


1. Blå ring med nitar, från Glitter
2. Stövletter, från DinSKo
3. Randig tröja, från Indiska
4. Hårspray från Björn Axén, Rosa-skimmrigt nagellack från Mavala
5. Slivrig ring, från AccentWedins



Somliga har sån jädra tur!

Hur kan det komma sig att min käre bror Alltid har sån jävla tur?! Jag vet inte hur han lyckas...
Som idag t.ex... Han stod å jobbade (teknikmagasinet) och så kommer Pablo Francisco(han som gör Preview guy) in i butiken och handlar massa prylar och är jättetrevlig, tydligen så ska han uppträda på Chinateatern ikväll...Patrik säger lite random: Aha, finns det några biljetter kvar? Jeff svarar: Vänta lite. Och så plockar han upp sin mobil, ringer typ sin manager (eller nåt sånt) och frågar om det finns biljetter kvar till kvällens uppträdande. Tror ni inte att Patrik och fyra pers till från hans jobb får varsin VIP-biljett! Vafan, kom igen! Varför kan inget sånt hända mig och mina kompisar istället. :P
Ja jag säger då det...Somliga har sån jädra tur!





RSS 2.0