Camilla goes Blondie

Då var man blond igen, känns skönt :) Lite fräschare liksom. Hade tänkt att färga håret först, men min frisör sa att det inte gick eftersom jag hade gamla slingor kvar i håret så det skulle se konstigt ut. Jahapp, då fick jag slinga det blont istället. Kom dit kl 10, gick därifrån kl 12.45...damn! Jag sa bestämt till han i telefonen när jag bokade tiden att jag ville vara klar till kl 12 (för att hinna till skolan kl.12.25), som tur var hade vi ingen skola så det var lugnt...Det gick på 1550! Så sjuuukt dyrt =|
Har inte orkat ta en bild, så det lägger jag upp sen:)

Check!

Inför studenten:

Mössa: check!
Klänning: check!
Skor: check!


Nellys bikinitävling, RÖSTA!

Jag var inne på Nelly's hemsida precis och var med i en tävling om en resa värd typ 20 000 kr :) Man skulle designa sin egen bikini, så gå in och rösta på min design! Here it is:

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Earth Hour

Har ni tänkt att släcka alla lampor och elektriska apparater under 1 timme ikväll (27/3) kl. 20.30-21.30?
Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra under en timme utan något sånt =/ fast min dator kan iofs. klara sig i ett antal timmar utan att behöva laddas^^ Så om jag är hemma imorrn ska jag iaf försöka släcka de lampor jag kan :) Jag är miljövän...ibland.



 


H&M

Jag har ju inte jobbat på ungefär 3 veckor, så nu kände jag att det var dags igen. Efter sista lektionen bokade jag in mig på ett pass på H&M i Fältöversten och fick panik-bråttom! Hade ca 25 minuter på mig att ta mig från skolan till Karlaplan...skulle jag komma i tid var frågan? Väldigt tveksamt. Tog t-banan från gullmars till slussen, fick vänta 6 min på röda linen mot Ropsten och ca 15.55 (5 min innan jag började) klev jag av t-banan och skulle försöka hitta till H&M-affären i ett centrum jag aldrig varit i. Oj oj va spännande...Jag rundade några hörn och till slut såg jag de röda ljuva bokstäverna H&M lysa framför mina ögon. Jag kom dit 16.03. Attans, sen med 3 minuter. Dom som jobbade där va as schssta, en tjej försökte få mig att anmäla mig till Vår-ruset (??) men hehe nej tack. Jag klarade av de 3,5 timmar jag jobbade och vips så var man 350 kr rikare...typ.

Våffeldagen i morgon!

Det var tydligen ingen som hade koll på att det var våffeldagen i morgon, vilken tur att de har mig som informerar om sån viktig information! Så, tomorrow is it våfflor som gäller :) Jag brukar dock få lite huvudvärk av våfflor, men jag får lindra det med sylt och grädde på toppen :)



So delicious ^^


Morgonyoga

Gick upp lite tidigare idag för att göra Yoga på min Wii en stund :) Det kunde man inte tro om mig va? Men nu ska det ske ändringar i mitt liv^^ Ingen läsk, inga sötsaker mer än 1 gång i veckan, träna lite minst varannan dag. Vill inte sätta för stora mål då jag inte kan hålla dem :P



Et litet steg på vägen :)


Lördag

Ikväll hade Adrian och jag egentligen tänkt att laga mysig middag tillsammans och sedan åka in till stan för att se Alice i underlandet...riktigt så blev det inte. Adrian blev uttagen till en match ikväll, så planerna sprack..jättetråkigt. Så nu har jag varit själv i en timme och kommer vara det fram tills ca 21.30?? Vet inte riktigt. Men deppa för det orkar jag inte, så istället pluggar jag. Sen ska jag ta fram räkor, sätta på en bra film och ta det lugnt :)

Fredag

Skönt att ta det lugnt för en gångs skull. Lugn fredagskväll med tacos, kakor, läsk, godis, film och adrian :)
Inget plugg ikväll inte, men imorrn bitti...it's on!
Jag har ungefär känt mig såhär i veckan:
 

Men nu känner jag mig ny och fräsch, precis som denna snygga lady:



Klippning

Woho, jag klarade av att ringa till frisören :) Hatar ju att ringa människor som jag inte känner, så först hade jag tänkt gå till själva salongen och boka på plats...men efter några övertalanden av tjejerna åkte jag hem och ringde istället. Awesome^^ Så nu ska jag klippa och färga håret den 31 mars kl 10. Skriv upp det.

...

Såg precis detta på en blogg:

Smyckade läppar

Att ha strassläppar är kanske inte det mest praktiska
för en utekväll, men om du ska ta några schyssta bilder
så tycker jag definitivt att du ska smycka dina läppar!

Jag har använt mig utav strasstenar för naglarna, som
man kan köpa på Kicks/Åhlens. Dessa har jag bara satt
dit genom att få dem att fastna i mitt läppglans.

...?


Nu räcker det

Jag har haft hela gårdagan och hela denna dagen på mig att plugga inför NK prov och filosofi uppsats...jag kommer ingenvart. Fan. Filosofin bara funkar inte, ingenting flyter. NK är bara så jäävla mycket att kunna...som vanligt på alla prov nu för tiden! Just nu vill jag bara skrika och gråta på samma gång, står fan inte ut..kommer ju dö i förtid om detta skulle hålla på länge till. Som tur är är det bara 2,5 månad kvar, "bara".
Jag har inte haft tid med en powernap idag (som brukar vara i minst 2 timmar) så jag sitter och klunkar Redbull istället, hoppas det hjälper. Please, just kille me. Man kan ju inte ens slappna av på helgen, fråga Adrian...denna helg som var gjorde jag knappt nåt annat än att plugga och sova. Yay vilken rolig flickvän jag är. Förhoppningsvis blir det inte lika stressigt i helgen, men en del plugg blir det nog. Jag som vill jobba lite då och då, men neej, man ska plugga hela jävla tiden.
Sen blir jag så förbannad på lärare som inte kan ta sig tid att svara på mail. Vafan är problemet?! Ska det vara så svårt? Nej. Dom är bara dumma i huvudet.

Shit jag blir ju helt jävla yr av allt just nu. Dessutom känns det som att någon har hängt 2 stenblock i mina ögonlock och fyllt mina påsar under ögonen med silikon för jag får ju ingen sömn. Damn. Nu räcker det.


Bloggen

Kände att det var dags att snygga till bloggens utseende lite grann :) Känns mycket bättre nu! Visst är det finare?^^ Försöker hitta nån snygg bild att byta ut min nuvarande med...får se om jag hittar nån. Förslag på vad jag kan ha för bild istället för tjejerna? :P

Petra Mede Show...

...Vilket skämt Petra Mede är. Jag tål inte människan! Hur fasen kunde hon få ett eget program? Hon är ju töntig, barnslig och inte minst Tråkig. Tyckte hon var rolig första gångerna man såg henne, men efter att hon var programledare för Melodifestivalen förra året har hon bara gått utför i mina ögon. Tittade på hennes nya program Petra Mede Show igår, där bland annat Marie Sernholt var gäst. Petra försökte vara rolig och Marie AS-garvade åt allt hon sa...men jag snarare grät för det var så tråkigt. Hon drar samma slags skämt Hela tiden och hon tror verkligen att hon är så Himla speciell. Jag bara spyr på människan. Kan man ha större mun än henne eller what?! Både när hon pratar och utseendemässigt...det är ju det enda man ser när man tittar på henne.

Hittade några kommentarer på TV3's hemsida om hennes program:




Hittade även en bild som visar hennes rätta jag:






Melodifestivalen

Av någon konstig anledning så är jag alltid lite efter med att publicera inlägg om saker, alltså jag skriver om saken några dagar senare. Som Melodifestivalen t.ex., jag satt ju bänkad framför TVn med hela familjen och Adrian. Blev så chockad när jag såg Salem al Fakir sjunga, då helt plötsligt Björn Gustavsson kommer in på scenen och sätter sig vid pianot...haha say what? Jag tror ju han fick många röster bara för det, med tanke på att han och låten sög.
För dem som inte var hemma och skådade detta lägger jag upp klippet här:



Haha, han kommer in efter typ 2 minuter.


I <3 NY Naglar

Känner att det var ett tag sen jag målade mina naglar på riktigt, så nu är det väl dags. Det blev lite New York inspirerat som ni kanske ser ^^ Jag har dock inte varit i NY men jag gillar loggan :) Kom precis på att eftersom jag både hade varit i Los Angeles och gillar det stället, kanske jag borde ha skrivit I <3 LA...crap.






Dagens insatser

Frukost:



Lunch:



Middag:

 


Är jag inte duktig? :D Fast jag ahde aldrig klarat att göra middagen utan Andrea's hjälp, she's my HERO!


Dagen

Idag gick jag upp kl 8, fråga mig inte varför men jag kunde varken sova eller ligga still. Stackars Adrian, men snäll som jag är lät jag honom sova och själv gick jag upp för att baka muffins som han kunde få till frukost sen :) hur gullig är inte jag?
Det blev 6 st med blåbär och 6 st med hallon, lägger upp bilder ikväll :) Dom blev väldigt uppskattade av både Adrian och pappsen och mig själv...Dom är grymt goda! For real. Fråga Adrian :)

Jag har fått värsta suget efter att laga mat och baka, kanske för att vi pratade om såna saker på lunchen i skolan igår? Följde med mamma till affären, då får man vara med att bestämma lite saker så det är nice. Föräldrarna ska nämligen till Idre nästa helg så vi köpte lite matsaker jag kan ha då. Får se vad jag kokar ihop.

Jag köpte ju en Brunch-bok för inte så länge sen och kände att det var tillfälle att använda den idag, så till mig själv stekte jag champinjoner med massa olika kryddor och lite creme fraiche och la det på en varm tekaka. So delicious! Superenkelt och gott, precis vad jag ville ha :)

Ikväll har jag planerat att laga Fajitas, det var ju så otroligt gott när vi lagade det hemma hos Andrea för ett tag sen. Så nu tänkte jag prova att laga det på egen hand :)

Som vanligt orkar jag just nu inte lägga upp bilder, utan samlar alla från dagen till kvällen :)
Stay updated.

 


Who framed Roger Rabbit?

En film som jag verkligen inte sett på år och dar är "Who framed Roger Rabbit?". Såg den när jag var ganska liten och då filmen var på engelska och utan text tror jag, kommer jag ihåg att jag inte fattade någonting i princip :P Men jag gillade filmen iaf...då måste den varit riktigt bra! Den är både verklighet blandad med tecknat, typ de tecknade figurerna lever i den verkliga välden :) låter kanske töntigt, men jag måste nog faktiskt se den igen för att säga om den är bra eller inte.
Den handlar iaf om en kanin som heter Roger Rabbit och är skådespelare, han blir anklagad för mord och försöker bevisa att han är oskyldig och en man som hatar tecknade figurer försöker sätta dit honom. Typ nåt sånt :)





What do you think?


This is it

Har precis tittat på This is It med Michael Jackson, den var väl helt okej. Roligt att se och höra låtarna men det var inget speciellt tycker jag. Om man då och då verkligen tänker på hur duktig han var och att han inte hann göra en enda konsert så blir filmen bättre. Men ingenting jag skulle velat sett på bio direkt, tur att min käre bror köpt den så jag fick se den iaf :)




Skit

Gick upp för en timme sen för att plugga till provet i Internationell ekonomi. Kan fan inte ett piss. Det är så grymt mycket att kunna så frågan är: Ska jag gå till skolan och göra provet men garantera ett IG? Eller inte gå till skolan och komplettera senare?


Sjukling

Usch, jag mår inte alls bra. Har världens huvudvärk, ont i halsen, stel i nacken och ont i kroppen...blä. Men jag klarade mig genom dagen i alla fall, sen blev det lite bättre när jag fick träffa älsklingen Adrian som alltid får mig att skratta :) vi tog en snabb fika på Tullys på götgatan och hade en liten mysig stund.
Lyckligtvis är vi lediga i morrn och kan vila upp mig, då jag inte pluggar skit-internationell-ekonomi-som-jag-inte-börjat-med-och-har-panik-över. Pappa är också sjuk så han ska också vara hemma i morrn, skönt med sällskap plus att vi kan åka till affären och köpa goda saker :)

Min namnsdag!

Grattis till mig själv på min namnsdag! Hittade en liten beskrivning av namnet Camilla:


Camilla (stavas också ibland Kamilla) är ett kvinnonamn av latinskt ursprung som betyder ’offertjänarinna’ eller ’offerprästinna’. Namnet började användas i Sverige i slutet av 1700-talet och hade en popularitetsperiod på 1860- och 1870-talen.


Jag är tydligen ett offer. Ska det vara någonting att fira?


...

Ambassadeur igår. Sliten idag. Spenderat dagen med Adrian, sovit för det mesta men en liten biltur blev det iaf med adrian som förare :)
Nu blir det godis, ost, adrian, oliver och skräckfilm - Awesome!




Celeb in London

By the way så såg jag en kändis första dagen vi kom till London :) Gick förbi en kille i tunnelbanan som tittade på mig och jag kände igen honom så väl men kunde inte komma på vart jag sett honom. Visste bara att han var sjukt lik killen från Smallville (tv-serien som suger) så jag googlade på lookalikes av honom, och vips så hittade jag honom. Är jag inte för bra? Cillian Murphy heter han och är med i bland annat The Dark Knight :)



You recognize, yes?


Parfym

Hittade en jättegod parfym på flygplatsen i London! Men vi hade så grymt lite tid på oss så jag hann inte komma på att jag ville köpa den...Attans. Men jag ska se om jag hittar den på Åhléns eller nåt.





Home again

So I'm back from London :) Saknat mig? Såklart ni har. Jag är helt slut! Gått upp vid 8 på morgonen, sprungit unt hela dagen med tunga kassar, ätit, gått och lagt mig runt tolv på kvällen...i 3 dagar i rad. Men jag klagar inte :) det var det värt. Har shoppat lite saker, varit på lite sightseeing, varit på Mamdame tussauds, träffat Sofie etc. Haft det jättemysigt iaf, gillar London :)

London

Sitter å käkar frukost och ska ivåg till Arlanda om 10 min. Ska bli så skönt att komma bort från sverige ett tag, även om vädret inte är så annorlunda kanske...
So now I'm off to London, bitches! See ya :)


RSS 2.0